|
ما رو به منابع منتخبت توی گوگل اضافه کن

سامان فلاح دوباره ملی‌پوش شد؛ مأموریت سخت مدافع استقلال

سامان فلاح بعد عملکرد خوب در استقلال بار دیگر به تیم ملی دعوت شده و حالا برای تثبیت جایگاهش باید با مدافعان باتجربه رقابت کند.

لینک کوتاه کپی شد

امیر قلعه‌نویی برای اردوی مهرماه تیم ملی، ۱۸ بازیکن شاغل در لیگ برتر ایران را به اردو دعوت کرده که در جمع مدافعان میانی، نام سامان فلاح، عارف آقاسی، شجاع خلیل‌زاده و محمدمهدی زارع دیده می‌شود.

به گزارش «شایانیوز» به نقل از فوتبال 360؛ سامان فلاح یکی از چهره‌های جدید این فهرست محسوب می‌شود. مدافع ۲۵ ساله استقلال که اهل ساری است، پس از نمایش‌های قابل قبول در بیست‌وششمین دوره لیگ برتر بار دیگر فرصت پوشیدن پیراهن تیم ملی را به دست آورده است.

حذف عجیب در آستانه جام جهانی

سامان فلاح از اواسط فصل قبل اوج گرفت و تبدیل به یکی از مدافعان مورد اعتماد ریکاردو سا پینتو شد. در همین اثنا بود که کادر فنی تیم ملی نیز این بازیکن را دعوت کرد. فلاح در اردوی ترکیه و برای 2 دیدار دوستانه مقابل نیجریه و کاستاریکا همراه تیم بود اما فرصت خودنمایی پیدا نکرد و کاملا روی نیمکت نشست. پس از آن قلعه‌نویی تصمیم گرفت خط قرمز بر روی نام مدافع استقلال بکشد و در شرایطی که هیچ بازی‌ای بین اردوی ترکیه و اردوی متشکل از بازیکنان لیگ برتری برگزار نشده بود، او را انتخاب نکرد. ماجرایی که باعث تعجب سامان شد.

فلاح در برنامه «زون 26» اذعان داشت که حداقل انتظارش این بود که جزو دعوت‌شده‌های کمپ پیش از جام جهانی باشد و همانند دیگر بازیکنان فرصتی برای نشان دادن توانایی‌هایش پیدا کند. با این وجود کاپیتان اسبق پیکان که در سال 2024 دو مرتبه برابر ترکمنستان برای تیم ملی به میدان رفته بود، اکنون می‌تواند آمارش را بهبود ببخشد.

تنها مدافع 100 درصدی سهراب

سامان فلاح در این فصل تنها عضو 100 درصدی خط دفاع سه نفره استقلال بوده است. او در هفت بازی لیگ و تنها مسابقه به انجام رسیده در لیگ نخبگان آسیا حضور داشته و با 720 دقیقه حضور، رکورددار بوده است. رستم آشورماتوف و عارف آقاسی حداقل در یک دیدار کنار تیم‌شان حضور نداشته‌اند. فلاح به کمک هم‌تیمی‌ها و ساختار نظام‌مند دفاعی‌ای که سهراب بختیاری‌زاده ساخته و پرداخته کرده، فقط یک بار اجازه فروپاشی دروازه‌شان را به رقبا داده‌اند و از این حیث بهترین تیم لیگ بوده‌اند. اوج کار آن‌ها مقابل السد قطر و ستاره‌هایش بود که به هفتمین کلین‌شیت این فصل انجامید.

دومین جام ملت‌ها در راه است؟

فلاح برای ماندن در اردوی تیم ملی و حضور در دومین جام ملت‌های دوران بازی‌گری‌اش ماموریت بسیار دشواری دارد. او به واسطه مصدومیت محمدحسین کنعانی‌زادگان توسط قلعه‌نویی فراخوانده شده و با توجه به شناختی که از سرمربی تیم ملی وجود دارد، او خیلی سخت دست به تغییر می‌زند و معمولا از نفرات مورد اعتمادش حمایتی همه‌جانبه دارد و اضافه شدن نام جدید به دایره نفرات امینش دشوار است. این احتمال وجود دارد که از بین عارف آقاسی و سامان فلاح یک نفر به جام ملت‌های آسیا 2027 اعزام شود.

بازیکنانی که در تیم باشگاهی‌شان دوشادوش یکدیگر پیش می‌روند احتمالا باید در تیم ملی رقابتی نامحسوس را داشته باشند. سامان از نظر سنی نسبت به عارف ارجحیت دارد و این مساله همانند شمشیر دولبه کار می‌کند. قاعدتا در یک رقابت پایاپای شانس بیش‌تر با بازیکنی است که از نظر سنی، آینده طولانی‌تری پیش رویش باشد اما نگرش کادر فنی به گونه‌ای است که معمولا در این مواقع، بازیکنان مسن‌تر را انتخاب می‌کنند و تجربه بیش‌تر برای‌شان درجه اهمیت بیش‌تری دارد.

سامان در جام ملت‌های آسیا 2023 به همراه محمدحسین کنعانی‌زادگان، شجاع خلیل‌زاده و مجید حسینی، چهار مدافع مرکزی تیم ملی بودند اما حالا او رقبای بیش‌تری را مقابل خود می‌بیند و باید برای تجربه دومین جام ملت‌هایش در اوج دوران بازیگری خود تلاش مضاعفی داشته باشد و امیدوار باشد شرایط هم برایش به خوبی پیش برود.

پیشنهادات ویژه
پیشنهادات ویژه
دانش آراستگی
دیدگاه تان را بنویسید

آشپزی
خانه داری
تفریح و سرگرمی
دنیای سلبریتی ها
نیازمندی‌ها