خوشگذرانی مارال فرجاد در جزیره مارگارت با یقه ای خیلی خیلی باز!
مارال فرجاد عکسی زیبا ازخود در جزیره مارگارت در اینستاگرامش منتشر کرد.
مارال فرجاد بازیگر جوان سینما و تلویون است که در فیلم «خوب، بد، جلف» با آرایشی غلیظ ایفای نقش کرد. مارال فرجاد خواهر مونا فرجاد و دختر جلیل فرجاد بازیگر پیشکسوت سینما است.
مارال فرجاد در صفحه شخصی اینستاگرامش عکسی جدید و البته با پوششی نا متعارف از خود در جزیره مارگارت منتشر کرد و متنی جالب راجع به این جزیره نوشت.
فرجاد در کپشن پستش نوشت:
در زمان حکومت مغول ها، پادشاه نذر کرده که اگر کشور خود را از حمله مغول ها نجات دهد، دخترش مارگارت را به کلیسای این جزیره بفرستد که طولی نکشید مغول ها را شکست دادند و این پادشاه نیز دختر 11 ساله ی خود را به این جزیره فرستاد تا نذر خود را ادا کرده باشد. از آن زمان نیز اسم این جزیره را جزیره مارگارت بوداپست نامیدند.
جزیره با شکوه مارگارت
جزیره مارگارت (Margaret Island)، جزیره ای کوچک در رودخانه دانوب در کشور مجارستان است که ۲.۵ کیلومتر طول و ۵۰ متر عرض دارد. امروز این جزیره تبدیل به پارک عمومی شده و می توانید با گذشتن از پل مارگارت از شهر خودتان را به جزیره برسانید. در این جزیره به غیر از لمس طبیعت، تاریخ را هم می توان درک می کنید چون به جز ویرانه های قرون وسطی، حتی اثرات جنگ جهانی دوم را هنوز هم می توانید روی تنه ی بعضی از درخت ها ببینید.
جزیره مارگارت در فصل بهار به خصوص در ماه های اردیبهشت و خرداد در زیباترین حالت ممکن است چون طبیعت بعد از روزهای سرد زمستان دوباره سرسبز شده است. هر چند که خیلی ها شیفته پاییز رنگارنگ این جزیره می شوند، زمانی که رنگ های جادویی و افسونگر همه ی درختان جزیره را فرا می گیرد.
بیوگرافی مارال فرجاد:
مارال فرجاد متولد مرداد 1361 در تهران، بازیگر است .مارال فرجاد فارغ التحصیل لیسانس رشته عکاسی است .اصالتا اهل مرند و ترک زبان می باشند. او بازیگر را از سال 1377 با حضور در مجموعه کت جادویی ساخته محمدحسین لطیفی در تلویزیون آغاز نمود.
درست است که این هنرپیشه ها ، باید برطبق فیلمنامه بازی کنند حتی درنقش یک رزمنده، خانم باحجاب، دوستدارامامان، دوستدارنظام جمهوری اسلامی . ولی آیا این نقشها درزندگی شخصی خودآنها تاثیری ندارد؟ تاثیر صداوسیما وتلویزیون برسبک زندگی مردم بی تاثیرنیست. تماشاگران این بازیگران را درسینما وتلویزیون می بیندحتی درنقشهای بسیارمثبت وانسانی. ولی درخارج ازقاب سینما وتلویزیون، آنها با فرهنگ ورفتاری مخالف معیارهای ایرانی اسلامی دیده می شوند. این تناقضات ،تماشاگران به ویژه جوانان را سردرگم می کند. به جوانان توصیه می شودکه همه ما به جای الگو قراردادن اینگونه آدمها، به فرهنگ غنی ایران وتعالیم زیبای اسلام مراجعه کنیم.