این یک خبر خوش برای معلولان است

وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی موظف شد تا برای ارائه خدمات رایگان به افرادی که از سالمندان و معلولان نگهداری می کنند اقدام نماید.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی عصر امروز (یکشنبه) و در جریان ادامه بررسی گزارش کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه، بند الحاقی به بند (ت) ماده ۳۱ لایحه را به تصویب رساندند.
به گزارش «شایانیوز» و به نقل از مهر، بر اساس این مصوبه، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی موظف است در چهارچوب سیاستهای کلی تأمین اجتماعی با بهره گیری از شرکتهای مردمی نسبت به ایجاد بانک زمان برای ارائه خدمات رایگان به افرادی که نیاز به مراقبتهای ویژه از جمله نگهداری سالمندان و معلولان دارند، اقدام نماید تا پس از جذب افراد علاقمند به ارائه خدمات اقدام و به میزان و نوع ارائه خدمات در هنگام نیاز خود یا افراد معرفی شده از سوی ایشان مورد حمایت قرار گیرند.
دیدگاه تان را بنویسید