|

پیش‌بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۴ آبان ۱۴۰۴ / وقت خرید سکه رسیده است؟

قیمت طلا و سکه در معاملات شنبه با کاهش آغاز شد و در ادامه با افت پلکانی بیشتری همراه شد؛ این در حالی است که اونس جهانی در مسیر صعودی بود.

لینک کوتاه کپی شد

شایانیوز- در آغاز معاملات هفته‌ی نخست آبان، قیمت طلا و سکه با کاهش ارزش بازگشایی شد. افت محدود نرخ دلار و تثبیت آن در کانال ۱۰۷ هزار تومانی باعث شد بازار طلا عقب‌نشینی کند و سکه‌های سنگین با افت‌های میلیونی همراه شوند. با این حال، حباب سکه افزایش یافت؛ موضوعی که نشان‌دهنده‌ی رشد تقاضای خرد در بازار فلز زرد است.

طلا

پیش‌بینی قیمت طلا و سکه

تحلیلگران بازار معتقدند روند کوتاه‌مدت طلا همچنان به نوسانات دلار وابسته است. در صورتی که نرخ دلار در محدوده‌ی ۱۰۷ تا ۱۰۸ هزار تومان تثبیت شود، پیش‌بینی می‌شود بازار طلا در روز یکشنبه مسیری آرام و متعادل را طی کند.

در سناریوی افزایشی، رشد اونس جهانی طلا و عبور آن از مرز ۴۱۳۰ دلار می‌تواند انگیزه‌ی خرید در بازار داخلی را افزایش دهد و قیمت سکه‌ی امامی را تا محدوده‌ی ۱۱۳ میلیون تومان بالا ببرد. اما در سناریوی کاهشی، اگر دلار دوباره به زیر ۱۰۷ هزار تومان بازگردد، احتمال افت قیمت طلا تا سطح ۱۰ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان وجود دارد.

کاهش قیمت نقره

در لحظه‌ی نگارش این گزارش، اونس جهانی نقره با رشد پنج سنتی در سطح ۴۸ دلار و ۶۱ سنت قرار دارد. با این حال، هر گرم نقره‌ی ۹۹۹ با کاهش ۱,۲۸۰ تومانی، در رقم ۱۹۴ هزار و ۴۰۰ تومان معامله می‌شود.

تغییرات سکه؛ افت سنگین سکه‌های بزرگ و رشد ربع‌سکه

روز شنبه، سکه‌ی امامی با کاهش ۱,۱۸۵,۰۰۰ تومانی در قیمت ۱۱۲,۵۰۵,۰۰۰ تومان معامله شد. سکه‌ی بهار آزادی نیز ۱,۵۹۰,۰۰۰ تومان کاهش یافت و به ۱۰۵,۹۸۰,۰۰۰ تومان رسید.

نیم‌سکه با افت ۲۰۰,۰۰۰ تومانی در رقم ۵۸,۳۰۰,۰۰۰ تومان ایستاد. در این میان، ربع‌سکه تنها قطعه‌ی افزایشی بازار بود که با رشد ۱۰۰,۰۰۰ تومانی به ۳۳,۷۰۰,۰۰۰ تومان رسید. سکه‌ی گرمی بدون تغییر، در سطح ۱۶,۵۰۰,۰۰۰ تومان معامله شد.

عقب‌نشینی مثقال طلا به کانال ۴۶ میلیون تومان

هر مثقال طلای ۱۸ عیار با کاهش ۶۳۶,۰۰۰ تومانی در قیمت ۴۶,۵۵۴,۰۰۰ تومان معامله شد. همچنین هر گرم طلای ۱۸ عیار با افت ۱۴۷,۸۰۰ تومانی در محدوده‌ی ۱۰,۷۴۷,۰۰۰ تومان ایستاد. قیمت طلای دست دوم نیز به ۱۰,۶۰۲,۰۰۰ تومان رسید.

رشد حباب سکه در همه‌ی قطعات

در نخستین روز هفته، حباب سکه در تمام قطعات افزایشی بود. حباب سکه‌ی امامی ۶۲۴,۰۰۰ تومان، بهار آزادی ۱۸۹,۰۰۰ تومان، نیم‌سکه ۷۰۱,۰۰۰ تومان، ربع‌سکه ۵۵۸,۰۰۰ تومان و سکه‌ی گرمی ۲۲۲,۰۰۰ تومان رشد داشت.

پیشنهادات ویژه

پیشنهادات ویژه

دانش آراستگی

دیدگاه تان را بنویسید

 

آشپزی

خانه داری

تفریح و سرگرمی

دنیای سلبریتی ها