|

آزادراه تهران - قم قفل شد!

رئیس مرکز اطلاع‌رسانی پلیس راهور تهران بزرگ از ترافیک سنگین در آزادراه تهران-قم محدوده علامه عسگری تا عوارض خبر داد.

لینک کوتاه کپی شد

سرهنگ علی‌اصغر شریفی، رئیس مرکز اطلاع‌رسانی پلیس راهور تهران بزرگ از ترافیک سنگین در آزادراه تهران-قم خبر داد و اظهار کرد: در مسیر شمال به جنوب این آزادراه، از محدوده علامه عسگری تا عوارضی، ترافیک به‌صورت سنگین گزارش شده است. 

به گزارش «شایانیوز» و به نقل از تسنیم، وی افزود: در مسیر مقابل یعنی جنوب به شمال، از عوارضی تا محدوده علامه عسگری، تردد به‌صورت روان انجام می‌شود و مشکل خاصی وجود ندارد. 

رئیس مرکز اطلاع‌رسانی پلیس راهور تهران بزرگ همچنین درباره وضعیت دیگر معابر پیرامونی گفت: در محدوده صالح‌آباد و ورودی بهشت زهرا (س)، ترافیک به‌صورت نیمه‌سنگین اما روان جریان دارد. 

به گفته وی، خوشبختانه پارکینگ‌های اطراف بهشت زهرا (س) و حرم مطهر امام خمینی وضعیت منظم و مطلوبی دارند و شهروندان می‌توانند با آرامش وسایل نقلیه خود را در این محل‌ها پارک کنند.

پیشنهادات ویژه

پیشنهادات ویژه

دانش آراستگی

دیدگاه تان را بنویسید

 

آشپزی

خانه داری

تفریح و سرگرمی

دنیای سلبریتی ها