|
ما رو به منابع منتخبت توی گوگل اضافه کن

حریف آفریقایی تیم ملی مشخص شد؛ قلعه‌نویی با چهره‌های جدید به آنتالیا می‌رود

تیم ملی فوتبال ایران برای برگزاری سومین دیدار تدارکاتی خود با گینه استوایی به توافق رسید

لینک کوتاه کپی شد

تیم ملی فوتبال ایران برای برگزاری سومین دیدار تدارکاتی خود در آنتالیا، به توافق نهایی با گینه استوایی رسید.

به گزارش «شایانیوز» به نقل از مهر؛ در صورت نهایی شدن امضای الکترونیکی قرارداد تا عصر امروز، ملی‌پوشان با ترکیبی متفاوت از بازی‌های قبلی، صبح یکشنبه راهی ترکیه خواهند شد تا برای مسابقات پیش رو آماده شوند.

تلاش فدراسیون برای تحقق خواسته‌های کادر فنی

مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال در پی دریافت درخواست رسمی کادر فنی تیم ملی مبنی بر ضرورت برگزاری سومین دیدار دوستانه با یک حریف قدرتمند از قاره آفریقا، دستور پیگیری فوری این موضوع را صادر کرد. در همین راستا، بخش بین‌الملل فدراسیون با هدف تأمین حریفی که مورد تأیید امیر قلعه‌نویی باشد، مذاکرات فشرده‌ای را آغاز کرد. با وجود چالش‌ها و محدودیت‌های پروازی موجود، فدراسیون موفق شد برای برگزاری مسابقه با گینه استوایی به توافق برسد تا این دیدار سرنوشت‌ساز در شهر آنتالیای ترکیه برگزار شود.

تغییرات در لیست مسافران آنتالیا

موضوع امضای نهایی این توافق‌نامه، گام آخر برای نهایی شدن برنامه سفر ملی‌پوشان است. در صورت ثبت امضای الکترونیکی طرفین تا ساعت ۱۷ امروز، کاروان تیم ملی ایران صبح فردا، یکشنبه، با پروازی اختصاصی راهی آنتالیا خواهد شد. نکته قابل توجه در این سفر، حضور نفرات جدید در ترکیب تیم ملی است؛ به طوری که کادر فنی قصد دارد با اعمال تغییراتی در لیست بازیکنان نسبت به دو دیدار تدارکاتی قبلی مقابل ازبکستان و روسیه، ترکیب متفاوتی را در برابر حریف آفریقایی محک بزند.

آمادگی برای دیدارهای تدارکاتی

برگزاری این دیدار دوستانه در آنتالیا می‌تواند تصویر روشن‌تری از وضعیت آمادگی و تاکتیکی تیم ملی پیش از مسابقات رسمی به کادر فنی ارائه دهد. فدراسیون فوتبال امیدوار است با نهایی شدن این توافق، روند آماده‌سازی تیم ملی بدون هیچ مشکلی ادامه یابد تا شاگردان قلعه‌نویی با آمادگی کامل و ترکیب تقویت‌شده، برای تقابل‌های پیش رو مهیا شوند.

پیشنهادات ویژه
پیشنهادات ویژه
دانش آراستگی
دیدگاه تان را بنویسید

آشپزی
خانه داری
تفریح و سرگرمی
دنیای سلبریتی ها
نیازمندی‌ها