|

بمب نقل و انتقالات استقلال در آستانه انفجار

مهاجم سرشناس در آستانه پیوستن به استقلال.

لینک کوتاه کپی شد

رسانه «افریقا فوت» در خبری مدعی شد که مهاجم سرشناس کامرونی با باشگاه استقلال به توافق نهایی رسیده است.

به گزارش «شایانیوز» و به نقل از فرارو، وینسنت ابوبکر، مهاجم ملی‌پوش کامرونی و ستاره پیشین تیم‌های پورتو، بشیکتاش و النصر عربستان، با استقلال ایران به توافق رسیده و در آستانه پیوستن به این تیم قرار دارد.

این رسانه نوشت مذاکرات میان طرفین به مراحل پایانی رسیده و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، ابوبکر به زودی پیراهن آبی‌پوشان پایتخت را بر تن خواهد کرد.

ابوبکر ۳۲ ساله سابقه حضور در جام جهانی ۲۰۲۲ با تیم ملی کامرون و گلزنی برابر برزیل را در کارنامه دارد و در سال‌های اخیر یکی از چهره‌های مطرح فوتبال آفریقا بوده است.

این در حالی است که باشگاه استقلال مدتی قبل با انتشار بیانیه‌ای به این انتقال واکنش نشان داد و اعلام کرد اخبار مربوطه را صرفا از باشگاه دنبال کنید.

پیشنهادات ویژه
پیشنهادات ویژه
دانش آراستگی
دیدگاه تان را بنویسید

آشپزی
خانه داری
تفریح و سرگرمی
دنیای سلبریتی ها