شایانیوز تحلیل میکند:
درآمد بالای بلاگرها با انتشار روزمرگی
بلاگر به شخصی اطلاق داده می شود که در یک مورد مشخص اظهارنظر کارشناسی شده، انجام دهد.
شایانیوز- امروزه شبکههای اجتماعی و به خصوص اینستاگرام به فضایی برای انتشار روزمرگیهای برخی از افراد تبدیل شده و در این میان برخی از مردم این شبکههای اجتماعی را فالو می کنند.
به گزارش شایانیوز، طی سال های اخیر و در سایه استفاده بی رویه از شبکه های اجتماعی شاهد افزایش معنادار بلاگرها در کشور هستیم.بلاگرهایی که در برخی از موارد زمینه ساز رشد آسیبهایی اجتماعی شدهاند، چرا که با ماهیت اصلی این حرفه فاصله معناداری دارند.
گفتنی است که بلاگر یکی از شغل های درآمدزا در سرتاسر جهان به حساب می آید اما این در حالی است که بلاگر در ایران با کشورهای دیگر تفاوت معناداری دارد بدین گونه که افرادی که در فضای مجازی فالوور های زیادی دارند خود را بلاگر می نامند. اما این در حالی است که بلاگر به شخصی اطلاق داده می شود که در یک مورد مشخص اظهارنظر کارشناسی شده، انجام دهد. بنابراین افزایش معنادار بلاگر در کشور می تواند زمینه ساز بروز آسیبهای اجتماعی متعدد شود، چرا که طبق بررسیهای میدانی صورت گرفته امروزه بسیاری از افراد خود و زندگیشان را با بلاگر های اینستاگرامی مقایسه می کنند که این موضوع در افزایش افسردگی، خیانت و یا حتی طلاق نقش موثر برجای گذاشته است، اما باید یادآور شد که در اکثر موارد زندگی واقعی بلاگرها با آن چیزی که جلوی دوربین از خود نشان می دهند، بسیار متفاوت است.
جای خالی تولید محتوا در میان برخی از بلاگرها
با نگاهی گذرا به وضعیت بلاگرها در کشور به راحتی می توان به این مهم دست یافت که متاسفانه در بسیاری از موارد بلاگرها تولید محتوای چندانی ندارند و با انتشار ویدیو از از آرایش کردن و یا حتی نظافت منزل و مهمانی رفتن افراد زیادی را همراه شبکه اجتماعی خود کرده اند و از این طریق توانسته اند آگهی های تبلیغاتی زیادی را نیز بگیرند و تا جایی که هزینه تبلیغ برای برخی از بلاگرها درهر دقیقه بالغ بر ۱۰ میلیون تومان است که این رقم به یقین از هزینه تبلیغات در صدا و سیما پیشی گرفته است. حال این سوال مطرح میشود که چرا افراد غیر غار شناس توانستهاند به راحتی جای صدا و سیما را در میان مردم بگیرند؟ متاسفانه با کاهش اعتماد مردم به رسانه های ملی و همچنین افزایش تنوع و نمایش زندگی های لاکچری به راحتی مردم جذب این شبکههای اجتماعی شده اند، چرا که در حال حاضر شاهد افزایش معنادار فاصله طبقاتی میان مردم هستیم که این خود عاملی برای اقبال بلند برخی از بلاگرها شده است.
بررسی دلایل خوش اقبالی بلاگرها در ایران
همانگونه که می دانیم یک عده از افراد که در فضای مجازی فعالیت بیشتری دارند و به خود لقب بلاگر داده اند، به راحتی توانسته اند زمان زیادی از اوقات فراغت و یا حتی روزمرگی های افراد را به خود اختصاص دهند، از این رو برخی از روانشناسان معتقد هستند که نبود الگوی مشخص و همچنین فراهم نبودن شرایط اوقات فراغت مناسب برای افراد می تواند در زمره مهمترین دلایل افزایش بلاگرها و همچنین رونق کار آنها به حساب میآید.
جولان کودکان کار در اینستاگرام
متاسفانه استفاده از کودکان به عنوان بلاگر در شبکه های اجتماعی امروزه یک آسیب اجتماعی جدی تلقی می شود،چراکه کودک از فضای مناسب سنی خود فاصله گرفته و تنها برای جذب بیشتر فالوور به اقدامات و رفتارات حرکات مدنظر ادمین که البته در بیشتر موارد والدین هستند،تن میدهد اتفاقی که می تواند سلامت روحی و روانی کودک را به مخاطره بیاندازد، همچنین باید یادآور شد که این احتمال وجود دارد که با افزایش سن شاید کودک تمایل چندانی به انتشار عکس هایش در زمان کودکی نداشته باشد و این رویه در بزرگسالی آثار مخرب بسیاری را به جای می گذارد همچنین این احتمال نیز وجود دارد که به دلیل افزایش توجه به کودک این روحیه و یا خواسته در او شکل بگیرد که همیشه باید مورد توجه قرار بگیرد و در غیر این صورت به شخصی منزوی و افسرده تبدیل خواهد شد ،چرا که طبق بررسی های صورت گرفته برخی از این دسته از کودکان به هنگام بزرگسالی برای جلب توجه دیگران دست به هر کاری می زنند که این خود می تواند زمینه ساز بروز مشکلات و تنش های بسیاری شود.
در پایان باید یادآور شد امروزه استفاده از شبکه های اجتماعی با توجه به پیشرفت علم و تکنولوژی امری طبیعی قلمداد می شود اما نحوه استفاده از آن و همچنین فرهنگسازی لازم برای آن امری ضروری به حساب می آید اتفاقی که متاسفانه چندان مورد توجه کارشناسان امر قرار نگرفته، بنابراین این فضا به جولان برخی از سودجویان تبدیل شده است چرا که طبق گفته کارشناسان شاهد افزایش کلاهبرداری و سوءاستفاده از طریق شبکههای اجتماعی بودهایم بنابراین ایجاد نظارت و همچنین انجام فرهنگسازی لازم می تواند برگ برنده برای استفاده صحیح از این فضای رو به رشد و توسعه باشد.
دیدگاه تان را بنویسید