|

آمریکا ضرب‌الاجل اوکراین را تکذیب کرد؛ صلح منوط به توافق دو طرف است

متیو ویتاکر، سفیر آمریکا در ناتو، تاکید کرد که ایالات متحده هیچ ضرب‌الاجلی برای توافق صلح اوکراین و روسیه تعیین نکرده

لینک کوتاه کپی شد

«متیو ویتاکر» سفیر آمریکا در ناتو شامگاه دوشنبه در سخنانی عنوان کرد: «ضرب‌الاجل ژوئن توسط رئیس‌جمهور اوکراین ذکر شده است و فکر نمی‌کنم ایالات متحده چنین چیزی را اعلام کرده باشد.»

به گزارش «شایانیوز» به نقل از ایسنا؛ طبق گزارش روزنامه «گاردین»، «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین پیشتر مدعی شد ایالات متحده ضرب‌الاجلی را در ماه ژوئن برای توافق صلح اوکراین و روسیه تعیین کرده است.

سفیر آمریکا در ناتو در ادامه تاکید کرد: «ما می‌خواهیم جنگ پایان یابد. ما می‌خواهیم هر دو طرف گرد هم آیند و با یک توافق صلح موافقت کنند. ما دوست داریم این اتفاق زودتر بیفتد و. ما فقط می‌خواهیم شاهد پایان رنج و کشتار در اوکراین باشیم.»

او ضمن آنکه چنین ضرب‌الاجل‌هایی را در این شرایط «بسیار خطرناک» خواند، گفت: «ما می‌خواهیم یک توافق صلح انجام شود. فکر می‌کنم به محض اینکه آماده انجام شدن باشد، این کار را انجام خواهیم داد. اما در نهایت، هر دو طرف، روس‌ها و اوکراینی‌ها باید با هر توافقی که حاصل شود، موافقت کنند.»

متیو ویتاکر در بخش دیگری از اظهاراتش با اشاره به اینکه اتحادیه اروپا باید «ساده‌سازی» و «ریسک‌پذیری» را ترویج دهد، بیان کرد: «ما به ساده‌سازی اتحادیه اروپا نیاز داریم. ما آن را مقررات‌زدایی می‌نامیم. شما آن را ساده‌سازی می‌نامید. هر چه می‌خواهید آن را بنامید، باید تشکیل سرمایه و ریسک‌پذیری را تشویق و ترویج کنید.»

وی افزود: «چیزهایی که در رگ‌های آمریکایی‌ها وجود دارد، ما باید شاهد وقوع آنها نه تنها در فناوری دفاعی باشیم، بلکه به‌طور کلی در فناوری نیز پیاده کنیم. اروپا استعدادهای زیادی را در سطح جهانی از جمله در برابر ایالات متحده از دست می‌دهد و باید در مهار آن بهتر شود، وگرنه عقب خواهد ماند.»

پیشنهادات ویژه
پیشنهادات ویژه
دانش آراستگی
دیدگاه تان را بنویسید

آشپزی
خانه داری
تفریح و سرگرمی
دنیای سلبریتی ها