امروز همان فردایی است که قرار بود قراداد ماتزاری با استقلال نهایی شود
قرار بود ماتزاری روز سه شنبه وارد ایران شود تا قراردادش را به صورت فیزیکی امضا کند
برخلاف پیش بینی های قبلی هنوز قراردادی بین سرمربی ایتالیایی و استقلال بسته نشده است و او در بازی با پرسپولیس در هفته بیست و یکم لیگ برتر در تهران حضور نخواهد داشت.
به گزارش «شایانیوز» به نقل از خبرورزشی؛ با وجود اینکه گفته شده بود قرار است ماتزاری روز سه شنبه وارد ایران شود تا قراردادش را به صورت فیزیکی امضا کند، این اتفاق رخ نخواهد داد تا اینطور به نظر برسد او آبی ها را سرکار گذاشته است.
همچنین اخبار حاکی از آن است که ماتزاری در بازی استقلال مقابل پرسپولیس در هفته بیست و یکم لیگ برتر حضور نخواهد داشت، که این موضوع نیز بر نگرانیها درباره آینده همکاری او با استقلال افزوده است.
تا زمانی که قرارداد به صورت رسمی امضا نشود، نمیتوان با قطعیت در مورد آینده این همکاری اظهار نظر کرد. باشگاه استقلال و هوادارانش احتمالاً در انتظار روشنشدن این وضعیت هستند تا بدانند آیا ماتزاری هدایت تیم را بر عهده خواهد گرفت یا خیر.
گفته می شود استقلالی ها برای عقد قرارداد با ماتزاری فقط تا امشب صبر خواهند کرد و اگر قراردادی منعقد نشود سراغ گزینه های دیگر خواهند رفت.
دیدگاه تان را بنویسید