|
ما رو به منابع منتخبت توی گوگل اضافه کن

اورونوف را پرسپولیس نتوانست گران بفروشد

پیمان حدادی می‌گوید پرسپولیس انتظار داشت درخشش اورونوف در جام جهانی، پیشنهاد مناسبی برای فروش این بازیکن به همراه داشته باشد، اما این پیش‌بینی محقق نشد.

لینک کوتاه کپی شد

تمدید بلندمدت قرارداد اوستون اورونوف، علاوه بر حفظ این بازیکن ازبکستانی، با امید درآمدزایی از انتقال او به یک باشگاه خارجی انجام شد. با این حال، آنطور که پیمان حدادی در گفتگوی اختصاصی با "ورزش سه" و برنامه زنده آنتن توضیح داد، شرایط مطابق انتظار باشگاه و خود بازیکن پیش نرفت و فرصت فروش او فراهم نشد.

به گزارش «شایانیوز» به نقل از ورزش؛ اورونوف البته در نیم فصل نخست عملکرد درخشانی داشت و به نوعی مهره قهرمانی تیم پرسپولیس در لیگ بیست و سوم بود، تا جایی که رضا درویش مدیرعامل وقت قرمزها، باتوجه به حضور او در پست وینگر چپ، توجه چندانی به جدایی مهدی ترابی انجام نداد. با این حال در فصل بعدی اغلب روزهای این بازیکن ازبک به مصدومیت و در اتاق پزشکی کمپ پرسپولیس گذشت. با این وجود باشگاه پرسپولیس تصمیم گرفت دو سال دیگر قرارداد این بازیکن را تمدید کند.

مدیرعامل پرسپولیس در پاسخ به این پرسش که آیا در این مدت پیشنهادی برای اورونوف یا دیگر بازیکنان تیم وجود داشته که منافع مالی باشگاه را تأمین کند، درباره قرارداد ستاره ازبک گفت: «آن زمان بر اساس قیمت ارز تصمیم خوبی بود و از نظر فنی هم شرایط خوبی داشت، ولی آنطور که ما و خودش انتظار داشتیم، پیش نرفت. پیش‌بینی ما این بود که در جام جهانی بازی کند و پیشنهاد خوبی بیاید و بفروشیم، اما این اتفاق نیفتاد.»

حدادی با وجود محقق نشدن این پیش‌بینی، از تصمیم هیئت‌مدیره وقت و رضا درویش برای تمدید قرارداد اورونوف دفاع کرد: «آن زمان تصمیمی که در هیئت‌مدیره گرفتیم و آقای درویش هم اجرا کرد، تصمیم درستی بود. همین الان هم جزو بهترین بازیکنان ما است.»

او سپس درباره نوسان عملکرد اورونوف و جایگاهش در تیم توضیح داد: «البته بازیکن نوسان دارد و اینکه به ترکیب مربی بخورد یا نه، موضوعات فنی است، اما تصمیماتی که گرفته می‌شود، بر اساس اطلاعاتی است که آن لحظه داری. ممکن است این تصمیم خوب باشد یا نه.»

حدادی در این بخش از گفت‌وگو، پیشنهاد مشخصی برای اورونوف یا دیگر بازیکنان پرسپولیس مطرح نکرد و بیشتر به توضیح محاسبات باشگاه در زمان تمدید قرارداد او پرداخت. قراردادی که قرار بود هم به حفظ یکی از نفرات مهم تیم کمک کند و هم در صورت رسیدن پیشنهاد مناسب، فرصتی برای درآمدزایی پرسپولیس باشد.

قرارداد اوستون اورونوف با پرسپولیس حدود 1.5 میلیون دلار است که در حال حاضر او را تبدیل به بازیکن 400 میلیاردی پرسپولیس و رکورددار قرارداد در این تیم کرده است.

پیشنهادات ویژه
پیشنهادات ویژه
دانش آراستگی
دیدگاه تان را بنویسید

آشپزی
خانه داری
تفریح و سرگرمی
دنیای سلبریتی ها
نیازمندی‌ها