|

مددی می‌تواند به «آزادی» کمک کند؟؛ مدیران استقلال متخصص ورزشگاه!

احمد مددی

جدیدترین انتصاب انجام شده در ورزش مهر تاییدی است بر دست‌به‌دست شدن صندلی‌ها و جابه‌جایی مهره‌ها بدون نیاز به تخصص و مهارت.

لینک کوتاه کپی شد

«تعهد، تخصص و تجربه» سه کلیدواژه ثابت و همیشگی در احکام صادره برای مدیران ورزش است در حالی که در بسیاری موارد کمتر سنخیت و ارتباطی می توان میان آنها و صاحبان احکام پیدا کرد.

به گزارش«شایانیوز» به نقل از مهر، حکمی که روز گذشته برای احمد مددی به عنوان سرپرست مجموعه ورزشی آزادی صادر شد مهر تاییدی است بر این ادعا؛ فردی که تا دو هفته پیش مدیرعامل استقلال بود اما میان هیاهو و حاشیه های بعضا خودساخته مجبور به ترک پست از این باشگاه شد و حالا طبق آنچه پیش بینی می شد متصدی صندلی بزرگ دیگری در ورزش شده است بدون اینکه تخصصی برای آن داشته باشد.

3906196

مدیرانی که متخصص «آزادی» نیستند

مجموعه ورزشی آزادی بعد از گذشت بیش از نیم قرن به مرحله ای از حیات خود رسیده که به شدت نیازمند اقدامات اساسی و اصولی برای بازسازی و بهسازی است تا شرایط در خور شان به عنوان ورزشگاه ملی را داشته باشد. بنابراین یکی از قدیمی ترین ورزشگاه های کشور برای مدیریت به فردی نیاز دارد که حداقل اگر متخصص این حوزه نیست، نگهداری آن را بلد باشد.

این در حالی است که آزادی تا به امروز کمتر مدیری با این ویژگی به خود دیده است؛ سید حسن طباطبایی، فرهاد نیکوخصال و قدرت الله سیف مدیران آزادی طی سال های گذشته بودند که بدون تخصص قابل توجه و صرفا در راستای جابه‌جا شدن مهره ها وارد این مجموعه شدند تا بخشی از کارنامه مدیریتی خود را در آن پُر کنند.

بنابراین معرفی مددی برای سرپرستی آزادی اولین انتصاب غیرمرتبط برای این مجموعه بزرگ نیست اما آنچه این انتصاب را پُر حرف و حدیث کرده این است که وی بعد از ٩ ماه مدیدیت پُر تنش در استقلال و کمتر از ٢ هفته بعد از استعفا، صندلی جدید خود را در اختیار گرفته است.

3522450

کارگردان غیرحرفه ای برای اولین سناریو

معرفی احمد مددی به عنوان سرپرست مجموعه ورزشی آزادی به واسطه اولین حکم علی عاصم یوسفی انجام شده است. فردی که با پیشینه غیر ورزشی، از میان اهالی سینما و تلویزیون و با تجربه کارگردانی و تهیه کنندگی مدیریت شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی را عهده دار شده است.

وی که خود حضورش در شرکت توسعه قابل نقد است در اولین حرکت برای اعمال تغییرات دست روی حساس ترین و پرمخاطب ترین ورزشگاه به خصوص برای فوتبالی ها گذاشت آنهم با آوردن فردی که حواشی‌اش بیشتر از غیرمتخصص بودنش به چشم می آید.

احمد مددی طی ٩ ماهی که مدیریت استقلال را بر عهده داشت به اموری مانند بدهی های باشگاه رسیدگی کرد اما در عین حال به خاطر ناکاربلدی و اقدامات غیرحرفه ای باعث سنگین شدن کفه ترازوی «نارضایتی عمومی» شد که متوجه بازیکنان، مربیان، پیشکسوتان و هواداران باشگاه می شد.

در دوره مدیریت مددی علاوه بر شکایت مراجع قضائی از بازیکنان، استقلال عملکرد نامناسبی در نقل و انتقالات داشت طوری که به از دست دادن ٨ بازیکن اصلی این تیم منجر شد، حتی نفراتی مانند «دیاباته» و «میلیچ» در شرایطی از جمع آبی پوشان جدا شدند که آنها در آسیا بازی داشتند.

مدیریت خدشه دار مددی محدود به استقلال نمی شود، زمانی که او در باشگاه سایپا مسئول نقل و انتقال بازیکنان بود به خاطر اقدام خارج از عرف در جذب بازیکن شاهین بوشهر ( محمد صادق بارانی) باعث بسته شدن پنجره نقل و انتقالات سایپا برای مدت دو سال شود.

با وجود این پیشینه پرطمطراقی که مددی از حیث ایجاد چالش و حاشیه از خود در باشگاه های سایپا و استقلال به جا گذاشته، او دو هفته پس از پایان دوران پرتنش مدیریتش در استقلال، مدیریت ورزشگاه آزادی را عهده دار شده تا واقعیت جابه جایی مهره ها و دست به دست شدن صندلی ها در ساختار ورزش کشور یکبار دیگر عیان شود.

حالا اینکه مددی قرار است چه کار ویژه ای در ورزشگاه آزادی انجام دهد، مشخص نیست اما آنچه مسلم است پیشینه مدیریتی وی جای خوش بینی نسبت به آینده مجموعه ورزشی آزادی باقی نگذاشته است.

3870578

راه مدیریت ورزشگاه های پایتخت از استقلال می گذرد!

باحمد مددی وقتی تصمیم به رفتن از استقلال گرفت که هیچ یک از ارکان این تیم وی را به خاطر آسیب هایی که به تیمشان وارد کرده بود، نمی خواستند و این موضوع را حتی هواداران هم با اعتصابی که مقابل وزارت روزش فریاد زدند. بعد از آن بود که استعفای مددی مطرح و مورد قبول وزیر ورزش قرار گرفت اما همان زمان موضوع مربوط به ورزشگاه آزادی و مدیریت مددی در این ورزشگاه هم مطرح شد.

صرفنظر از اینکه مدیرعامل استقلال با وعده مدیریت آزادی راضی به بیرون آمدن از این باشگاه شده یا پاداش اقداماتش را در استقلال گرفته است، به نظر می رسد مدیریت مدیران مستعفی استقلال در ورزشگاه های پایتخت به یک رسم در ورزش تبدیل شده است.

آغازگر راهی که امروز برای احمد مددی طی شده، امیرحسین فتحی بود؛ فتحی تیرماه ۹۷ مدیریت استقلال را بر عهده گرفت و پس ۱۷ ماه در پِی اعتراض بازیکنان و مربیان تیم مجبور به استعفا شد. دقیقا دو ماه پس از موافقت وزیر وقت ورزش با کناره گیری فتحی او به عنوان مدیر مجموعه ورزشی انقلاب منصوب شد.

با روندی که ایجاد شده اگر مدیر امروز استقلال هم بعد از چندماه از این باشگاه جدا شد و در کمترین فاصله حکم مدیریتش در یکی از ورزشگاه ها را گرفت نباید خیلی متعجب شد!

پیشنهادات ویژه

پیشنهادات ویژه

دانش آراستگی

دیدگاه تان را بنویسید

 

از نگاه ورزش

خانه داری

تفریح و سرگرمی

دنیای سلبریتی ها

عصر تکنولوژی

نیازمندی‌ها