|

تلگرام بهشت جدید کلاه برداران ارز دیجیتال

سازمان ملل اخیراً گزارشی منتشر کرده نشان از اپلیکیشن تلگرام به یکی از بسترهای اصلی برای فعالیت شبکه‌های جنایی در جنوب شرق آسیا تبدیل شده است

لینک کوتاه کپی شد

گروه‌های جنایتکار از ویژگی‌های رمزگذاری‌شده این پلتفرم برای انجام فعالیت‌های غیرقانونی مانند پولشویی، کلاهبرداری و تبادل اطلاعات دزدیده شده استفاده می‌کنند. این گروه‌ها سالانه بین ۲۷.۴ تا ۳۶.۵ میلیارد دلار درآمد کسب کرده و به راحتی به این فعالیت‌ها ادامه می‌دهند.

به گزارش «شایانیوز» به نقل از رمز ارز نیوز؛ به گزارش دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرایم سازمان ملل (UNODC)، تلگرام به ابزاری حیاتی برای این گروه‌ها تبدیل شده و آن‌ها از این پلتفرم برای فروش نرم‌افزارهای مخرب، کلاهبرداری و تبادل اطلاعات حساس مانند شماره‌های کارت اعتباری بهره می‌برند.

به عنوان نمونه، یکی از این شبکه‌ها در تبلیغاتی اعلام کرده که می‌تواند روزانه ۳ میلیون دلار ارز دیجیتال سرقتی را از طریق تلگرام جابه‌جا کند.

در این میان، افزایش تعداد صرافی‌های غیررسمی ارزهای دیجیتال در تلگرام، ردیابی پول‌های کثیف را پیچیده‌تر کرده است. همچنین، طبق گزارش UNODC، استیبل‌کوین تتر (USDT) به عنوان ابزار اصلی برای انجام تراکنش‌های غیرقانونی در این شبکه‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

این گزارش همچنین تاکید می‌کند که سود کلان این گروه‌های جنایتکار باعث می‌شود تا به دنبال نوآوری‌های جدیدتر، مانند استفاده از فناوری‌های پیشرفته‌ای همچون هوش مصنوعی و دیپ‌فیک، باشند.

تاکنون بیش از ۱۰ ارائه‌دهنده نرم‌افزار دیپ‌فیک شناسایی شده‌اند که خدمات خود را به‌طور خاص برای کلاهبرداری‌های سایبری ارائه می‌دهند.

وضعیت زمانی وخیم‌تر شد که پاول دورف، بنیانگذار تلگرام، در ماه آگوست به اتهام تسهیل فعالیت‌های غیرقانونی در تلگرام، از جمله قاچاق مواد مخدر و سوءاستفاده از کودکان، دستگیر شد.

دورف پس از آزادی اعلام کرده که تلاش می‌کند میان حفظ حریم خصوصی کاربران و همکاری با مقامات قضایی، تعادل برقرار کند.

پیشنهادات ویژه

پیشنهادات ویژه

دانش آراستگی

دیدگاه تان را بنویسید

 

از نگاه ورزش

خانه داری

تفریح و سرگرمی

دنیای سلبریتی ها

عصر تکنولوژی

نیازمندی‌ها