|

قیمت خودرو امروز شنبه 10 آذر / بازار خودرو در سبز ترین حالت ممکن!

قیمت خودرو امروز 10 آذر 1403، کار خود را صعودی آغاز کرد. به این ترتیب، قیمت اغلب محصولات داخلی و مونتاژی بازار تغییرات چشم گیری روبرو شدند

لینک کوتاه کپی شد

شایانیوز- قیمت خودرو امروز 10 آذر 1403 روند مشخص و یکسانی را تجربه کرد و صعود قیمت در تمام محصولات بازار به چشم می‌خورد.

هفته گذشته، بازار خودرو با انتشار اخبار مربوط به افزایش قیمت محصولات کارخانه‌ای کار خود را با هیجان بالا آغاز کرد. افزایش قیمت‌ها تا میانه هفته ادامه داشت، اما با رسیدن به روز سه‌شنبه، روند بازار نزولی شد و در نهایت روز چهارشنبه قیمت خودرو با شیب بیشتری کاهش یافت. بازار خودرو از آغاز روند معاملات امروز تا این لحظه خیز  را تجربه کرده است.

قیمت خورو‌های داخلی

قیمت خودرو‌ در بازار داخلی صبح امروز کاهش یافته است.

پژو 207 اتوماتیک پانوراما از محصولات محبوب جوان پسند ایران خودرو به‌ شمار می‌رود که جایگزین 206 برای ملت شده است با افزایش 8 میلیونی امروز به قیمت 1/025/000/000 میلیارد تومان در بازار خرید و فروش می‌شود.

شاهین G (سانروف) از  محصولات سایپا که از  نظر کیفیت بهبود پیدا کرده امروز با رشد 12 میلیونی به قیمت 834 میلیون تومان در بازار معامله و به فروش میرسد.

دنا پلاس توربو 6 سرعته (اتومات) از محبوب ترین های ایران خودرو با افزایش 15 میلیونی در محدوده 1/070/000/000 میلیارد تومان در بازار ارزش‌گذاری و معامله شد. 

ساینا و کوییک S از خودروهایی که در یک رده  هستند و جایگزین پراید شده اند؛ ساینا S با رشد 5 میلیونی به قیمت 473/000/000 و کوییک S هم  با تغییر مثبت 1 میلیونی به قیمت 457/000/000 میلیون تومان به فروش میرسد.

نام خودرو

قیمت بازار
ساینا S  473/000/000 میلیون تومان
پژو پارس سفارشی ELX  820/000/000 میلیون تومان 
شاهین G (سانروف)  834/000/000 میلیون تومان 
دنا پلاس توربو 6 سرعته  1/070/000/000 میلیارد تومان 
کوییک S  457/000/000 میلیون تومان 
207 اتوماتیک پانوراما

 1/025/000/000 میلیارد تومان

سهند  543/000/000 میلیون تومان
تارا اتومات V4

 1/062/000/000 میلیون تومان 

سورن پلاس  786/000/000 میلیون تومان 

قیمت خودرو های مونتاژی

در بازار خودرو‌های مونتاژی محصولات  نوسانی گزارش داشتند.

جک J4 از اقتصادی‌ترین محصولات کرمان موتور بدون تغییر به قیمت 928 میلیون تومان در بازار خرید و فروش می‌شود این خودرو که به علت اقتصادی بودن پر طرفدار است.

مکث کلوت اتوماتیک (تیپ 3) از محصولات مونتاژی بی حرکت همچنان در محدوده یک میلیارد و 875 میلیون تومان قرار دارد.

لامری ایما محبوب با ظاهری مجلل و اسپرت در بازار با رشد 10میلیونی به قیمت 1/890 میلیارد تومان به فروش میرسد. 

دیگنیتی پرایم یکی از محصولات برجسته شرکت بهمن موتور است که با طراحی زیبا، امکانات لوکس و تکنولوژی‌های مدرن، به عنوان یک کراس‌اوور لوکس و مدرن وارد بازار شده است با افزایش 20 میلیونی به قیمت  1/785 میلیارد تومان در بازار معامله میگردد.

نام خودرو  قیمت خودرو
جک J4  928/000/000 میلیون تومان 
دیگنیتی پرایم

 1/785/000/000  میلیارد تومان 

فیدلیتی (5 نفره)  1/836/000/000 میلیارد تومان 
تیگو 7 پرمیوم   1/980/000/000 میلیارد تومان 
اکستریم VX  4/460/000/000 میلیارد تومان
کی ام سی J7  1/635/000/000 میلیارد تومان 
هونگچی E-QM5  1/905/000/000 میلیارد تومان 
لاماری ایما   1/890/000/000  میلیارد تومان

پیشنهاد امروز برای خرید خودرو 

شرکت بی ام کارز به عنوان یکی از زیرشاخه‌های گروه بهمن در زمینه واردات خودرو، در سال ۱۴۰۳ تصمیم گرفت دوباره به سراغ یکی از همکاران قدیمی بهمن موتور یعنی کمپانی چینی هاوال برود و این بار به جای مونتاژ از ترفند واردات خودرو برای عرضه یکی از محصولات هاوال استفاده کند.

هاوال H6 هیبرید محصول وارداتی بی ام کارز و گروه بهمن است که احتمالا در سال ۱۴۰۳ شاهد ورود آن به بازار و تردد این کراس اوور جمع‌وجور در جاده‌های کشور خواهیم بود.

مزایا و معایب

+ کیفیت ساخت بالا

+ امکانات بسیار متنوع

+ طراحی زیبا

– پیچیدگی فنی

مشخصات فنی

هاوال H6 هیبرید محصول سال ۲۰۲۱ است و سومین نسل از خانواده سری H6 در تولیدات گروه گریت وال موتور به حساب می‌آید. این خودرو برای بازار ایران با قوای محرکه برقی-بنزینی یا هیبرید عرضه می‌شود. بر این اساس یک موتور بنزینی ۴ سیلندر توربوشارژ به حجم ۱.۵ لیتر و با قدرت ۱۴۷.۵ اسب بخار، به‌علاوه ۲۳۰ نیوتن.متر گشتاور روی هاوال H6 حضور دارد.

این پیشرانه بنزینی در همکاری با یک موتور الکتریکی به قدرت ۱۷۴ اسب بخار و ۳۰۰ نیوتن.متر گشتاور عمل می‌کند. سیستم انتقال قدرت از نوع DHT ویژه خودروهای هیبرید در هاوال H6 حضور دارد که می‌تواند به کمک دو ضریب دنده، قدرت پیشرانه را به محور چرخ‌ها انتقال دهد.

باتری لیتیومی به ظرفیت ۱.۶۹ کیلووات ساعت روی سیستم هیبرید هاوال H6 نصب شده که تنها از طریق عملکرد موتور بنزینی قابل شارژ است و نمی‌توان آن را با استفاده از منبع بیرونی نظیر برق خانگی شارژ کرد. ماحصل حضور این سیستم پیشران هیبرید برای هاوال H6 وارداتی بی ام کارز، دستیابی به شتاب صفر تا صد حدود ۷.۸ ثانیه است که برای یک کراس اوور با ابعاد نه‌چندان کوچک و وزن ۱۷۲۰ کیلوگرم، چابکی قابل قبول و نسبتا مطلوبی محسوب می‌شود.

به عنوان مثال در خودروهای هم‌رده بنزینی نظیر لاماری ایما نمی‌توان در کمتر از ۹.۵ ثانیه به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت رسید، اما هاوال H6 هیبرید ۲۰۲۴ می‌تواند با اختلاف قابل توجه و به کمک گشتاور بالای سامانه برقی خود، طی مدت کمتر به این سرعت برسد.

همچنین در مورد میانگین مصرف سوخت هاوال H6 هیبرید ارقام مختلفی در منابع خارجی ذکر شده است، اما اگر بخواهیم کاتالوگ رسمی شرکت بی ام کارز را منبع قرار دهیم، می‌توانیم بگوییم که این خودرو در هر ۱۰۰ کیلومتر چیزی در حدود ۵.۲ لیتر به‌صورت میانگین سوخت مصرف می‌کند. البته در منابع خارجی میزان مصرف سوخت این خودرو کمتر از ۳ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر هم ذکر شده که البته خیلی نمی‌تواند با واقعیت و شرایط عملی در جاده‌ها جور در بیاید و احتمالا ارقامی بین ۵.۵ تا ۶ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر توسط این ماشین هیبریدی بنزین مصرف خواهد شد.

همچنین هاوال H6 هیبرید قادر است تا ۱۸۰ کیلومتر بر ساعت سرعت بگیرد که برای خودرویی در این ابعاد، کاملا مناسب و البته بسیار فراتر از حد سرعت مجاز در جاده‌های کشور است. خوشبختانه سیستم تعلیق عقب این خودرو از نوع توییست بیم یا اکسل یکپارچه نیست و در عوض سیستم تعلیق مستقل مولتی لینک برای آن در نظر گرفته شده است.

مزیت سیستم‌های تعلیق مولتی لینک نسبت به نمونه‌های یکپارچه این است که خودرو هنگام دور زدن عملکرد بسیار پایدارتری ارائه می‌دهد و مهندسان می‌توانند از سیستم فنربندی کمی نرم‌تر، بدون برهم خوردن استانداردهای هندلینگ و پایداری ماشین، روی خودرو استفاده کنند. در نتیجه زمانی که شما با کراس اوورهای مجهز به سیستم تعلیق مستقل مولتی لینک در قسمت عقب رانندگی می‌کنید، کوبش‌های وارده به اتاق به‌ویژه در ردیف عقب کمتر از نمونه‌های یکپارچه یا همان اکسلی خواهد بود.

ضمن آنکه سطح پایداری خودرو به ویژه هنگام ورود و خروج سریع از پیچ‌ها به وضوح نسبت به نمونه‌های یکپارچه بالاتر است و راننده با اطمینان خاطر بیشتری می‌تواند از خودرو سواری بگیرد یا کمی مانور بدهد، بدون آنکه احساس ناپایداری شدید کند. البته در سرعت‌های فوق‌العاده بالا و غیر عادی، برهم خوردن تعادل یک ماشین رویدادی کاملا محتمل است و کار زیادی از دست سیستم تعلیق مالتی لینک هم برنمی‌آید.

طراحی ظاهری

خوشبختانه طراحی ظاهری هاوال H6 HEV که قرار است توسط بی ام کارز به ایران وارد شود، در مقایسه با بسیاری از خودروهای چینی که عمدتا حالتی فانتزی و آینده‌نگرانه دارند، اصالت بیشتری از خود نشان می‌دهد؛ چرا که فرم فانتزی خودروهای چینی شاید برای مشتریان کشور چین جذاب باشد، اما در بازار ایران معمولا خیلی مورد استقبال قرار نمی‌گیرد یا آنچنان که باید و شاید در دل مالک نمی‌نشیند. اما وقتی صحبت از سبک طراحی اصیل می‌شود که شمایل ماشین را به سمت خودروهای پرفروش اروپایی یا ژاپنی سوق می‌دهد، آن وقت ماجرا بسیار متفاوت می‌شود.

Untit - Copy

هاوال H6 نیز تقریبا به همین صورت طراحی شده است. به‌ویژه نمای جانبی آن ما را به یاد خودروهای کراس اوور و شاسی بلند اروپایی یا محصولات خانوادگی آمریکایی می‌اندازد. قسمت پشت آن نیز خیلی پیچیده طراحی نشده و مطابق رسم امروزه خودروهای چینی از چراغ‌های سرتاسری به هم پیوسته در آن استفاده شده است. طراحی سپر عقب و اسپویلر بالای شیشه پشت نیز در نوع خود بسیار متعارف و متین جلوه می‌کند، به نحوی که می‌تواند دل هر مشتری ایرانی به ویژه افرادی را که دنبال خودروهای بااصالت هستند، خیلی زود به دست آورد.

اما مهم‌ترین و متفاوت‌ترین بخش طراحی ظاهری هاوال H6 هیبرید نمای چهره آن است که بر خلاف پروفایل جانبی و طراحی قسمت پشت، حالتی امروزی و کمی مدرن و تا حدی هجومی به خود گرفته است. این سبک طراحی ویژه نسخه هیبریدی است و مدل بنزینی هاوال H6 از چهره متفاوتی برخوردار است. جلوپنجره یکپارچه با سپر همراه با نوارهای کوچک منقطع کرومی‌رنگ، به چهره هاوال اچ ۶ هیبرید جلوه نوینی بخشیده‌اند.

Untitled - Copy

همچنین فرم هندسی قاب چراغ‌های مه‌شکن و طرح خاص سپر در جوانب نیز طوری ترسیم شده که چهره‌ای جوان‌پسند و اسپرت‌تر برای این ماشین خانوادگی به همراه بیاورد و مشتریان جوان‌تر را نیز جذب این خودرو کند.

درمجموع می‌شود نتیجه گرفت که طراحی ظاهری هاوال H6 هیبرید در مقایسه با بسیاری از کراس‌اوورهای موجود در بازار فرمی اصیل، متین و دلنشین‌تر ارائه می‌دهد. همچنین نمای چهره آن اگرچه کمی مدرن و اسپرت است اما باز هم می‌تواند مورد پسند اکثر مشتریان این خودرو قرار بگیرد و در عین حال از سن و سال آن هم تا حدودی بکاهد.

طراحی داخلی

طراحی داخلی هاوال H6 هیبرید به نحوی صورت گرفته است که نمایی نسبتا مجلل، تا حدودی اسپرت و کاملا متناسب با نیازهای بصری سال‌های ۲۰۲۳ و ۲۰۲۴ درون کابین این خودرو پدید آورده شود. پوسته داشبورد طوری به نظر می‌رسد که انگار چند لایه روی هم قرار گرفته و در قالب تریم‌های رنگی متفاوت، جلوه جذاب و امروزی برای نمای داخل H6 هیبرید پدید آورده است.

طراحی دریچه تهویه کناری نیز فرمی شبه سراسری دارد که بر زیبایی داشبورد افزوده است. قسمت کنسول میانی و پنل تعویض دنده نیز به صورت حجیم و لوکس طراحی شده تا حس حضور در یک خودروی مجلل را برای کاربران ردیف جلو تداعی کند. کلید گردان تعویض وضعیت دنده نیز در نوع خود زیبا و تا حدودی مینیمال حس می‌شود. فرم غربیلک فرمان حس قاطعیت و تسلط را به دستان راننده منتقل می‌کند، ضمن آنکه وجود دو نمایشگر مستطیل شکل در قسمت وسط داشبورد و همچنین پشت غربیلک فرمان، هماهنگی جالبی میان طرح نمایشگرهای داخل کابین به وجود آورده است.

Untitle - Copy

استفاده از مواد نرم و روکش‌های چرم در قسمت بالایی داشبورد و همچنین بخش بازویی تودری‌ها نیز بر سطح کیفی کابین افزوده است که در کنار پلاستیک خشک نسبتا مرغوب، می‌تواند حس ارزان بودن را از کابین این خودرو دور کند. فاصله بین محور چرخ‌های هاوال H6 هیبرید ۲۷۳۸ میلی‌متر است.

بنابراین با یک کابین نسبتا بزرگ از نظر فضای طولی روبرو هستیم و افراد بلند قد تا حدود ۱۹۰ سانتی‌متر می‌توانند به راحتی در صندلی‌های ردیف عقب حضور پیدا کنند، بدون آنکه از لحاظ فضای پا و احتمالا محدوده سر دچار آزارهای جدی باشند. ضمنا اگر صندلی‌های ردیف دوم سر جای خود قرار داشته باشند، حدود ۵۶۰ لیتر گنجایش در محفظه پشت آنها وجود دارد که می‌تواند پذیرای لوازم ۴ تا ۵ نفر به راحتی باشد. اما اگر این صندلی‌ها خوابانده شوند آن وقت فضایی در حدود ۱۴۵۸ لیتر به وجود می‌آید که بسیار جادار و وسیع‌تر خواهد بود.

آپشن‌ها و امکانات

خوشبختانه سقف قیمتی خودروهای هیبریدی طوری تنظیم شده که برخلاف مدل‌های بنزینی، می‌توان نمونه‌های فول آپشن را با تنوع مناسب انواع امکانات رفاهی و ایمنی مدرن و کاربردی به کشور وارد کرد. بر همین اساس هاوال H6 هیبرید نیز سطح بالایی از امکانات را پیش روی کاربران و مشتریان این محصول می‌گذارد و قطعا از این بابت می‌تواند لبخند رضایت را روی لب‌های ایشان بکارد. مهم‌ترین امکانات هاوال H6 HEV وارداتی گروه بهمن شامل موارد زیر است:

ترمز اضطراری اتوماتیک با قابلیت تشخیص عابر پیاده یا دوچرخه‌سوار، هشدار نقطه کور، رانندگی نیمه خودکار سطح دو، ترمز پارک برقی به همراه اتوهلد، شش کیسه هوا، سیستم ضد واژگونی، سامانه کروز کنترل هوشمند با قابلیت تطبیق با سرعت خودروی جلویی، سنسور پایش هوشیاری راننده، رادار هشدار تغییر لاین، سیستم کنترل کشش و کنترل پایداری، گرمکن و سردکن ویژه صندلی‌های جلو، تنظیم برقی صندلی‌های جلو، شارژر وایرلس تلفن همراه، دوربین ثبت وقایع رانندگی، صفحه نمایش مالتی‌مدیا ۱۰.۳ اینچی، دوربین ۳۶۰ درجه، نمایشگر کیلومترشمار ۱۰.۲۵ اینچی پشت فرمان، چندین حالت رانندگی، سانروف دوتکه پانوراما برقی، تهویه مطبوع اتوماتیک، درب صندوق عقب برقی و… .

سخن آخر

تجربه در کشور عزیزمان ایران نشان داده است که هرگاه چیزی را نیاز داشته ایم بلافاصله آن را تهیه نماییم و در انتظار تغییرات بازار نمانیم.

این گزارش تنها برای تصمیم بهتر کاربران نوشته شده است.

پیشنهادات ویژه

پیشنهادات ویژه

دانش آراستگی

دیدگاه تان را بنویسید

 

از نگاه ورزش

خانه داری

تفریح و سرگرمی

دنیای سلبریتی ها

عصر تکنولوژی