|

صحبت های عجیب درویش علیه سپاهان!

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس تاکید کرد پرسپولیس نمی تواند علیه تخلفات سپاهان اقدام کند.

لینک کوتاه کپی شد

رضا درویش مدیرعامل باشگاه پرسپولیس، شب گذشته و در حاشیه دریافت جام، پاسخگوی سوالات متفاوت خبرنگاران رسانه بود و اگرچه برخی از جملات او چندان مورد توجه قرار نگرفت اما بی شک باید بیشتر از این مورد بررسی قرار بگیرد. خصوصا جایی که تاکید کرد با شکایت هم زور او به باشگاه سپاهان نمی رسد.

به گزارش «شایانیوز» و به نقل از طرفداری؛ او در پاسخ خبرنگاران در مورد تخلفات باشگاه سپاهان و احتمال شکایت دوباره باشگاه پرسپولیس از سپاهان به بیان یک جمله اکتفا کرد:

از ما برنمی‌آید. باید قوه‌ای فراتر از ما، به این موضوع رسیدگی کند. احتمالاً سپاهانی‌ها به نیروهای ماوراالطبیعی متصل هستند. ما از این راه کارهایی که آقایان استفاده می‌کنند بلد نیستم و امیدوارم برای ما هم کلاس آموزشی بگذارند.

گفتنی است پس از این که سازمان لیگ و کمیته انضباطی رای به تخلفات باشگاه سپاهان و غیر قانونی بودن قرارداد 6 بازیکن جدید این باشگاه داده و از ثبت قررداد دابو و آل کثیر هم جلوگیری کردند، به یک باره ورق برگشت و نه تنها مشکل هر 6 بازیکن برای حضور در ترکیب سپاهان حل شد بلکه آل کثیر و دابو هم با باشگاه سپاهان ثبت قرارداد کردند.

پیشنهادات ویژه
پیشنهادات ویژه
دانش آراستگی
دیدگاه تان را بنویسید

آشپزی
خانه داری
تفریح و سرگرمی
دنیای سلبریتی ها