رضا صمدی روحانی ربوده شده آزاد شد

طبق اخبار واصله، حجت الاسلام رضا صمدی که چند روز پیش توسط افراد مسلح ناشناس در ایرانشهر ربوده شده بود، تا ساعاتی دیگر آزاد خواهند گشت.
شایانیوز- صابریننیوز نوشت: طبق اخبار واصله، حجت الاسلام رضا صمدی که چند روز پیش توسط افراد مسلح ناشناس در ایرانشهر ربوده شده بود، تا ساعاتی دیگر آزاد و به آغوش خانواده باز خواهند گشت.
صبح روز ۳۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴، افراد مسلح ناشناس در مقابل حوزه علمیه امیرالمومنین علی علیه السلام شهرستان ایرانشهر یک روحانی اهل تشیع و معاون اجرایی این حوزه علمیه را ربوده و سپس وی را به مکانی نامعلوم منتقل کردند.
هویت این روحانی اهل تشیع بلوچ، رضا صمدی، اهل دلگان عنوان شده و وی از مدرسان و معاون اجرایی حوزه علمیه امیرالمومنین علی علیه السلام و همچنین سابقه کار در دفتر امام جمعه شیعیان ایرانشهر را نیز دارد.
منبع: صابرین نیوز
دیدگاه تان را بنویسید