|

۶ هکتار از اراضی تالاب انزلی در آتش + علت

معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری انزلی از آتش سوزی در ۶ هکتار از اراضی تالاب انزلی در محدوده روستای سنگاچین خبر داد.

لینک کوتاه کپی شد

بابک شکوهی راد عصر روز پنجشنبه اظهار کرد: برآوردهای اولیه نشان می‌دهد ۶ هکتار از اراضی تالاب انزلی در روستای سنگاچین (روبروی هتل یاس متین) طعمه آتش شد و صعب‌العبور بودن منطقه دسترسی به محل آتش سوزی را دشوار کرده است.

به گزارش «شایانیوز» به نقل از ایرنا؛ وی گفت: این امر موجب شده خودروهای آتش‌نشانی امکان حضور در محل آتش سوزی را نداشته باشند.

سید حسن جعفری رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان بندرانزلی نیز گفت: آتش پس از برخورد با کانال‌های آب همجوار اکنون به صورت لکه‌ای و پراکنده شده‌است و ۲ نقطه بطور همزمان در آتش می‌سوزد.

وی گفت: عملیات اطفاء آتش از سوی نیروهای حفاظت محیط‌زیست و اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان، دهیاری سنگاچین به صورت دستی در حال انجام است.

جعفری تاکید کرد: امیدواریم با فروکش کردن باد گرم و کاهش دمای هوا به هنگام شب، آتش در این منطقه مهار شود.

پیشنهادات ویژه
پیشنهادات ویژه
دانش آراستگی
دیدگاه تان را بنویسید

آشپزی
خانه داری
تفریح و سرگرمی
دنیای سلبریتی ها
نیازمندی‌ها