|

تست مقعدی کرونا برای شناسایی در ویروس کووید-۱۹

در برخی از شهرهای چین نمونه هایی که از مقعد بیماران گرفته شده برای تشخیص ابتلا به کرونا استفاده می شود.

لینک کوتاه کپی شد

چین استفاده از نمونه برداری مقعدی برای تست کرونا را آغاز کرده زیرا پزشکان این کشور این روش را «بسیار موثرتر» از روش نمونه گیری از بینی و دهان می دانند. در برخی از شهرهای چین، از جمله پکن، نمونه هایی که از مقعد بیماران گرفته شده برای تشخیص ابتلا به کرونا استفاده می شود در حالی که این کشور قصد دارد در آستانه تعطیلات سال قمری پیش رو، نمونه برداری ها را افزایش دهد. تست مقعدی برای ویروس کرونا با وارد کردن یک پنبه به مقعد صورت می گیرد که باید بین ۳ تا ۵ سانتیمتر در این بخش از بدن وارد شده و در ادامه با کمی چرخاندن به ترشحات مقعدی آغشته شده و برای بررسی به آزمایشگاه فرستاده خواهد شد.

شهروندان چینی در مناطقی که با شیوع کرونا مواجه شده و همچنینی کسانی که در مراکز قرنطینه نگهداری می شوند، بر اساس گزارش رسانه های دولتی، از طریق روش مقعدی تست کرونا خواهند داد. تصمیم دولت چین برای تست مقعدی از شهروندان پس از آن رخ می دهد که چندین مورد شیوع کرونا در مناطق شمالی این کشور گزارش شده و مقامات چین تلاش دارند برای جلوگیری از شیوع کرونا از شهری به شهر دیگر، کمپین های تست کرونا را تسریع بخشند. همچنین تاکنون چندین شهر در چین نیز قرنطینه شده اند. دکتر لی تونگ زنگ متخصص بیماری های واگیردار مدعی شده است که ردپای ویروس کرونا در نمونه های مقعدی و مدفوعی می تواند برای مدت زمان بیشتری نسبت به نمونه های گرفته شده از مجاری تنفسی قابل شناسایی باشد.

china-anal-swab-test_md

این پزشک بیمارستان یوآن پکن گفته است که این روش نمونه گیری جدید «می تواند نرخ شناسایی افراد مبتلا را افزایش دهد». هفته گذشته از بیش از ۱۰۰۰ پزشک، کارمند و دانش آموز دبستان های پکن بعد از پیدا شدن مواردی از ابتلا به کرونا در این منطقه، نمونه گیری مقعدی کرونا صورت گرفت. همچنین از این افراد نمونه حلق و بینی و خون نیز گرفته شد. محققان دانشگاه چینی هنگ کنگ گفته اند که تست های مدفوعی بیشتری کارآیی را در شناسایی ابتلا به کرونا در کودکان دارد.در مقاله ای که در سال ۲۰۲۰ منتشر شده بود، کارشناسان این دانشگاه مدعی شده بودند که کودکان و نوزادان نسبت به افراد بالغ مقادیر بیشتری از ویروس را در مدفوع خود دارند.

کارشناسان چینی به مورد یک مرد ۵۲ ساله در وینان، در شمال منطقه شانکسی، اشاره می کنند که علیرغم داشتن علائم ابتلا به کرونا مانند سرفه و از دست دادن اشتها، در نمونه های گرفته شده از حلق و بینی او نشانه ای از ویروس کرونا دیده نشد اما پس از بررسی نمونه مقعدی، ابتلای وی به کرونا تایید شد. دولت چین اعلام کرده است که این روش جدید نمونه گیری کرونا تنها برای گروه های کلیدی مانند کسانی که در قرنطینه قرار دارند استفاده خواهد شد

پیشنهادات ویژه

پیشنهادات ویژه

دانش آراستگی

دیدگاه تان را بنویسید

 

از نگاه ورزش

خانه داری

تفریح و سرگرمی

دنیای سلبریتی ها

عصر تکنولوژی