راهنمای شستشو و نگهداری از لباس های بافتنی / همه نکات مهم از شستن تا اتو کردن
اینجا در مورد نکات مهم برای شستشو و نگهداری از لباس های بافتنی و پشمی صحبت می کنیم که حتما به دردتون می خوره.
شایانیوز- پوشیدن لباس های بافتنی در هوای سرد لذت زیادی داره؛ گرمایی که این نوع لباس ها به بدن میدن خیلی خوشاینده و به همین خاطر پوشیدن لباس بافتنی انتخاب اکثر افراد در فصول سرد برای گرم موندنه. موضوعی که در این زمینه اهمیت زیادی داره نگهداری از این نوع لباس ها برای حفظ کیفیت اون ها برای مدت طولانی تری هست. اگر اصول نگهداری و شستشوی لباس های بافت رو بدونید و اون ها رو رعایت کنید، این لباس ها برای زمان بیشتری نو می مونن و قابلیت استفاده بیشتری دارن. در این مطلب در مورد نکات مهم برای شستشو و نگهداری از لباس های بافتنی و پشمی صحبت می کنیم که حتما به دردتون می خوره. تا پایان همراه ما باشید.
توجه به برچسب لباس بافتنی
معمولا لباس های بافتنی برچسبی دارن که در اون راهنمای نگهداری از لباس درج شده و مهمه که برای شستن، خشک کردن و اتو کردن لباس بافتنی خودتون به اون راهنما دقت کنید.
اصول شستن لباس بافتنی با ماشین لباسشویی
برای شستن لباس بافتنی پیشنهاد میشه که از دست استفاده کنید و حدالامکان لباس تون رو در ماشین لباسشویی نندازید اما اگر امکان شستن لباس بافتنی با دست رو ندارید موضوع مهم در مورد شستشوی لباس های بافتنی، استفاده از شوینده های فاقد آنزیم هست تا به بافت این لباس ها آسیب وارد نشه. پودر و مایع لباسشویی دارای آنزیم هستن به همین علت مناسب شستشوی لباس های پشمی و بافتنی نیستن. بهتره از مایع ظرفشویی و یا شامپوهای ملایم برای شستن لباس بافتنی استفاده کنید.
اگر ماشین لباسشویی شما برنامه شستشوی لباس پشمی (wool) رو داره حتما از این برنامه استفاده کنید. ضمن اینکه از دور کند و یا برنامه (hand wash) استفاده کنید تا در زمان شستشو فشار هرچه کمتری به لباس بافتنی شما وارد بشه.
نکته بعدی در شستشوی لباس کاموایی با ماشین لباسشویی، استفاده نکردن از خشک کن هست چون چرخش پرسرعت این برنامه باعث آسیب وارد کردن به بافت لباس شما میشه. بعد از اتمام شستشو، لباس بافتنی رو از ماشین لباسشویی خارج کرده و اون رو با توجه به نکاتی که در ادامه این متن میاد، خشک کنید.
اصول شستن لباس بافتنی با دست
همونطور که گفتیم بهتره لباس بافتنی خودتون رو با دست بشویید تا آسیبی به اون وارد نشه. برای شستن لباس های کاموایی داخل یک لگن آب سرد بریزید و مقداری شوینده ملایم مثل شامپو و کمی نرم کننده لباس به اون اضافه کنید. اجازه بدید لباس کاموایی به مدت 15 دقیقه در لگن باقی بمونه. دقت کنید که برای شستن لباس کاموایی اون رو خیلی چنگ نزنید و فشار ندید.
بعد از اینکه لباس کاملا در این محلول خیس خورد اون رو از لگن خارج کرده و با آب سرد آبکشی کنید. چند بار لباس رو با آب سرد بشویید تا از خارج شدن آب کثیف از بافت لباس بافتنی مطمئن بشید.
اصول خشک کردن لباس بافتنی
خشک کردن لباس بافتنی هم نکاتی داره که اگر رعایت نکنید به ظاهر و شکل لباس شما خدشه وارد میشه. توجه کنید که برای خشک کردن لباس بافتنی اصلا اون رو آویزون نکنید؛ برای این کار بهتره از یک حوله استفاده کنید به این صورت که حوله تمیز و خشکی رو روی زمین پهن کرده و لباس کاموایی رو داخل اون قرار بدید، سپس با فشار دادن حوله سعی کنید آب اضافی لباس رو بگبرید و در نهایت لباس رو از حوله خارج کرده و در هوای آزاد و روی سطح صاف و به دور از نور مستقیم خورشید قرار بدید تا خشک بشه.
اصول اتو کردن لباس بافتنی
اگر لباس بافتنی شما نیاز به اتو کشیدن داره حتما دقت کنید که اتو رو مستقیما روی لباس قرار ندید و از یک پارچه نمدار تمیز استفاده کنید. پارچه رو روی لباس بافتنی بذارید و بعد اون رو اتو کنید.
اینجا هم می تونید مطلبی رو در مورد شستشو و نگهداری از لباس های چرم بخونید.
دیدگاه تان را بنویسید