|

رونالدو هم روزه می‌گیرد

کریستیانو رونالدو سال گذشته در طول ماه رمضان به مدت دو روز روزه گرفت تا تجربه و درک بهتری از روزه‌داری بازیکنان مسلمان تیم النصر داشته باشد.

لینک کوتاه کپی شد

 کریستیانو رونالدو که با انتقال جنجالی خود به النصر و عربستان خبرساز شده بود همچنان به خبرسازی خود در این کشور مسلمان نشین ادامه می‌دهد.

به گزارش «شایانیوز» به نقل از ایرنا؛ در جدیدترین اخبار در خصوص ستاره پرتغالی، شراهیلی، بازیکن سابق النصر یک اتفاق جالب را درباره کریستیانو رونالدو فاش کرد. او گفت فوق ستاره‌اش پرتغالی این تیم سال گذشته روزه‌داری را تجربه کرده است.

این بازیکن اعلام کرد: کریستیانو رونالدو سال گذشته در طول ماه رمضان، روزه گرفتن را در کنار بازیکنان مسلمان النصر امتحان کرد.

او به مدت دو روز روزه گرفت تا آنچه مسلمانان در ماه رمضان حس می‌کنند را تجربه کند و درک بهتری از چگونگی روزه‌داری داشته باشد.

پیشنهادات ویژه
پیشنهادات ویژه
دانش آراستگی
دیدگاه تان را بنویسید

آشپزی
خانه داری
تفریح و سرگرمی
دنیای سلبریتی ها
نیازمندی‌ها