|

موج شدید گرما چهارشنبه به البرز می‌رسد؛ مصرف آب را کم کنید

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب البرز با اشاره به پیش‌بینی ورود موج گرما و کاهش حجم ذخایر سدها نسبت به رعایت الزامات مصرف بهینه آب هشدار داد.

لینک کوتاه کپی شد

حمیدرضا نامداری گفت: با توجه به افزایش دما و استمرار خشکسالی، شرایط منابع آبی استان در وضعیت شکننده‌ای قرار دارد. همچنین با ناترازی برق و بروز قطعی‌های پراکنده، عملکرد چاه‌های تأمین آب تحت‌تأثیر قرار می‌گیرد و این موضوع نیازمند مدیریت دقیق مصرف از سوی شهروندان است.

به گزارش «شایانیوز» و به نقل از ایسنا، نامداری تأکید کرد: از عموم مردم درخواست می‌شود نسبت به تأمین مخزن کافی و استفاده بهینه از پمپ‌های آب خانگی اقدام کنند تا در ساعات اوج مصرف با مشکل جدی مواجه نشوند.

وی همچنین به مواردی همچون صرفه‌جویی در مصرف روزانه آب، پرهیز جدی از آبیاری درختان در ساعات گرم روز، عدم استفاده از آب شرب برای پر کردن استخرهای خانگی و شستشوی خودرو و فرش و نیز استفاده از سایه‌بان برای کولرهای آبی به منظور کاهش مصرف آب و برق اشاره کرد و آن‌ها را از الزامات حیاتی عبور از تابستان پرتنش پیش‌رو دانست.

مدیرعامل آبفای البرز در پایان تأکید کرد: تجربه موفق سال گذشته نشان داد که با مشارکت مردم، می‌توان از بحران‌ها عبور کرد. اما امسال به‌مراتب شرایط سخت‌تر است و لازم است مردم استان در این مسیر، همراهی و همکاری حداکثری داشته باشند.

پیشنهادات ویژه

پیشنهادات ویژه

دانش آراستگی

دیدگاه تان را بنویسید

 

آشپزی

خانه داری

تفریح و سرگرمی

دنیای سلبریتی ها