استقلال چگونه با وجود آمار برتر، مغلوب الهلال شد؟
استقلال در حالی دیشب در ورزشگاه زعبیل امارات بازی را به الهلال واگذار کرد که از نظر آماری از حریف خود برتر بود.
باخت دو بر صفر استقلال مقابل الهلال بازتابی از اتفاقات درون زمین نبود و قطعاً فرهاد مجیدی و شاگردانش تا مدتها بابت این شکست حسرت خواهند خورد. تمام پیشبینیها در روزهای گذشته به نفع الهلال بود، چرا که آبیهای ریاض پنجره نقل و انتقالات پرباری داشتند و آمادهسازی خیلی خوبی را پشت سر گذاشته بودند. در روزهایی که ژاردیم با نفراتش در اردوی اتریش بود، استقلال لیگ و جام حذفی را به پایان برد و بعد از آن وارد تعطیلات بین دو فصل و نقل و انتقالات تابستانی شد.
به گزارش «شایانیوز» و به نقل از ایران ورزشی، با وجود زمانبندی نامناسب این بازی و مزیتهایی که الهلال داشت، استقلال باز هم میتوانست بازنده نباشد و به مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان صعود کند. در پایان بازی آمار تهاجمی به نفع استقلال ثبت شد (16 شوت در برابر 9 شوت، 5 ضربه در چارچوب در برابر 4) و آنچه اجازه نداد آنها در دبی جشن صعود بگیرند بیدقتی مهاجمان، اشتباهات فردی مدافعان و تجربه بالاتر الهلال بود.
طبیعی بود که استقلال بازی را با احتیاط بیشتری شروع کند و در دقایق نخست فضاها را بست تا مالکیت توپ به نفع الهلال ثبت شود. با گذشت زمان استقلال کمی جلوتر آمد و با فشار گذاشتن روی بازیکن پا به توپ حریف سعی کرد آنها را وادار به اشتباه کند. بازیکنان الهلال در این مقطع چند بار در یک سوم دفاعی توپ را از دست دادند و استقلال توانست فرصتهای خوبی به دست آورد.
حسینزاده، خرید جدید استقلال در ضربات آخر بیدقت بود
علی عبدالله، مدافع میانی شماره 5 الهلال پراشتباه بود، ولی مهاجمان استقلال نتوانستند از این موقعیتها استفاده کنند. بهترین فرصت استقلال شوت مطهری بود که معایف، دروازهبان الهلال به خوبی به کرنر فرستاد. حسینزاده، خرید جدید استقلال که دوندگی زیادی داشت هم در ضربات آخر بیدقت بود و یکی دو توپ خوب را در محوطه جریمه از دست داد. همچنین یزدانی روی دو ضربه ایستگاهی میتوانست با ضربه سر گل بزند.
استقلال اما نتوانست از این برتری حدوداً 20 دقیقهای در اواسط نیمه اول برای زدن گل برتری استفاده کند تا در آخرین دقایق این نیمه دروازهاش روی اشتباه مرادمند باز شود؛ مدافعی که هیچ وقت در بازیهای مهم نتوانسته نمایش خوبی برای استقلال داشته باشد. ضربه آخر گومیس در این صحنه تفاوت سطح مهاجمان دو تیم را نشان داد و این گلزن حرفهای توانست از تنها فرصتی که داشت برای زدن گل برتری استفاده کند.
استقلال با ورود قاسمینژاد در شروع نیمه دوم هنوز امید داشت به گل تساوی برسد، ولی سهلانگاری وریا غفوری که پوشش ضعیفی داشت و الدوساری را رها کرده بود به الهلال فرصت داد با زدن گل دوم کار را تمام کند. استقلال بعد از این گل بیش از نیم ساعت زمان داشت، ولی شرایط بدنی این تیم اجازه نداد که آنها فشار زیادی روی دروازه الهلال وارد کنند. در میان تعویضهای کادر فنی بعد از این گل آرمان رمضانی حضور موفقی داشت و بدشانس بود که ضربه سر دیدنیاش وارد دروازه نشد.
هیچ کدام از خریدهای جدید استقلال نمایش خوبی نداشتند
تعویضهای استقلال برای جبران همچنان ادامه داشت و کادر فنی با کم کردن یکی از مدافعان و اضافه کردن متینزاده آرایش تیم را کاملاً تغییر داد، ولی جابهجاییها به قدری زیاد شد که هماهنگی تیم از بین رفت و در ده دقیقه پایانی فرصت گلی خلق نشد. الهلال که مهرههای باتجربهتر و حرفهایتری داشت در این دقایق به خوبی توانست بازی را کنترل کند و دیگر در قلب دفاع این تیم خبری از اشتباهات نیمه اول نبود.
از شکست تلخ این بازی که بگذریم، هیچ کدام از خریدهای جدید استقلال نمایش خوبی نداشتند و در آستانه لیگ بیست و یکم این خبر خوبی برای کادر فنی نیست. مجیدی و پین؛ دستیار جدیدش در روزهای آینده کار زیادی برای ساختن یک تیم مدعی دارند و البته باید به دنبال یک گلزن خبره هم باشند.
دیدگاه تان را بنویسید