|

متقاضیان طلا بخوانند؛

در حراج سکه چهارشنبه 17 بهمن چه قیمتی پیشنهاد دهیم تا صاحب و برنده سکه باشیم؟

چهارشنبه 17 بهمن حراج بعدی سکه در مرکز مبادله برگزار می‌شود و خریداران سکه‌های حراجی تا ساعت 23 جمعه برای واریز وجه فرصت دارند تا جانمانند.

لینک کوتاه کپی شد

شایانیوز- شصت و نهمین حراج سکه طلا 15 بهمن ماه 1403 برگزار شد و از مجموع 10 هزار و 341 قطعه تمام سکه ضرب 1386 ثبت سفارش شده، 6192 قطعه با میانگین قیمت 60 میلیون و  582 هزار تومان به متقاضیان تخصیص داده شد.

همچنین، در حراج ربع سکه ضرب سال مذکور نیز 6662 قطعه ربع سکه ثبت سفارش شد که 3592 قطعه سفارش ها، با میانگین قیمت 17 میلیون و 646 هزار تومان به متقاضیان اختصاص یافت.

متقاضیان نیم سکه ضرب 1386 در حراج شماره 69، درخواست خرید 3069 قطعه نیم سکه را ثبت کردند که در پایان حراج 1672 قطعه تخصیص داده شد؛ میانگین قیمت نیم سکه 33 میلیون و 69 هزار تومان اعلام شد.

این در حالی بود که سکه تمام بهار امامی در 15 بهمن 62/800/000 میلیون تومان، نیم سکه 34/650/000 میلیون تومان و ربع سکه نیز 18/600/000 میلیون تومان بوده که نشان دهنده این است که دامنه سودی این حراج در سکه تمام حدود 2/218/000 میلیون تومان، نیم سکه حدودا 1/581/000 میلیون تومان و ربع سکه 954/000 هزارتومان تومان بوده است.

دامنه سودی این حراج بیشتر از قبلی بوده است همچنین امروز نرخ ها صعودی بوده و امکان دارد دامنه سودی حراج بیشتر یا کمتر باشد.

زمان تحویل این سکه ها 10 روز بعد است که باید به این هم توجه کرد که نرخ ممکن است بالا یا حتی پایین تر هم برود.

چه قیمتی پیشنهاد دهیم تا در حراج چهارشنبه 17 بهمن سکه برنده باشیم؟

متقاضیان حراج باید از نرخ روز سکه مبلغ دامنه سودی را کم نمایند تا شانس بیشتر داشته باشند.

نوع سکه قیمت سکه 16 بهمن قیمت پیشنهادی سکه
تمام بهار امامی  64/830/000 میلیون تومان  62/612/000 میلیون تومان
نیم سکه 35/500/000 میلیون تومان 33/919/000 میلیون تومان
ربع سکه 18/800/000 میلیون تومان  17/846/000 میلیون تومان

 بدیهی است، در بین متقاضیان افرادی بالاتر و افرادی پایین تر از این قیمت‌ها، قیمت پیشنهادی اعلام کرده و به آنها تخصیص داده شده است.

حداکثر ثبت سفارش

کلیه اشخاص حقیقی با تابعیت ایرانی بالای 18 سال تمام شمسی می‌توانند در این حراج شرکت کنند و حداکثر حجم سفارش و خرید برای هر متقاضی مجموعا 5 قطعه سکه است.

واریز وجه

بازه واریز وجه، ساعت 8 تا 23 روز جمعه مورخ 12 بهمن ماه است. پس از اتمام این دوره زمانی، امکان پرداخت وجه و در نتیجه شرکت در حراج وجود ندارد.

بازگشت وجه

شایان ذکر است، وجوه باقی مانده در کیف پول تا 48 ساعت روز کاری پس از جلسه حراج به شناسه بانکی(شبا) تعریف شده در حساب کاربری عودت داده می شود. متقاضیان توجه داشته باشند که جهت انجام فرایند بازگشت وجه باقی مانده در کیف پول، باید صرفا یک شناسه بانکی(شبا) مربوط به بانک ملی ایران را در حساب کاربری خود ثبت کنند و این حساب باید متعلق به کاربر باشد.

سخن آخر 

بهتر است در  روز حراج قبل از پیشنهاد مبلغ، قیمت سکه را چک کرده و مبلغ پیشنهادی که گفتیم را از آن کسر کنید تا شانس بیشتری داشته باشید؛ این کار با توجه به اینکه قیمت ها نوسانی هستند توصیه میشود

پیشنهادات ویژه

پیشنهادات ویژه

دانش آراستگی

دیدگاه تان را بنویسید

 

از نگاه ورزش

خانه داری

تفریح و سرگرمی

دنیای سلبریتی ها

عصر تکنولوژی