قیمت خودروهای ایران خودرو و سایپا امروز ۲۴ شهریور ۱۴۰۴
بازار خودرو در ۲۴ شهریور ۱۴۰۴ در شرایطی آرام و کمالتهاب دنبال شد.
شایانیوز- بازار خودرو در ۲۴ شهریور ۱۴۰۴ در شرایطی آرام و کمالتهاب دنبال شد؛ چراکه افت نرخ ارز در روزهای گذشته، تأثیر مستقیم خود را بر معاملات گذاشت و هیجانات خرید و فروش تا حد زیادی فروکش کرد. کارشناسان معتقدند اگر ثبات فعلی در حوزه سیاسی و اقتصادی ادامه پیدا کند، میتوان انتظار داشت که روند نسبی آرامش در بازار خودرو نیز تداوم یابد.
در حال حاضر، بازار بیش از هر چیز درگیر رکود است و افزایش قیمتهای اخیر بیشتر از آنکه ریشه در تحولات واقعی داشته باشد، ناشی از جنگ روانی و انتظارات تورمی بوده است.
قیمت خودروهای داخلی
در بخش خودروهای داخلی، بیشتر محصولات امروز افت قیمت را تجربه کردند.
ریرا بیشترین تغییر را داشت و با کاهش ۱۸ میلیون تومانی، روی عدد ۱ میلیارد و ۷۲۰ میلیون تومان ایستاد.
سورن پلاس دوگانهسوز (کپسول کوچک) نیز ۸ میلیون تومان ارزان شد و با نرخ ۸۹۸ میلیون تومان معامله گردید.
سایپا 151 با افت ۸ میلیون تومانی، به قیمت ۴۵۸ میلیون تومان رسید.
ساینا S نیز ۵ میلیون تومان کاهش قیمت داشت و در نهایت ۵۵۷ میلیون تومان معامله شد.
قیمت خودروهای مونتاژی
در میان خودروهای مونتاژی، نوسانات قیمتی پررنگتر به چشم میخورد.
وانت کارون با کاهش ۵.۴۵ درصدی و افت ۶۰ میلیون تومانی، با قیمت ۱ میلیارد و ۴۰ میلیون تومان در بازار آزاد عرضه شد.
در مقابل، فردا T5 برخلاف جریان کلی بازار، ۳۰ میلیون تومان گران شد و به ۱ میلیارد و ۹۴۰ میلیون تومان رسید.
در محصولات کرمان موتور، جک S3 و کیامسی SR3 به ترتیب با کاهش ۶۰ میلیون تومان و ۲۵ میلیون تومان، به قیمتهای ۱ میلیارد و ۴۶۰ میلیون تومان و ۱ میلیارد و ۵۹۰ میلیون تومان معامله شدند.
فیدلیتی الیت ۵ نفره هم ۲۰ میلیون تومان کاهش یافت و به ۲ میلیارد و ۳۸۰ میلیون تومان رسید.
دیگنیتی پرایم نیز با افت ۱۸ میلیون تومانی، امروز روی عدد ۲ میلیارد و ۶۰ میلیون تومان قرار گرفت.
دیدگاه تان را بنویسید