|

علی دایی در دفتر کارش میزبان دو اسطوره کشتی شد

علی دایی، اسطوره فوتبال ایران، در دفتر کارش میزبان دو چهره ماندگار ورزش ایران بود.

لینک کوتاه کپی شد

محمدرضا طالقانی و منصور برزگر، دو کشتی‌گیر سابق و دو چهره شناخته شده این رشته ورزشی، در تصویری با علی دایی حضور دارند؛ عکسی که دایی را با پیکری تراشیده‌تر از همیشه همراه با این دو مرد سرشناس کشتی نشان می‌دهد.

به گزارش «شایانیوز» و به نقل از فرارو، منصور برزگر، سرمربی افسانه‌ای تیم‌های ملی کشتی در دهه‌های مختلف است و محمدرضا طالقانی، رئیس سابق فدراسیون کشتی که در دوره او ایران به قهرمانی جهان نیز رسیده است.

دایی که به دور از فوتبال در دفتر کارش روزهای شلوغی را پشت سر می‌گذارد، در روزهای آینده سفری به خارج از ایران خواهد داشت. او که چند سالی است در فوتبال ایران مربیگری نمی‌کند، امسال هم بر همین منوال قصد ندارد هدایت تیمی را بر عهده بگیرد و دوران دوری او از فوتبال بیش از گذشته خواهد شد.

علی دایی مطرح‌ترین مربی ایرانی است که در سال‌های اخیر دست از فعالیت سرمربیگری برداشته و زندگی‌اش را در فضای اقتصادی دور از فوتبال می‌گذراند.

Untitled

پیشنهادات ویژه

پیشنهادات ویژه

دانش آراستگی

دیدگاه تان را بنویسید

 

آشپزی

خانه داری

تفریح و سرگرمی

دنیای سلبریتی ها