هفته هفتم لیگ برتر به تعویق افتاد؛ دلیل تصمیم فدراسیون چیست؟ + برنامه جدید
هفته هفتم لیگ برتر فوتبال به دلیل آمادهسازی تیم ملی امید برای حضور در بازیهای آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ به تعویق افتاد.
با توجه به برنامه آمادهسازی تیم ملی امید برای حضور در رقابتهای آسیایی ناگویا، هفته هفتم لیگ برتر فوتبال به تعویق افتاد. این تصمیم پس از برگزاری جلسه میان مسئولان فدراسیون فوتبال و کادرفنی تیم ملی امید اتخاذ شد تا بازیکنان دعوتشده فرصت حضور در اردوی این تیم و انجام تمرینات آمادهسازی را داشته باشند.
به گزارش «شایانیوز» به نقل از ایسنا؛ طبق برنامه قبلی سازمان لیگ، قرار بود دیدارهای هفته هفتم در روزهای ۱۹، ۲۱ و ۲۲ شهریور برگزار شود که با تصمیم جدید، این مسابقات در زمان دیگری برگزار خواهد شد.
پیش از این اردوی تیم ملی فوتبال امید ایران به دلیل غیبت بیشتر بازیکنان در تاریخ ۸ شهریور تعطیل شده بود چرا که از مجموع ۲۳ بازیکن دعوتشده، تنها دانیال ایری، پوریا شهرآبادی، پوریا لطیفیفر، مسعود محبی و سهیل صحرایی در محل اردو حاضر شده بودند.
برنامه کامل دیدارهای تیم ملی امید ایران در مرحله گروهی بازی های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶:
* ایران - امارات ؛ ۱۶ سپتامبر ۲۰۲۶ (۲۵ شهریور ۱۴۰۵) ؛ ساعت ۱۴:۰۰ به وقت محلی ؛ ورزشگاه WAVE KARIYA
* ایران - چین؛ ۲۰ سپتامبر ۲۰۲۶ (۲۹ شهریور ۱۴۰۵) ؛ ساعت ۱۴:۰۰ به وقت محلی ؛ ورزشگاه WAVE KARIYA
* ایران - کره شمالی ؛ ۲۳ سپتامبر ۲۰۲۶ (اول مهر ۱۴۰۵)؛ ساعت ۱۴:۳۰ به وقت محلی ؛ ورزشگاه WAVE KARIYA