قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 2 اردیبهشت؛ طلا در مسیر افزایش
طلا و سکه در بازار داخلی برخلاف بازار جهانی در مسیر افزایش قیمت قرار گرفت و هر گرم طلای 18 عیار بالای 17 میلیون تومان در حال خرید و فروش است
شایانیوز- قیمت هر اونس طلا برای تحویل فوری پس از سقوط به پایینترین سطح خود از ۱۳ آوریل در روز سهشنبه، در معاملات روز جاری بازهم پایین تر رفت و در ساعت 6 عصر هر انس طلا 4735 دلار قیمت خورد.
ادوارد مایر، تحلیلگر مارکس گفت: «با این تمدید آتشبس، بازارها شاهد کاهش تنش در بحران هستند. اگر آتشبس پایان یابد و خصومتها از سر گرفته شود، شاهد تقویت دلار، افزایش قیمت نفت و نرخ بهره خواهیم بود و این باید قیمت طلا را تحت فشار نزولی قرار دهد.»
بازار داخلی اما به جهت رشد قیمت دلار مسیر صعودی در پیش گرفت و هر گرم طلای 18 عیار 17 میلیون 214 هزار تومان از سوی اتحادیه طلا و جواهر تهران قیمت گذاری شد.
قیمت طلا
| انس طلا | $ ۴۷۳۷ | ۴۴٫۶۸ |
| مظنه تهران | ۷۴٫۵۸۰٫۰۰۰ | ۹۱۷۴۶۶٫۹۵ |
| طلا ۱۸ عیار | ۱۷٫۲۱۶٫۹۰۰ | ۲۱۱۸۰۹٫۳۹ |
| طلای ۲۴ عیار | ۲۲٫۹۵۳٫۰۰۰ | ۲۸۲۳۰۹٫۶۷ |
قیمت سکه
| سکه طرح جدید | ۱۷۶٫۰۰۰٫۰۰۰ | ۳۰۱۶۷۰۱٫۴۶ |
| سکه طرح قدیم | ۱۷۰٫۵۰۰٫۰۰۰ | ۲۸۵۰۷۳۰٫۶۹ |
| نیم سکه | ۹۳٫۵۰۰٫۰۰۰ | ۱۴۸۷۸۲۱٫۸۵ |
| ربع سکه | ۵۲٫۵۰۰٫۰۰۰ | ۱۳۸۹۷۰۰٫۷۷ |
| سکه گرمی | ۲۷٫۰۰۰٫۰۰۰ | ۱۰۰۰۰۰۰ |