قیمت خودرو امروز ۲۱ شهریور ۱۴۰۳/ پیشنهاد خرید؛ سایپا اطلس بخریم یا نه؟
قیمت خودرو امروز 21 شهریور 1403 در اغلب محصولات داخلی و مونتاژی به تعبیت از نرخ دلار به اغما رفته است.
شایانیوز- قیمت خودرو امروز 21 شهریور 1403 در اغلب محصولات داخلی و مونتاژی به تعبیت از نرخ دلار به اغما رفته و در تعدادی نیز با نوسان کار خود را آغاز کرده است؛ تغییر ایجادشده از یک میلیون تومان تا 38 میلیون تومان در بین محصولات به چشم میخورد.
قیمت خودرو در بازار داخلی
به نقل از تجارت نیوز؛ قیمت محصولات داخلی با توجه به نرخ دلار درتعدادی از محصولات تغییر پیدا کرد.
سورن پلاس دوگانهسوز از گرانترین نوع خود، با کاهش دو میلیون تومانی نسبت به روز گذشته به محدوده 713 میلیون تومان رسیده است
پژو 207 اتوماتیک از محصولات محبوب ایران خودرو بهشمار میرود که در طول هفته روند کاهشی به خود گرفته بود و امروز نیز با افت پنج میلیون تومانی به قیمت 850 میلیون تومان در بازار به فروش میرسد.
شاهین اتوماتیک G مانند سایر محصولات سایپا روند ثابت را در پیش گرفته و در محدوده 794 میلیون تومان قرار گرفت.
تمامی محصولات سایپا امروز با همان نرخهای پیشین معامله میشوند.
قیمت خودروهای مونتاژی
قیمت بازار محصولات مونتاژی همانند بازار داخلی در تعداد زیادی از محصولات ثابت ماند..
فیدلیتی پرستیژ (5 نفره) از نوسانیترین محصولات شرکت بهمن موتور، از ابتدای معاملات امروز 18 میلیون تومان گرانترشده و به نرخ دو میلیارد و 498 میلیون تومان در بازار ارزشگذاری شد.
فونیکس FX از محصولات نوسانی مدیران خودرو، از ابتدای معاملات امروز 512 میلیون تومان گرانتر شده و به قیمت دو میلیارد و 10 میلیون تومان در بازار معامله میشود.
جک EJ7 از محصولات مونتاژی کرمان موتور با افت 25 میلیون تومانی تنها محصولی است که دستخوش تغییر شد این خودرو در حال حاضر به قیمت یک میلیارد و 420 میلیون تومان در بازار خرید و فروش میشود.
پیشنهادی خرید خودرو امروز
سه سال پیش بود که نارنجیپوشان کرج خبر از طراحی و تولید خودرو کراس جدید دادند و چندی بعد عکسی از نمای جلویی محصول جدید سایپا با نام اطلس منتشر شد. در همان زمان اعلام شده بود که سایپا اطلس روی پلتفرم X200 ساخته شده و فیسلیفت کوییک است
مزایا و معایب
+ طراحی بهروزتر از کوییک
+ آپشنهای بیشتر از کوییک
– موتور ۸ سوپاپ
مشخصات فنی اطلس
سایپا اطلس با دنده دستی و فرمان هیدرولیک عرضه میشود. مشخصات فنی این خودرو با دو محصول دیگر سایپا یعنی کوییک GX و سهند پارس خودرو یکسان است.
پیشرانه اطلس از نوع ۱٫۵ لیتری چهار سیلندره است که هشت سوپاپ M15-GSI دارد. تفاوت اصلی این پیشرانه با موتور M15 معمولی، وجود هدرز و زمانبندی متغیر سوپاپها است که به افزایش گشتاور در دورهای پایین کمک میکند. در ساخت این پیشرانه از فناوری زمانبندی متغیر سوپاپهای ورودی استفاده شده است. همچنین، توانایی تولید ۹۰ اسب بخار قدرت و گشتاور ۱۳۷ نیوتنمتر را دارد.
قدرت از طریق گیربکس CVT به چرخهای جلو منتقل میشود. مصرف سوخت این پیشرانه نسبت به مدل قبلی، یعنی M15، کاهش یافته و گشتاور و توان حرکتی بیشتری را تولید میکند.
ترمزهای جلویی اطلس از نوع دیسکی است و در بخش عقب از ترمز کاسهای استفاده شده است. تعلیق جلویی این خودرو از نوع مکفرسون ایرانی است و تعلیق عقب از نوع تورشن بیم یا تویست بیم است.
طراحی ظاهری
با وجود اینکه محصول جدید سایپا با نام اطلس معرفی شده است، اما خودرو کاملا جدیدی نیست و فیس لیفت کوییک محسوب میشود. نمای کلی اطلس، همان حالت کوییک را حفظ کرده و فقط طراحان تلاش کردهاند تا چهرهای تهاجمیتر و بهروزتر ایجاد کنند و در این کار موفق بودهاند.
نمای جلویی سایپا اطلس به کل با کوییک متفاوت است. جلوپنجره بزرگتر و بدون قاب با نوارهای عمودی، یادآور محصولات مرسدس AMG و سهول است. چراغهای جدید با کمی فاصله از دو طرف جلوپنجره کشیده شده است. سپر هم متناسب با جلوپنجره و چراغها بهروز شده و مهشکنها درون قابی J شکل قرار گرفتهاند و در مجموع طرح اسپرتتری پیدا کردهاند. در خودروی جدید دیگر خبری از کاپوت صاف نیست و خطوط و حجمپردازیهای روی کاپوت چهره تهاجمی اطلس را کامل کردهاند.
اگر از کنارهها به سایپا اطلس نگاه کنید، همان کوییک را خواهید دید، با این تفاوت که قاب آینههای جانبی نو نوار و راهنمادار شده است. قاب آینههای جانبی و مهشکنها رنگی متفاوت با بدنه دارند.
نمای عقب هم تغییراتی داشتهاند، هر چند به گستردگی نمای جلو نیست. چراغهای دو تکه جدیدی را در عقب اطلس میبینیم و در صندوق نیز از نو طراحی شده است. محل قرارگیری پلاک روی در صندوق کوییک قرار داشت، در اطلس جابهجا شده و به زیر در صندوق منتقل شده است. در کل نمای عقب اطلس طرحی متفاوت با نمای جلو دارد و بیشیله پیلهتر طراحی شده است.
تیپهای G و E، به عنوان مدلهای رده بالای اطلس، همانند کوییک R و کوییک R پلاس با بدنه دو رنگ عرضه خواهند شد و سقف، قاب آینههای جانبی و قاب دور مهشکنهای جلو رنگ متفاوتی با دیگر اجزای بدنه دارند.
اگرچه بعضی از مدلهای کوییک با رینگهای آلومینیومی عرضه شده است و میشود، اما هر چهار تیپ سایپا اطلس فقط با ریمهای فولادی به دست مشتریان میرسد.
اطلس ابعاد و اندازه بزرگتری از کوییک پیدا کرده و طول آن ۳۱ تا ۱۴ میلیمتر، عرض آن ۷ میلیمتر و ارتفاع آن ۸ میلیمتر از مدلهای مختلف کوییک بیشتر است.
طراحی داخلی
سایپا طراحی داخلی اطلس را متفاوت با محصولات قبلی کار کرده است و ظاهر جدیدتری را ارائه میکند. کابین دارای تم دو رنگ است که نیمه میانی داشبرد و بخشی از رودریها رنگی متفاوت با دیگر قسمتها دارند. هر چند با یک طراحی داخلی جدید در سایپا اطلس روبهرو هستیم، اما نشانههایی از کابین کوییک را هم، به خصوص در نیمه پایینی میتوانیم ببینیم. تهویه مطبوع دارای چهار دریچه گرد است و یک نمایشگر لمسی ۷ اینچی نیز روی داشبرد سوار شده است.
خودروساز ایرانی برای اسپرت نشان دادن فضای داخلی اطلس، فرمان برشخورده را در دستان راننده قرار داده است و پنل کیلومترشمار پشت آن اگرچه آنالوگ است، اما گرافیک بهروزتری دارد.
اگرچه سایپا اطلس کابین نو و جدیدی دارد، اما از نظر فضا برای سرنشینان فرقی با دیگر هاچبک سایپا نداشته و ۴ نفر به راحتی میتوانند سوار شوند، البته جای پای ردیف عقب برای افراد متوسط و قد بلند کمی تنگ خواهد بود.
قیمت این خودرو در کارخانه 411/957/000 میلیون تومان و در بازار آزاد خودرو با قیمت 515/500/000 میلیون تومان مورد معامله قرار میگیرد
خودرو اطلس/ مدل 1402/ کارکرد صفر کیلومتر/ وضعیت بدنه سالم/ قیمت 513/000/000 میلیون تومان
خودرو اطلس/ مدل 1402/ کارکرد7800 کیلومتر / وضعیت بدنه سالم / قیمت 493/000/000 میلیون تومان
خودرو اطلس/ مدل 1402/ کارکرد 12000 کیلومتر/ وضعیت بدنه سالم/ قیمت 490/000/000 میلیون تومان
دیدگاه تان را بنویسید