گزارش
برگزاری مجمع عمومی سالیانه سرمایه گذاری غدیر
مجمع عمومی سالیانه سرمایه گذاری غدیر با حضور ۸۰ درصد سهامداران این هلدینگ برگزار شد.
مجمع عمومی سالیانه سرمایهگذاری غدیر منتهی به سال مالی آذر ۱۳۹۹ با حضور ۸۰ درصد سهامداران این هلدینگ برگزار شد. در ابتدای مجمع مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری غدیر گزارشی از عملکرد این شرکت ارائه کرد.
سید امیرعباس حسینی گفت: این شرکت، شرکتی چند رشتهای هست که رشتههای مختلفی در کشور را شامل میشود و تقریبا در سراسر ایران کارخانه صنعتی یا پروژه عمرانی دارد. شرکت سرمایهگذاری غدیر با تکیه بر نیروی انسانی متخصص، جذابترین فرصتهای موجود در بازارهای اولیه و ثانویه داخلی و بینالمللی را شناسایی نموده و با سرمایهگذاری در آنها از طریق هلدینگهای مبتنی بر دانش و فناوری، تلاش می نماید تا انتظارات تمامی ذینفعان به ویژه سهامداران را برآورده سازد. بر این اساس افق شرکت برای سال ۱۴۰۲ اینگونه تدوین شده است.
شرکت سرمایهگذاری غدیر در افق سال ۱۴۰۲، شرکتی است: غنی از ارزش برای ذینفعان به ویژه سهامداران؛ دانش محور و متخصص؛ یادگیرنده و منعطف؛ دوستدار محیط زیست و اجتماع؛ یادگیری از تجربیات گذشته و دانش روز؛ راهبر، هدایت کننده و ارزشآفرین برای تمامی بخشهای زیرمجموعه.در این مدت با بررسی عملکرد شرکتهای زیرمجموعه و شناسایی شرکتهای زیانده کمبازده تصمیم به ادغام یا انحلال ۲۴ شرکت گرفته شد. همچنین مقرر شد غدیر از حوزههایی که مربوط به کار آن نیست خارج شود.
وی افزود: ۵۶ درصد ارزش سرمایهگذاری غدیر در شرکت گروه گسترش نفت و گاز پارسیان است. ۱۶درصد در پتروشیمی پارس و نزدیک ۲۴ درصد بر اساس ارزش روز شرکتهای بورسی مربوط به صنایع و معادن است. ۸۴ درصد ظرفیت تولید اوره و ۲۲ درصد ظرفیت پالایش نفت خام کشور در شرکتهای تابعه این هلدینگ قرار دارد. شرکت سرمایهگذاری غدیر مالکیت حدود ۶۸ درصد سهام این شرکت را که آخرین سرمایه ثبتی آن ۴۰،۵۰۰ میلیارد ریال است، دارا میباشد. شرکت سیمان هلدینگ غدیر یکی از ۳ مجموعه بزرگ تولید سیمان در کشور است و سهم عمدهای در تولید سیمان در کشور دارد.
مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری غدیر در خصوص عملکرد این شرکت در بورس گفت: سهام غدیر در بورس متناسب با رفتار بازار و عملکرد سهامداران دچار تغییراتی شد. ارزش این شرکت در بورس در حال حاضر ۹۳ هزار میلیارد تومان است و به عنوان دومین شرکت ارزشمند در شرکتهای چند رشتهای شناخته میشود.در مقایسه سرمایه ثبتی شرکت غدیر در رده پانزدهم قرار دارد. اما عملکرد شرکت غدیر نسبت به شاخص بورس عملکرد بهتری داشت.
حسینی خاطر نشان کرد سود خالص شرکت در سال منتهی به ۳۰ آذر ۹۹ به ۱۱۰ هزار میلیارد تومان رسید. بر این اساس نرخ بازدهی شرکت نسبت به سال ۹۸ رشد داشت هرچند رشد قابل توجهی نبود. قیمت سهام در پایان این سال مالی ۱۲۹۷ بود. غدیر رتبه اول بهره برداری از تولید را در میان شرکتهای چند رشتهای به دست آورد. در میان ۵۰۰ شرکت برتر کشور رتبه سوم را با رشد ۷۱ درصدی به دست آورد.
وی همچنین از عرضه اولیه یکی از زیرمجموعههای این شرکت در بورس خبرداد. در سال جاری ،۶ پروژه به بهرهبرداری رسید و ۴۴ پروژه هم در حال حاضر در غدیر در حال اجرا هست.ارزش دلاری این پروژهها حدود ۲۰ میلیارد دلار هست.
گفتنی است که در انتهای مجمع مدیر عامل شرکت سرمایهگذاری غدیر پیشنهاد سود هر سهم ۷۰ تومان را برای سال۱۴۰۰ارائه داد و گفت: سود این سهم در سال ۹۹، ۴۹ تومان بود که بارشد ۴۰ درصدی به ۷۰ تومان رسید اما مجمع این مبلغ را نپذیرفت و مجمع قیمت هرسهم را برای سال ۱۴۰۰، به ازای هر سهم ۸۰ تومان تصویب کرد.
منبع: تجارت نیوز
دیدگاه تان را بنویسید