|
ما رو به منابع منتخبت توی گوگل اضافه کن

سرمبربی جدید در یک قدمی نیمکت تیم امید ایران؛ چراغ سبز قلعه‌نویی برای بازگشت

پس از استعفای حسین عبدی از تیم امید ایران، نام افشین قطبی دوباره به‌عنوان گزینه اصلی سرمربیگری مطرح شده است.

لینک کوتاه کپی شد

تیم امید ایران در بازی‌های آسیایی ناگویا با امید زیادی برای پایان دادن به ناکامی‌های گذشته راهی این رقابت‌ها شد؛ اما نتیجه برخلاف انتظارات پیش رفت. شاگردان حسین عبدی نه‌تنها موفق به صعود از مرحله گروهی نشدند، بلکه با شکست سنگین 4 بر صفر برابر کره‌شمالی، در همان مرحله نخست از مسابقات حذف شدند. به این ترتیب، امید ایران بار دیگر از رسیدن به مراحل پایانی بازی‌های آسیایی بازماند و نتوانست با کسب مدال به تهران بازگردد.

به گزارش «شایانیوز» به نقل از فوتبال 360؛ حسین عبدی که زیر تیغ تیزِ انتقادات قرار داشت، از سمتش کناره‌گیری کرد که فوراً استعفای او از سوی مسئولان فدراسیون فوتبال پذیرفته شد؛ آن‌هم در شرایطی‌که تیم امید ایران بایستی در مسابقات قهرمانی زیر 23 سال آسیا حضور پیدا کند که این رقابت‌ها، ورودی المپیک 2028 لس‌آنجلس است و اهالی فوتبال امید دارند که تیم ایران بتواند بعد از نیم‌قرن چشم‌انتظاری برای رسیدن به المپیک، سرانجام این طلسم دیرینه و کهنه را بشکند. قدم اول برای آغاز پروژه حضور تیم امید در مسابقات قهرمانی زیر 23 سال آسیا، موضوع تعیین‌تکلیف کادرفنی است.

فرهاد و مجتبی سرمربی تیم امید نمی‌شوند

مسئولان فدراسیون فوتبال طی روزهای گذشته جلسات غیررسمی را برای انتخاب سرمربی جدید تیم امید داشته‌اند و حالا قرار است در نشست امروز (دوشنبه) اعضای هیئت‌رئیسه فدراسیون، جزئیات مذاکرات انجام شده در مسیر انتخاب جانشین حسین عبدی، به اطلاع اعضای هیئت‌رئیسه برسد و سرانجام تصمیم‌گیری نهایی صورت پذیرد؛ هر چند که عزل و نصب مربیان برعهده مهدی تاج، رئیس فدراسیون است اما این مسئله باید به تصویب اعضای هیئت‌رئیسه نیز برسد.

فرهاد مجیدی و مجتبی حسینی از جمله نفراتی هستند که در روزهای گذشته نام‌شان برای حضور روی نیمکت تیم امید مطرح شده بود. با این وجود، پیگیری‌های بیشتر نشان می‌دهد که مذاکرات با مجیدی و حسینی پیشرفتی نداشته و خیلی زود به شکست منجر شده؛ چرا که هر 2 چهره شناخته‌شده فوتبال ایران در همان وهله نخست نپذیرفته‌اند که بخواهند هدایت تیم امید را عهده‌دار شوند و همین مسئله پرونده حضور مجیدی و حسینی روی نیمکت تیم امید را بسته است.

نام افشین قطبی دوباره روی میز آمد

مهدی تاج به دنبال انتخاب یک چهره همسو با سرمربی فعلی تیم ملی بزرگسالان است و در این زمینه گفته می‌شود که نظر امیر قلعه‌نویی هم گرفته شده است. در شرایطی‌که پیشتر هم بحث انتخاب افشین قطبی مطرح شده بود، گویا دوباره پرونده حضور سرمربی پیشین پرسپولیس روی نیمکت تیم امید باز شده و رایزنی‌های اولیه با قطبی برای سرمربیگری در تیم زیر 23 ساله‌های ایران صورت پذیرفته که هنوز مذاکرات به مرحله نهایی نرسیده اما طبق خبرهای واصله، قطبی در برهه فعلی جدی‌ترین گزینه هدایت تیم امید محسوب می‌شود.

 

قطبی بعد از قهرمانی تاریخی‌اش با پرسپولیس در لیگ هفتم، مقطعی سرمربی تیم ملی بزرگسالان بود و سپس راهی فوتبال شرق آسیا شد و در تیم‌هایی نظیر شیمیزو ژاپن و بوریرام تایلند سرمربیگری کرد و سپس راه کانادا را در پیش گرفت. در این میان البته افشین قطبی حضور کوتاه‌مدتی روی نیمکت فولاد داشت اما دوباره به رقابت‌های باشگاهی کانادا رفت که سرمربیگری در ونکوور اف‌سی، آخرین تجربه او محسوب می‌شود و نزدیک به 14 ماه است که قطبی مسئولیت هدایت تیمی را رسماً برعهده نداشته است. او که پیشتر هم گزینه هدایت تیم امید بود، حالا در مقطع فعلی جدی‌ترین گزینه سرمربیگری این تیم محسوب می‌شود.

چراغ سبز امیر؛ توافق با افشین نهایی می‌شود؟

افشین قطبیِ 62 ساله که طی ماه‌های گذشته بحث حضورش در لیگ‌های حاشیه خلیج فارس هم مطرح بود، حالا مشغول ارزیابی پیشنهاد واصله برای حضور روی نیمکت تیم امید است. امیر قلعه‌نویی پیشتر درباره حضور افشین قطبی در تیم ملی به عنوان دستیار و یا در قامت سرمربی تیم امید گفته بود: «افشین قطبی واقعا انسان بزرگی است و او را قلبا دوست دارم. اگر ایشان بخواهد و بتواند به ما کمک کند، قطعا استقبال خواهم کرد، چون او را قلبا دوست دارم. درست است که از ایران دور بوده ولی یک ایرانی واقعی است. یک روزی آقای کاشانی که از مدیران خوب است، با من تماس گرفت و در تماس تصویری سه نفره‌ای که آقای نبی هم حضور داشت پرسید نظرت برای حضور افشین قطبی در تیم ملی امید چطور است که من گفتم درنگ نکنید. اگر ایشان دوست دارد به ایران بیاید، از ایشان دعوت می‌کنم و پذیرای او هستم».

مسئولان فدراسیون فوتبال در حال بررسی نهایی شرایط هستند و قرار است در جلسه امروز هیئت‌رئیسه، موضوع انتخاب افشین قطبی به عنوان سرمربی جدید تیم امید مورد بررسی جدی قرار گیرد. گفته می‌شود که قطبی با پیشنهاد اولیه موافقت کرده و طرفین بر سر جزئیات مشغول مذاکره و رایزنی هستند که گویا نهایتاً ظرف یک‌هفته آینده سکان‌دار جدید تیم امید قرار است مشخص شود. با این اوصاف اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، بازگشت قطبیِ 62 ساله به فوتبال ایران بعد از حدود 8 سال دوری این‌بار در قامت سرمربی تیم زیر 23 ساله‌ها اتفاق خواهد افتاد. 

پیشنهادات ویژه
پیشنهادات ویژه
دانش آراستگی
دیدگاه تان را بنویسید

آشپزی
خانه داری
تفریح و سرگرمی
دنیای سلبریتی ها
نیازمندی‌ها