|

بازگشت محمد خلیفه به آلومینیوم منتفی شد؟

استوری جدید محمد خلیفه با پیراهن آلومینیوم اراک شایعاتی درباره بازگشت او را به وجود آورد

لینک کوتاه کپی شد

استوری جدید محمد خلیفه در فضای مجازی حسابی مورد توجه قرار گرفت. این بازیکن با انتشار تصویری از دوران حضورش در آلومینیوم اراک و اضافه کردن یک قلب سبز، باعث شد گمانه‌زنی‌ها درباره بازگشت دوباره او به تیم سابقش افزایش پیدا کند. برخی این حرکت را نشانه‌ای از منتفی شدن انتقال او به استقلال و ادامه مشکلات نقل‌وانتقالاتی آبی‌ها عنوان کردند.

به گزارش «شایانیوز» به نقل از ورزش سه؛ برخی گمانه‌زنی‌ها نیز از بازگشت همزمان خلیفه و بهرام گودرزی به تمرینات آلومینیوم حکایت داشت، اما پیگیری‌های خبرنگار "ورزش سه" نشان می‌دهد این دو بازیکن همچنان در تمرینات استقلال شرکت می‌کنند و تا زمان اعلام قطعی رأی دادگاه عالی ورزش، در اختیار سهراب بختیاری‌زاده خواهند بود.

استقلال برای جذب خلیفه و گودرزی با آلومینیوم به تفاهم رسیده و در این توافق، وضعیت پنجره نقل‌وانتقالاتی آبی‌ها نیز مورد توجه قرار گرفته است. در صورتی که پنجره استقلال باز شود، هر دو بازیکن در جمع آبی‌پوشان باقی می‌مانند، اما ادامه محرومیت استقلال از ثبت بازیکن باعث بازگشت آنها به آلومینیوم خواهد شد.

خلیفه ظاهراً هنگام انتشار این استوری تصور می‌کرد باید به تمرینات آلومینیوم بازگردد، اما در ادامه متوجه شد هنوز رأی نهایی دادگاه CAS اعلام نشده و فعلاً باید همراه استقلال تمرین کند. او به همین دلیل استوری خبرساز خود را پاک کرد.

در حال حاضر تکلیف پنجره استقلال مشخص نیست و همه‌چیز به رأی نهایی دادگاه عالی ورزش بستگی دارد. خلیفه و گودرزی تا زمان اعلام این رأی در تمرینات استقلال حاضر می‌شوند و پس از روشن شدن وضعیت پرونده، درباره ماندن آنها در جمع آبی‌ها یا بازگشتشان به اراک تصمیم‌گیری خواهد شد.

پیشنهادات ویژه
پیشنهادات ویژه
دانش آراستگی
دیدگاه تان را بنویسید

آشپزی
خانه داری
تفریح و سرگرمی
دنیای سلبریتی ها
نیازمندی‌ها