|

هافبک رئال از محرومیت سنگین خلاص شد

کمیته برگزاری مسابقات امروز تصمیم گرفت والورده را در پرونده شکایت الکس بائنا تبرئه کند.

لینک کوتاه کپی شد

فده والورده در پایان دیدار فصل گذشته تیم‌های رئال مادرید و ویارئال با کوبیدن مشت به صورت الکس بائنا، وینگر تیم حریف، در تونل ورزشگاه خبرساز شد. 

به گزارش «شایانیوز» و به نقل از ورزش سه؛ وکلای باشگاه رئال مادرید ابراز اطمینان کرده بودند که هیچ مدرکی علیه والورده در این مورد وجود ندارد. این در حالی است که بائنا مدعی شده بود بازیکن رئال با مشت باعث کبودی صورتش شده است.

1893909

بازیکن ویارئال ماجرا را تا پلیس ملی نیز پیش برد و از والورده شکایت کرد تا بررسی پرونده در دو مسیر ورزشی و قضایی پیش برود. سه هفته پیش قاضی دادگاه شماره 48 مادرید مدرکی مبنی بر محکومیت بازیکن رئال ندید و امروز کمیته برگزاری مسابقه لالیگا نیز تصمیم گرفت جریمه ای برای ستاره اروگوئه ای در نظر نگیرد و او را تبرئه کرد.

به این ترتیب درخواست وکیل شاکی برای محرومیت 5 جلسه‌ای والورده راه به جایی نخواهد برد و فده می تواند از هفته اول لالیگا برای رئال به میدان برود.

 

پیشنهادات ویژه
پیشنهادات ویژه
دانش آراستگی
دیدگاه تان را بنویسید

آشپزی
خانه داری
تفریح و سرگرمی
دنیای سلبریتی ها