(ویدیو) ماجرای شعار مرگ بر روحانی در 22 بهمن
در مراسم 22 بهمن ماه عده ای در اصفهان به جای شعار مرگ بر آمریکا شعار مرگ بر روحانی سردادند.
روز گذشته جمعی از افراد در مراسم ۲۲ بهمن اصفهان شعار "مرگ بر روحانی" دادند. این فیلم به صورت گسترده در شبکههای مجازی دست به دست میشود. اهانت به مسئولین و رئیس جمهور تاکنون بارها توسط رهبری رد و مورد انتقاد قرار گرفته است.
واکنش چهرههای سیاسی به شعار مرگ بر روحانی در ۲۲ بهمن:
جلیل محبی دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر:
توهین به رئیس جمهور قانونی کشور هم حرام و هم جرم است. کسانی که از این کار حمایت کرده و می کنند نیز در جرم آنها شریکند.
حسامالدین آشنا، مشاور رئیس جمهور در توییتر خود نوشت:
تجربه نشان داده است از راهاندازی جریانات خودجوش! و شعارهای سازمانیافته علیه دولت تا سوءاستفاده دشمنان و شکل گیری اغتشاش علیه نظام راهی نیست. در سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و شرایط حساس سیاست خارجی، آتشبازی با احساسات عمومی عواقب دردناکی دارد.
عباس آخوندی، وزیر سابق راه و شهرسازی، در کانال تلگرامی خود نوشت:
شعار زشت مرگ بر رییس جمهور روحانی نشان پدیده چند دولتی است و از کنار آن نباید بهسادگی گذشت. چنانچه خلیفهکشی باب شود، این راه را پایانی نیست.
به سهم خود از روحانیت محترم و تمام جریانهای سیاسی و نمایندگان محترم مجلس بهویژه نمایندگان اصفهان درخواست میکنم که این اقدام را محکوم کنند. همه در برابر این اقدام که به نماد حاکمیت ارادهی ملی توهین میکند، باید بایستیم. این یک شعار ارتجاعی و بازگشت به استبداد است.
عباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، نیز اقدام «موتورسواران» در اصفهان را «فحاشی به رییس جمهور» خواند و نوشت:
آیا ستاد امر به معروف اصفهان که در دوچرخهسواری بانوان موضعی فعال دارد، در موضوع موتورسواران فحاش نمیخواهد اعلام موضع کند.
معاون ارتباطات و اطلاعرسانی دفتر رییسجمهور در رشته توییتی نوشت:
۱.رییسجمهور از آن«امریکاستیزانِ سابق» گفته بود که در این سه سال(سه سالی که ضدایرانیترین چهره امریکا ظهور یافت)، ترامپ را تطهیر کردند و ناسزاها را «منحصرا» برای رییسجمهور کنار گذاشتند. یک هفته هم از آن سخنان روحانی نگذشته بود که امروز ویدئوی هتاکی موتورسواران اصفهان منتشر شد.
۲. این تسلسل هتاکیها از تریبونها و تلویزیون تا موتورسواران راهپیمایی ۲۲ بهمن، اتفاقی و خودسرانه به نظر نمیرسد. این تکرار هتاکی با وجود تذکرات روشن، علنی و چندباره مقام معظم رهبری، نشان از ارادهای عیان در جریانی مدعی! دارد که اینک «سرپیچی و سرکشی» را به عنوان یک «کنش» برگزیده است.
۳. نفوذ را باید اینجا جست؛ در ستیز آشکار با نماد اراده ملی و با نافرمانی از دستور «ولی»، آنهم در روز ملی انقلابی که شعارش جمهوری اسلامی بود. این سریال هتاکیها به رییسجمهور، عناد با اصولی است که انقلاب ۵۷ را آفریده، عنادی که به تهی شدن نظام از جمهوریت و جوهره دینی آن میانجامد.
۴. این تصویر زشت و شرمآور، سزاوار ۲۲ بهمن نبود، تحمل این جفا به جمهوری اسلامی، به ارزشهای مردم سالارش و به درونمایههای اخلاقیاش در هر روزی جز ۲۲ بهمن، سهلتر از این بود. رخداد امروز هشدار بزرگی است که انتقام از صندوق، نه فقط انتقام از یک فرد یا جریان، که انتقام از آینده است.
تهدید کردن مردم و نظام هم عواقب دردناکی مانند حبس خانگی دارد