|

سرانجام بازار خودرو در سال ۱۴۰۰

قیمت انواع خودروهای ایران خودرو و سایپا امروز سه شنبه 17 فروردین 1400

به روزترین قیمت های انواع خودروهای ایران خودرو و سایپا امروز سه شنبه 17 فروردین 1400

لینک کوتاه کپی شد

قیمت انواع خودروهای ایران خودرو و سایپا امروز یکشنبه 15 فروردین 1400 در جدول زیر ارائه شده است. به روز ترین قیمت های انواع خودرو امروز پانزدهم  فروردین را ببینید. 

 امروز قیمت محصولات ایران خودرو در بازار تغییراتی به شرح زیر داشته است: در مهمترین معاملات خودرو های ایران خودرو پژو پارس 316 میلیون تومان خرید و فروش شد، سمند EF7 معادل 211 میلیون تومان قیمت خورده است. همچنین پژو 206 تیپ 2 (ساده) معادل 200 میلیون تومان خرید و فروش شد. این درحالیست که قیمت این خودرو در نمایندگی 191 میلیون تومان است. قیمت دنا پلاس ( تیپ 1 ) نیز 256میلیون تومان در بازار تعیین شد.

قیمت انواع محصولات ایران خودرو امروز سه شنبه 17 فروردین

نام خودرو قیمت نمایندگی قیمت بازار

سمند lx

۱۱۷,۵۹۸,۰۰۰

۱۹۱,۰۰۰,۰۰۰

سمندEF7

۱۱۴,۹۶۲,۰۰۰

تعیین نشده

سمندسورن

۱۳۱,۶۶۶,۰۰۰

تعیین نشده

پژو GLX 405

توقف تولید

تعیین نشده

پژو پارس دوگانه

۱۲۶,۲۰۹,۰۰۰

۲۳۷,۰۰۰,۰۰۰

پژو 206 تیپ 2

۱۱۰,۱۱۱,۰۰۰

210،000،000

پژو 206 تیپ 5

۱۳۰,۸۷۲,۰۰۰

تعیین نشده

پژو پارس اتوماتیک

۱۸۷,۳۰۳,۰۰۰

تعیین نشده

رانا پلاس

۱۷۹,۵۱۶,۰۰۰

۲۰۸,۰۰۰,۰۰۰

دنا تیپ 1

۱۴۹,۹۶۰,۰۰۰

۲۶۹,۰۰۰,۰۰۰

دنا پلاس توربو

۲۷۱,۰۰۰,۰۰۰

تعیین نشده

تارا اتوماتیک

به زودی

به زودی

تارا دنده ای

به زودی

به زودی

رنو تندر پلاس اتومات

توقف تولید

تعیین نشده

دانگ فنگ H30

توقف تولید

تعیین نشده

رنو تندر 90 E2

توقف فروش

تعیین نشده

وانت آریسان

۱۲۰,۵۶۰,۰۰۰

۱۴۷,۰۰۰,۰۰۰

هایما اس 5 مدل 98

توقف تولید

تعیین نشده

هایما اس7 توربو

توقف تولید

تعیین نشده

 

قیمت انواع محصولات سایپا سه شنبه 17 فروردین

بر اساس گزارش خبرنگاران ما در معاملات امروز قیمت محصولات سایپا، برخی خودروهای سایپا تغییراتی به شرح زیر را داشته است: در مهمترین معاملات سایپا قیمت پراید 111 SE (سفید) برابر 126 میلیون تومان و تیبا SX سفید 120 میلیون تومان خرید و فروش شد . ساینا EX فول 135 میلیون تومان در بازار خرید و فروش شد و آریو 1600 اتوماتیک با قیمت 375 میلیون تومان معامله شد.
عنوان قیمت نمایندگی قیمت بازار

پراید 151 آپشنال

۹۱,۰۰۰,۰۰۰

۱۱۰,۰۰۰,۰۰۰

پراید 111 SE

توقف تولید

۱۲۷,۵۰۰,۰۰۰

پراید 131 SE

توقف تولید

110,000,000

تیبا 2 پلاس

تعیین نشده 

۱۴۴,۰۰۰,۰۰۰

تیبا 2 EX

۹۵,۴۲۶,۰۰۰

۱۳۵,۰۰۰,۰۰۰

تیبا 1

۸۷,۰۷۵,۰۰۰

۱۲۵,۰۰۰,۰۰۰

چانگان CS35 اتوماتیک

توقف تولید

تعیین نشده

سایپا کوییک دنده ای

۱۲۹,۷۵۵,۰۰۰

تعیین نشده

سایپا کوییک R

۱۴۰,۰۰۰,۰۰۰

۱۵۰,۰۰۰,۰۰۰

ساینا آپشنال

۹۱,۲۰۰,۰۰۰

تعیین نشده

وانت زامیاد دیزل

توقف تولید

۱۷۷,۷۲۳,۰۰۰

وانت نیسان زامیاد دوگانه سوز

۱۹۹,۸۹۸,۰۰۰

تعیین نشده

وانت نیسان زامیاد دیزلی

۲۶۳,۹۶۳,۰۰۰

تعیین نشده

قیمت انواع پراید در بازار امروز سه شنبه 17 فروردین

تولید خودرو پراید مدتها است که متوقف شده است. اما همچنان خرید و فروش خودرو پراید در بازار با تقاضای بالایی همراه است. در حال حاضر چند مدل پراید در بازار موجود است که عبارتند از: پراید 111 ، پراید 131 ، پراید 132 ، پراید 151 و پراید 151 آپشنال. در ادامه این مطلب قیمت انواع خودرو پراید در تمام انواع آن برای امروز سه شنبه 17 فروردین ماه 1400 بررسی شده است. 

قیمت انواع پراید امروز سه شنبه 17 فروردین 1400

خودرو قیمت بازار (تومان)
سایپا 111  127,000,000
سایپا 131  111,000,000
سایپا 151  110,000,000
تیبا 1  120,000,000
تیبا 2 129,000,000

سرانجام بازار خودرو در سال ۱۴۰۰

به گزارش تجارت نیوز در باور عمومی پرونده وضعیت هر سال با اتمام آن سال بسته می‌شود و ایرانیان به رسم دیرین انتظار تغییر در شرایط زندگی و اقتصادی خود را با تغییر فصل و سال انتظار می‌کشند. امسال تقارن تغییر سال به تغییر قرن همزمان است و این خوش‌ینی را به‌وجود آورده است که همه این روزهای سیاهی که در سال جاری گذراندیم تمام شود و از شروع فصل بهار در قرن جدید، کشور به ناگاه تغییر خواهد کند و اتفاقات بد سال حاری تبدیل به یک خاطره گنگ شود.

اما متاسفانه روند زندگی و خصوصا مدیریت اقتصادی کشور یک روند پیوسته است که چندان از تغییرات تقویمی متاثر نیست. اقتصاد ایران تنها در حال واکنش نشان دادن به اشتباهات مکرر تصمیمات خطای دهه‌های گذشته است و هزینه تصمیمات غلط در مدیریت پولی و مالی کشور و بنگاه‌داری را بر مردم تحمیل می‌کند.

چشم‌پوشی از مقابله با ابرچالش‌های بانکی، نظام بازنشستگی، جذب سرمایه خارجی و مدیریت بنگاه‌های اقتصادی وابسته به دولت، روزهای سخت فعلی را منتج شده است.

حال، هنوز هیچ تغییر محسوسی در سیاست‌ها و نگرش‌ها مشاهده نمی‌شود که بتوان امیدوار بود شیب منفی اقتصاد ایران به نقطه عطف رسیده است و بعد از این فشار کاهش خواهد یافت.

از موضوعاتی مانند نحوه تعامل با دنیا تا نحوه اداری اقتصاد و بنگاه ها در اثر اشتباهات و لجاجت بر تصمیمات غلط، به ابرچالش تبدیل شده‌اند و متاسفانه حلقه بسته مدیریتی کشور اجازه نمی‌دهد با ورود افراد جدید به چرخه مدیریتی بتوان حداقل از آنها فاصله گرفت.

ساختار تورم محور مدیریت اقتصاد ایران، تنها راهکار برای پوشش زیان و فسار ساختاری شده است که دیگر نفس جامعه را بند آورده است و شاخص‌های اقتصادی کشور را در محدوده نگران‌کننده تنزل داده است.

متاثر از این مشکلات عدیده داخلی، حل و فصل محدود مشکلات بین‌المللی مانند تنش با ایالات متحده یا پذیرش قوانین مدیریت نقدینگی جهانی هم نمی‌تواند به حل مشکلات کمک کند هرچند ضرورت بسیار حیاتی دارد ولی مطلقا برای عبور از ابرچالشها کافی نیست.

بازار خودرو در سال ۹۹ با جهشی سنگین مواجه بود و متوسط قیمت در این بازار بیش از دو برابر شد. محصولات قدیمی و بسیار بی‌کیفیت در سایه انحصار دولتی بازار هم منجر به سودآوری نشده است و نهایتا بدهی عظیم چند میلیارد دلاری این صنعت بسیار بیشتر از ارزش سرمایه‌گذاری آن شده است.

قدرت خرید در تورم عمومی نابود شده است و درصد زیادی از مشتریان طبقه متوسط هم از بازار خرید خودرو حذف شده‌اند. این سطح قیمت‌ها خبر از انقباض بازار خودرو به کمتر از نیم میلیون دستگاه با شرایط فعلی فروش می‌دهد که وزارت صمت و خودروسازان از صفوف فشرده متقاضیان رانت قیمت‌گذاری دولتی آن را معتبر نمی‌دانند.

بازار در سال ۱۴۰۰ با مشکل تقاضا و حتی انصراف در صورت آزادسازی قیمت‌ها مواجه می‌شود که می‌تواند رویه مدیریتی پانزی محبوب در خودروسازان را به پرده آخر برساند و مانند موسسات مالی و اعتباری کل اقتصاد کشور را به چالش بکشد.

خودروسازان در یک حلقه ارزش افزوده منفی به سر می‌برند و افزایش تولید در شرایط کنونی به معنی تعمیق زیان و خسارت به سازمان است ولی مدیریت این بنگاه‌ها فارغ از منافع سازمان خود، به پروپاگاندای دولتی وفادار هستند که نه از باب کیفیت مدیریت که از باب وفاداری به مدیران دولتی می‌توانند منافع شخصی خود را حفظ کنند.

در این شرایط احتمالا بازار خودرو با فشار دو سویه انقباض تقاضا و انبساط بهای تمام شده ناشی از سیاست‌های پولی و تورم عمومی مواجه شود که ممکن است از ابتدای تابستان خودروسازان را با چالش‌های بسیار مهمی روبرو کند.

خودروهای تجاری که همیشه در حاشیه بودند، وضعیت اسفناک‌تری دارند، قیمت یک خودروی تجاری به بیش از دو برابر بازارهای جهانی رسیده است و تلاش وزارت راه برای واردات کامیون دست دوم هم با شکست مواجه شده است.

افزایش شدید قیمت لوازم یدکی و مصرفی که از تبعات فسار ساختاری دولتی در مدیریت کلان بازار است و تنها به اجحاف در حق رانندگان ختم شده است، سرکوب نرخ حمل و نقل و سایر مشکلات اجرایی، این صنعت را با خطر جدی توقف و مشکلات اجتماعی حاد مواجه می‌کند که احتمالا اولین نشانه‌های آن در ابتدای سال آتی دیده خواهد شد و اگر زودتر اقدامی برای کوتاه کردن دست خودروسازان نشود، ممکن است تبعات سنگینی داشته باشد.

فشار ممنوعیت واردات خودرو که تصمیمی شتابزده به بهانه صیانت از منابع محدود ارزی بود، سبب تشدید انبساط قیمت‌ها ناشی از کاهش عرضه شد و آزادسازی سریع واردات می‌تواند علاوه بر اینکه نرخ‌های نجومی خودروهای کارکرده موجود در کشور را که بیش از چند برابر قیمت نمونه صفرکیلومتر آن است را بشکند، نرخ گزاف خودروهای مونتاژی چینی را هم کاهش می‌دهد.

این کاهش نرخ علاوه بر اینکه راه سودجویی واردات در پوشش تولید را می‌بندد، سبب تعدیل نرخ خودروهای داخلی در بازار می‌شود. اتفاقی که به نظر می‌رسد توسط دولت بعدی اجرایی می‌شود تا از بروز بحران اجتماعی جلوگیری کند.

ورود خودروسازان بین‌المللی در سال آتی دور از ذهن است و حتی اگر مشکلات برجامی و روابط بین‌الملل حل و فصل شود، محدودیت‌های شدید در نقل و انتقال پول ناشی از عدم پذیرش اف.ای.تی.اف و همچنین سایر مشکلات بین‌المللی مانع از عادی شدن روابط در کوتاه‌مدت می‌شود

به نظر نمی‌رسد حتی با بازگشت امریکا به برجام، رغبتی در سرمایه‌گذاری در ایران و دنیای غرب برای شرکت‌های بین‌المللی به‌وجود بیاید که ضرورتی حیاتی برای برون‌رفت از بحران در صنایع خودروسازی کشور است

۲۰۱,۰۰۰,۰۰۰

پیشنهادات ویژه

پیشنهادات ویژه

دانش آراستگی

دیدگاه تان را بنویسید

 

از نگاه ورزش

خانه داری

تفریح و سرگرمی

دنیای سلبریتی ها

عصر تکنولوژی

نیازمندی‌ها