|

هیچ میدونی این بلاگرا باعث شدن چه گیاهان سمی تو خونه نگه داری؟ کوچیکشون برگ انجیریه

این روزا خیلیامون اقدام به نگهداری از یه سری از گیاه ها میکنیم که نمیدونیم چه ویژگی دارن در حالی که بعضی از اون ها در دسته ی گیاهان سمی اند.

لینک کوتاه کپی شد

شایانیوز- داشتن گیاهان آپارتمانی میتونه یه حس و حال تازه به خونه ی هر کسی ببخشه و توی روحیه ی افراد تاثیر مثبت بذاره و این روزا هم که با وجود اینستاگرام و خیلی از بلاگرا که گل و گیاه توی خونشون نگهداری میکنن مردم بیشتر به نگهداری از گل و گیاهان رغبت پیدا کردن و علاقمند شدن و دوست دارن که خونه هاشون رو با وجود این زیبابرویان دوست داشتنی زینت ببخشن ولی خب باید قبل از نگهداری یه اطلاعات از گیاه موردنظر داشته باشیم چون در برخی از اوقات برخی از اون ها جزء گیاهان سمی هستن در حالی که کسی چیزی نمیدونه!

یعنی شاید شما اقدام به نگهداری از یه گیاه کنید و خیلی هم بهش علاقمند باشید ولی ندونید که در پس نگهداری از اون قراره که چه اتفاقاتی بیفته چون شاید براتون جالبه باشه که بدونید برخی از این گیاهان سمی باعث آلرژی های پوستی هم میشن حتی که مسلما برای کسی این موضوع خوشایند نیست و اگر شما بچه ی کوچیک و یا حیوون خونگی داشته باشید و این گیاه ها توسط اون ها خورده بشن میتونن سبب بروز عوارض بدی در اون ها بشه بنابراین بهتره که این گیاهان سمی رو بشناسید و با علم بر ویژگیه اون ها حالا یا نگهشون دارید و یا از نگهداری ازشون خودداری کنید که در ادامه چند تا از اون ها رو بهتون معرفی میکنیم.

گیاهان سمی

سانسوریا از گیاهان سمی

سانسوریا اسم دیگش زبون مادرشوهره که این روزا تبدیل شده به یکی از شیک ترین گیاهان آپارتمانی که در هر فضایی دیده میشه و از قضا خیلی هم مقاومه و ویژگی هایی مثل تصفیه کنندگی هوای اون شهره ی عام و خاصه و از طرف دیگه خیلی ها معتقد هستن که شدیدا انرژی مثبت ساتع میکنه و به همین دلیل اون رو گیاه خوشبختی هم می نامند و شاید براتون جالب باشه که بدونید خاستگاه اصلی اون ماداگاسکاره ولی توی شرایط آب و هوایی متفاوت هم دووم میاره ولی با همه ی این ویژگی ها این گیاه آپارتمانی از گیاهان سمی به شمار میره.

در خصوص سمی بودن اون باید به این موضوع اشاره کرد که سانسوریا به علت وجود ساپونین در همه ی قسمت هاش سمی به شمار میره ولی خب خطر اون برای انسان کمتره و جویدن برگ های اون باعث بروز یه سری علائم کم خطر توی انسان میشه که عبارتند از خارش و درد لثه ها و زبون و در موارد شدید تر حالت تهوع اما خب این عوارض برای حیوانات شدیدتره و در صورتی که برگ های این گیاهان توسط حیوانات جویده بشه باعث زیاد شدن بزاق، اسهال و استفراغ و درد و تورم گلو میشه.

گیاهان سمی

برگ انجیری از گیاهان سمی

گیاه برگ انجیری این روزا توی خونه ی خیلی ها پیدا میشه در خصوص خاستگاه اون گفته میشه که بومی جنگل های گرمسیری جنوب پاناما و مکزیکه. این گیاه رو به خاطره این که دارای برگ های سوراخ دار و چرمیه و میوه های خوش طعمی داره مشهوره. برگ انجیری از جمله گیاهانی هست که به سرعت رشد میکنه و بسیار هم مقاومه و میوه های پرخاصیت اون بعد از یه سال میرسه که ظاهرشون شبیه خیاره و فلس دار هستن.

عطر و طعم میوه های رسیده ی این گیاه شبیه به آناناس، کیوی و موز هست ولی این گیاه بسیار خطرناک و سمیه و خوردن برگ های اون باعث بروز عوارضی مثل خارش لثه و گلو و تورم زبون میشه و در صورتی که میوه های نارس اون رو بخورید به علت این که دارای اگزالات کلسیم هست اون هم در مقدار بالا باعث سرگیجه، ناراحتی شدید معده، تهوع، تورم زبون و خارش گلو و سوزش اطراف لب میشه که این مشکلات میتونه هم در حیوون و هم در انسان رخ بده.

گیاهان سمی

زامیفولیا از گیاهان سمی

زامیفولیا دارای اسم های متعددی هست مثل نخل زمرد، گیاه ابدیت و گوهر زنگبار. در خصوص خاستگاه اون گفته میشه این گیاه از بومی های مناطق مرطوب و گرم آفریقا از شمال شرق آفریقای جنوبی تا جنوب کنیا هست. در این سال های اخیر این گیاه به علت نگهداری راحت و شاخ و برگ های سبز رنگ و زیباش به محبوب ترین گیاهان آپارتمانی تبدیل شده که بسیار تصفیه کننده ی خوبی هست اما زاموفیلیا هم متاسفانه جزء گیاهان سمی بشمار میره که به علت وجود فراوان اگزالات کلسیم نامحلول در بافت اون هست.

کریستال های این ماده لبه های تیزی داره و میتونن به بافت های نرم داخل دهان بچسبن و باعث تورم و سوزش زبان، خارش گلو و لثه میشه که همه ی این علائم در حیوانات و انسان ها مشترکه بنابراین باید اون رو از دسترس حیوانات خونگی و بچه ها دور نگه داشت. همچنین این گیاه بسیار حساسیت زا هست و بهتره که موقعی که اون رو جابجا و یا هرس میکنید از دستکش استفاده کنید.

گیاهان سمی

پیشنهادات ویژه

پیشنهادات ویژه

دانش آراستگی

دیدگاه تان را بنویسید

 

از نگاه ورزش

خانه داری

تفریح و سرگرمی

دنیای سلبریتی ها

عصر تکنولوژی

نیازمندی‌ها