|

تغییر موقت در نحوه سرویس‌دهی خط ۷ متروی تهران

هم‌زمان با آغاز عملیات بهسازی و ارتقای ایمنی در این خط، نحوه سرویس‌دهی قطارها به‌صورت موقت تغییر خواهد کرد.

لینک کوتاه کپی شد

سعید معتمدی، مدیر ارشد خط ۷ متروی تهران، گفت: به‌دنبال اجرای برنامه عمرانی یادشده، حرکت قطارها در خط ۷ در قالب دو بخش مجزا انجام می‌شود. 

به گزارش «شایانیوز» و به نقل از ایلنا، وی با اشاره به اینکه در محدوده جنوبی، قطارها از ایستگاه بسیج با فاصله زمانی ۱۵ دقیقه به سمت ایستگاه تربیت مدرس اعزام شده و پس از تبادل مسافر، مسیر برگشت را از همان ایستگاه به سمت ایستگاه بسیج طی خواهند کرد گفت: در بخش شمالی نیز دو رام قطار بین ایستگاه میدان کتاب و ایستگاه تربیت مدرس در رفت‌وآمد هستند و تمامی قطارها در ایستگاه‌های شهید دادمان، میدان صنعت، برج میلاد و بوستان گفتگو توقف خواهند داشت. 

مدیر ارشد خط ۷ افزود: استفاده از ایستگاه‌های بوستان گفتگو و برج میلاد صرفاً از طریق سکوی غربی امکان‌پذیر است. همچنین ایستگاه تربیت مدرس در این مدت به‌عنوان نقطه تبادلی مسافران دو بخش تعیین شده و تابلوهای راهنما و عوامل ایستگاهی در تمام مسیر آماده ارائه خدمات و هدایت مسافران هستند. 

معتمدی خاطرنشان کرد: این تغییرات کاملاً موقتی بوده و پس از پایان عملیات، سرویس‌دهی خط ۷ طبق روال عادی از سر گرفته می‌شود. 

مدیر ارشد خط ۷ با قدردانی از صبوری و همراهی مسافران تأکید کرد که این اقدامات با هدف ارتقای کیفیت سفر و بهبود سطح خدمات انجام می‌شود و تمام تلاش مجموعه مترو بر آن است که عملیات عمرانی در کوتاه‌ترین زمان ممکن به پایان برسد.

پیشنهادات ویژه

پیشنهادات ویژه

دانش آراستگی

دیدگاه تان را بنویسید

 

آشپزی

خانه داری

تفریح و سرگرمی

دنیای سلبریتی ها