|

پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۵ / دلار 170 تومان را از دست داد!

دلار در اولین روز معاملاتی با افت آغاز شد و در آخرین نرخ روز شنبه به ۱۶۹ هزار تومان رسید؛ بازار ارز همچنان تحت تأثیر مذاکرات و فشار فروش است

لینک کوتاه کپی شد

شایانیوز- دلار در نخستین روز معاملاتی هفته با روندی نزولی باز شد و از همان ابتدای معاملات، تحت فشار فروش قرار گرفت. این کاهش تا پایان بازار ادامه پیدا کرد و در آخرین نرخ ثبت‌شده روز شنبه، اسکناس آمریکایی روی رقم ۱۶۹ هزار تومان ایستاد؛ رقمی که از افت سه‌هزار تومانی نسبت به پایان هفته گذشته حکایت دارد.

فضای معاملاتی بازار ارز در این روز بیش از هر چیز تحت تأثیر خوش‌بینی نسبت به مذاکرات و افزایش احتمال دستیابی به توافق قرار داشت. همین انتظارات باعث شد بخشی از خریداران محتاط از بازار خارج شوند و نوسان‌گیرها نیز با تغییر سمت‌وسو، به تقویت عرضه دامن بزنند. با این حال، بازار هنوز به مرحله‌ای نرسیده که بتوان آن را وارد یک روند نزولی قطعی و پرقدرت دانست.

بررسی رفتار معامله‌گران نشان می‌دهد بازار ارز فعلاً در وضعیت «انتظار و اعتبارسنجی» قرار دارد؛ یعنی فعالان بازار تا زمان روشن‌شدن نتیجه رسمی گفت‌وگوها، از تصمیم‌گیری‌های سنگین خودداری می‌کنند. به همین دلیل، هر خبر مثبت یا منفی می‌تواند به‌سرعت جهت معاملات را تغییر دهد و نوسان‌های کوتاه‌مدت را در بازار تشدید کند.

پیش‌بینی قیمت دلار

از نگاه تحلیلگران، مسیر دلار در روز یکشنبه بیش از هر متغیر دیگری به تداوم یا توقف سیگنال‌های سیاسی وابسته است. اگر فضای خبری مثبت باقی بماند و خبر متناقضی از مذاکرات مخابره نشود، احتمال ادامه فشار فروش و ماندگاری دلار در سطوح فعلی وجود دارد. در چنین شرایطی، بازار می‌تواند بار دیگر کف‌های پایین‌تر را آزمایش کند.

در مقابل، اگر اخبار مذاکرات با ابهام، تکذیب یا پیام‌های متضاد همراه شود، ممکن است بخشی از افت روز شنبه اصلاح شود و دلار دوباره به سمت کانال‌های بالاتر حرکت کند. به باور معامله‌گران قدیمی، ریزش‌های مبتنی بر خبر معمولاً دوام یکسانی ندارند و در صورت تغییر فضای سیاسی، بازار می‌تواند به‌سرعت بخشی از کاهش‌های خود را جبران کند.

پیشنهادات ویژه
پیشنهادات ویژه
دانش آراستگی
دیدگاه تان را بنویسید

آشپزی
تفریح و سرگرمی
دنیای سلبریتی ها
نیازمندی‌ها