|

مهدی طارمی نمی‌تواند ایران را ترک کند!

اولین بازی نراتزوری در تورنمنت جدید فیفا روز چهارشنبه برگزار می‌شود، اما مهاجم ایرانی فعلاً قادر به سفر به آمریکا نیست.

لینک کوتاه کپی شد

کار اینتر در رقابت‌های جام جهانی باشگاه‌ها ۲۰۲۵ به‌ زودی شروع می‌شود، اما به‌نظر می‌رسد مهدی طارمی هنوز نتوانسته خودش را به اردوی این تیم در لس‌آنجلس آمریکا برساند.

به گزارش «شایانیوز» و به نقل از فرارو، به ادعای گاتزتا دلو اسپورت، مهدی طارمی در حال حاضر به‌علت درگیری‌های نظامی قادر به ترک ایران نیست چرا که با بسته شدن حریم هوایی، پروازها به تعویق افتاده‌اند. مهاجم تیم ملی ایران قرار بود روز شنبه به سایر هم‌تیمی‌هایش در اردوی اینتر در آمریکا برای حضور در جام جهانی باشگاه‌ها ملحق شود؛ اتفاقی که با تاخیر خواهد افتاد.

باشگاه اینتر در تماس دائمی با طارمی قرار دارد و تمام تلاشش را می‌کند تا مشکل ایجاد شده را حل کند، اما سلامت طارمی در اولویت باشگاه قرار دارد. اینتر در گروه E جام جهانی باشگاه‌ها با تیم‌های مونتری مکزیک، اوراوا ردز ژاپن و ریور پلاته آرژانتین هم‌گروه است. نخستین بازی اینتر در این رقابت‌ها بامداد روز چهارشنبه، ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ از ساعت ۴:۳۰ به‌وقت تهران مقابل مونتری برگزار خواهد شد.

پیشنهادات ویژه

پیشنهادات ویژه

دانش آراستگی

دیدگاه تان را بنویسید

 

آشپزی

خانه داری

تفریح و سرگرمی

دنیای سلبریتی ها