پرونده ویلموتس در دوران تاج به کجا رسید؟
چرا کمیته اخلاق به پروندههای قطور مالی تاج که قوهقضائیه نیز به آنها اشاره داشته است، رسیدگی نمیکند؟
بعد از ثبت نام شهاب الدین عزیزی خادم، علی کفاشیان و میرشاد ماجدی (به عنوان نایب رئیس کفاشیان) ادعاهای متعددی از سوی برخی افراد و حتی رسانههای نزدیک به رئیس کنونی فدراسیون فوتبال مطرح شد که این افراد همگی دارای پروندههای باز هستند و به نوعی باید از حضور آنها در انتخابات فدراسیون فوتبال جلوگیری شود! این سلسله اقدامات هدفدار در شرایطی انجام شده که بر اساس اعلان رسمی قوه قضائیه برای مهدی تاج پروندههایی باز شده و در کنار آن ماجرای بدهی سنگین به مارک ویلموتس، سرمربی سابق تیم ملی فوتبال ایران نیز وجود دارد که همچنان در میان اهالی فوتبال محل بحث و کنش است.
به گزارش «شایانیوز» و به نقل از شهرآرانیوز؛ سؤال بزرگ اینجاست که چرا در این مسیر کسی به پروندههای قضایی مهدی تاج رئیس کنونی فدراسیون فوتبال و سرنوشت نامشخص آن اشارهای ندارد؟ در حالی که مسعود ستایشی سخنگوی وقت قوه قضائیه در ۲۸ دیماه ۱۴۰۱ در نشست خبری خود به صراحت اعلام کرد: برای آقای تاج دو پرونده مطرح است و آقای تاج آن را در برنامه تلویزیونی هم اطلاعرسانی کرده است. این پروندهها براساس گزارش سازمان بازرسی کل کشور در دادسرای ناحیه ۲۸ ویژه کارکنان دولت به اتهام تضییع وجوه بیتالمال و تصرف غیرمجاز در منابع ملی مطمح نظر است.
جدا از نامعلوم بودن این مسأله، ۳۰ مهر ۱۴۰۳ سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ با اشاره به جلسه این کمیسیون با رئیس فدراسیون فوتبال گفت که طبق توضیحات آقای تاج پرونده ویلموتس در دادگاه عالی ورزشی فیفا بسته شده و به او ۴میلیون و ۷۰۰هزار یورو پرداخت شده است.
جدا از توضیحات مهدی تاج مبنی بر بیتقصیر بودن او و اعضای هیأت رئیسه فدراسیون فوتبال در شکلگیری چنین فاجعهای برای افکارعمومی این پرسش مطرح است چگونه افرادی نظیر علی کفاشیان، میرشاد ماجدی و شهابالدین عزیزیخادم به دلایل مختلف، متهم و مقصرند و نباید در انتخابات شرکت کنند، چون سوابق تخلف در مقاطع مختلف دارند و از سوی کمیته اخلاق با محرومیت مواجه هستند، اما رئیس فعلی فدراسیون فوتبال که نقش بیبدیلی در خلق این فاجعه ایفا کرده و بابت آن خسارتی هنگفت به بدنه آسیبپذیر فوتبال ایران وارد کرده و ساختمان فدراسیون فوتبال را هم به باد داده، میتواند بدون هیچ منعی در انتخابات شرکت کند؟
نکته تأملبرانگیز دیگر اینکه به غیر از پرداخت بدهی سنگین و فاجعهبار ویلموتس از محل پولهای بلوکه شده فدراسیون فوتبال در فیفا، با اهمال مدیریت وقت فدراسیون، مالکیت کامل ساختمان فدراسیون فوتبال در سئول جنوبی و سه دانگ از سند ساختمان باشگاه پرسپولیس در همان حوالی خیابان سئول نیز از بین رفته است که این موضوع نیز میزان خسارتهای وارده از این پرونده را افزایش داده تا ابعاد ویرانکننده این قرارداد بیش از قبل اوج گیرد.
با این فرایند این سؤال در ذهن افکارعمومی به وجود آمده که کدام مرجع به عملکرد بحثبرانگیز مهدی تاج و همراهان او رسیدگی خواهد کرد؟ اگر قانون درباره برخورد قاطع با افرادی که به چهره مدیریتی فوتبال آسیب میزنند، تأکید دارد و براساس کدهای اخلاقی متخلفان بایستی پاسخگوی رفتار خود باشند، چرا مهدی تاج و اعضای هیأت رئیسه او که در مقطع حضور ویلموتس در فوتبال ایران حضور داشتند و زیر برگه استخدام او را امضا کردند در قبال تصمیم بحثبرانگیز خود پاسخگو نیستند؟
آیا در این فوتبال فقط مهدی تاج باید از مصونیت برخوردار باشد آن هم به دلایلی که برای هیچ کس روشن نیست و افکار عمومی به شدت با این لاپوشانیها مشکل دارند و سوال میکنند که چرا تاج با وجود ضربه هنگفتی که به منافع مالی فدراسیون فوتبال در ماجرای ویلموتس وارد کرد، همچنان بر مسند است و تلاش میکند انتخابات را نیز به سمت و سوی خود مهندسی کند؟!
دیدگاه تان را بنویسید