سرمربی هایی که به دست لیونل مسی اخراج شده اند!

سرمربیان لیونل مسی در دوران حضور او هم اخراج شده و هم استعفا دادهاند.
پس از اخراج سرمربی النصر به تبع درگیری با رونالدو و کسب نتایج ضعیف پس از ورود ستاره پرتغال به رختکن، بسیاری رسانهها سرمربیان اخراجی او در طول دوران حرفهایاش از فرناندو سانتوس گرفته تا مورینیو و پیگرینی، الگری و ساری را یادآور شدند و بررسی آمار نشان داد تنها زیدان و سرالکس فرگوسن، در دوران حضور رونالدو در رختکن طعم اخراج را نچشیدهاند.
به گزارش «شایانیوز» به نقل از فوتبال360؛ در همین رابطه، هواداران لئو مسی انگشت اتهام را به سمت رونالدو گرفتند که باعث و بانی اکثر اخراجها، رفتارهای کریس در قبال سرمربیانش بوده و در مقام دفاع، هواداران رونالدو هزار و یک دلیل به جز حضور رونالدو برای توجیه اخراج سرمربیانی چون پیگرینی، مورینیو و ساری آوردند. غافل از اینکه چنین آماری صرفاً در مقام عدد و رقم ارزش دارند و در مبحث اخراج سرمربی، تنها یک دلیل این مهم را باعث نمیشود.
مسی هم به نوبه خود مشکلساز است!
به هر حال واکنشها به آمار و ارقام اخراج سرمربیان در طول دوران حضور رونالدو در سطح اول فوتبال اروپا، این سوال را به وجود آورد که مسی که خود هم در بازهای تبدیل به مشکل بزرگ رختکن تیمهای بارسلونا و تیم ملی آرژانتین شده بود، چند سرمربی اخراجی داشته است؟
لئو دوران پرافتخار حضورش در بالاترین سطح فوتبال اروپا را با مربیگری فرانک رایکارد شروع کرد و اولین سرمربیاش در رختکن بارسلونا، سرنوشتی جز اخراج نداشت. پس از رایکارد، پپ گواردیولا در حالی وارد رختکن بارسلونا شد که مسی روز به روز بزرگتر میشد و با تکیه بر درخشش او، سرمربی جوان اسپانیایی تبدیل به موفقترین سرمربی تاریخ بارسلونا شد.
پپ هنوز هم مسی را عاشقانه دوست دارد
پپ در حالی وارد رختکن شد که هیچ افتخاری در بالاترین سطح فوتبال نداشت و مسی در رختکن بارسا حاضر بود. سپس در شرایطی از رختکن خارج شد که 14 جام به چنگ آورده و مسی هنوز هم در رختکن تیم، این بار بهعنوان بهترین بازیکن تیم باقی مانده بود. مسی، صاحب همان مهره گمشدهای بود که حالا پس از یک دهه، سرمربی اسپانیایی آن را در جیب هالند برای تجربه قهرمانی اروپایی دیگر پیدا کرده اما حاضر نیست شاگرد جدیدش تحت هدایت او رکوردهای مسی را بزند.
پس از پپ گواردیولا، تیتو ویلانووا به نیمکت سرمربیگری بارسلونا تکیه زد اما بیماری امان نداد روی نیمکت باقی بماند و در آخرین روزهای عمرش از مربیگری بلوگرانا کنارهگیری کرد. لوئیس انریکه که پس از استعفای تاتا مارتینو جانشین شده بود با در اختیار داشتن ستارگان دیگری چون سوارس و نیمار موفق شد بار دیگر قهرمانی اروپا را برای کاتالانها به ارمغان بیاورد و در نهایت همزمان با پایان مدت زمان قراردادش از بارسلونا جدا شد.
انریکه، آخرین نجات یافته
انریکه اما آخرین سرمربی مسی در رختکن تیم باشگاهی بود که طعم اخراج را نچشید و پس از او، هم ارنستو والورده اخراج شد، هم کیکه ستین سرنوشتی مشابه داشت و هم مدیران باشگاه در خروج را به رونالد کومان نشان دادند. لئو که راهی پاریس شد تا پیراهنی به جز به رنگ آبیواناری به تن کند در بدو ورود انتظارات از پاریس را بیش از حد بالا برد و پوچتینو هم با حکم اخراج از رختکنی که مسی در آن حاضر بود، خارج شد.
سرنوشتی که به نظر در انتظار کریستوف گالتیه هم خواهد بود و در این صورت همچون رونالدو که تمام مربیانش در یوونتوس همزمان با حضور او اخراج شدند، مسی هم اخراج هر ۲ مربیاش در رختکن پاریس همزمان با حضور خودش را شاهد خواهد بود.
استعفا یا اخراج؟
در تیم ملی آرژانتین اما اوضاع از منظر اخراج سرمربیان متفاوت بود و سرمربیان آلبیسلسته ترجیح میدادند با توجه به جو حاکم بر فضای فوتبالی این کشور، استعفا دهند تا اینکه با حکم اخراج شغل موردعلاقهشان را ترک کنند. مسی که تحت هدایت پکرمن نخستین بار پیراهن ملی را بر تن کرد، در نهایت استعفای سرمربی را دید و این سرنوشت برای آلفیو باسیله به عنوان دومین سرمربی مسی در تیم ملی هم تکرار شد.
مارادونا نخستین سرمربی اخراجی
درحالی که دیگو آرماندو مارادونا نخستین سرمربی اخراجی مسی در رختکن تیم ملی لقب گرفت، سرخیو باتیستا طعم اخراج پیش از پایان مدت زمان قراردادش را چشید و الخاندرو سابیا و تاتا مارتینو، هرکدام با استعفا سکان هدایت تیم ملی آرژانتین را به سرمربیان بعدی تحویل دادند. ادگاردو بائوسا، سومین سرمربی اخراجی تیم ملی آرژانتین در طول دوران حضور لئو مسی در رختکن این تیم لقب گرفت و داستان خورخه سمپائولی از همه مربیان ویژهتر بود.
سمپائولی که به وضوح از کنترل حضور مسی در رختکن تیم عاجز مانده بود و گزارشهایی مبنی بر بیتاثیر بودن تصمیمات او در تیم ملی آرژانتین به تبع حضور مسی و ادعای بزرگیاش در رختکن به گوش میرسید، رفتارهایش نشان میداد نه تنها جرات کنار گذاشتن مسی از تیم را ندارد بلکه ترکیب تیم ملی و انتخاب بازیکنان برای حضور در اردوهای ملی هم توسط لئو مسی انجام میشود و در نهایت اگرچه با توافقی دوطرفه از آلبیسلسته جدا شد اما به نظر میرسید کاپیتان لئو باعث شده سرمربی تا پایان مدت زمان قراردادش روی نیمکت باقی نماند.
گالتیه نهمین نفر خواهد بود؟
لیونل اسکالونی جوان اما بحران حضور مسی در تیم همزمان با روزهای ابتدایی حضورش در رختکن تیم ملی را کاملاً باتجربه مدیریت کرد و موفق شد با ایجاد بهترین همکاری ممکن با کاپیتان تیمش و تزریق روحیه جنگندگی با محوریت محافظت از مسی در رختکن تیم، هم کوپا آمریکا را برای لئو و تیم ملی آرژانتین به ارمغان بیاورد و هم لذت چشیدن طعم لمس جام طلایی را به مردمان کشورش از جمله لیونل مسی اهدا کند.
با حسابی سرانگشتی، مشخص میشود لئو که در طول دوران حرفهای خود تا به حال 19 سرمربی را در رختکن تیمهایش دیده، همزمان با حضورش 8 سرمربی اخراج شدهاند. مربیان مستعفی مسی در این بازه 6 نفر بودهاند، اما بعید است گالتیه نهمین نفر از لیست سرمربیان اخراجی لئو مسی لقب نگیرد.
دیدگاه تان را بنویسید