رتبه بندی معلمان و همسان سازی با حقوق اساتید به کجا رسید؟
رتبهبندی معلمان از سال 92 به عنوان وظیفه قانونی دولت محسوب میشد اما متأسفانه قوه مجریه اجرای آن را به تأخیر انداخت.
باز هم دولت تلاش خود را برای پیچیده تر کردن شرایط برای دولت بعدی از طریق رتبه بندی معلمان و همسان سازی حقوق معلمان با اساتید و اختصاص کم ترین بودجه ممکن برای این امر کرد. عضو کمیسیون برنامه مجلس با تاکید بر بی توجهی دولت به رتبه بندی معلمان از سال 92 گفت: اخیرا دولت بودجه اجرای آنرا با وجود آنکه مجلس مصوب کرده بود کم کرده تا دولت بعدی آنرا بدهد و حتی گفته معلمان میتوانند تا 80 درصد اساتید حقوق بگیرند.
به گزارش«شایانیوز»، بهروز محبی نجمآبادی عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، درباره اعتبارات اجرای رتبه بندی معلمان اظهار داشت: رتبهبندی معلمان از سال 92 به عنوان وظیفه قانونی دولت محسوب میشد اما متأسفانه وزارت آموزش و پرورش و در مجموع قوه مجریه اجرای آن را به تأخیر انداختند اما مجلس یازدهم با اصرار خواستار اجرای رتبهبندی معلمان از سال 1400 شد و به همین دلیل بودجه اجرای آن را هم در بودجه سنواتی دید.
وی ادامه داد: نکته جالب آن است که آقای نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه مصاحبه کرده و گفته است که معلمان میتوانند 80 درصد اساتید حقوق بگیرند این در حالی است که دولت حقوق اساتید دانشگاهها را 2 برابر افزایش داده است اما متأسفانه دولت به این سؤال پاسخ نداده است در سالهایی که فروش نفت به میزان زیادی بوده و درآمد کشور بالا بوده چرا دولت به وظایف قانونی خود در موضوع رتبهبندی معلمان بیاعتنا بوده است.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس عنوان کرد: همسانسازی حقوق بازنشستگان هم در طول برنامه ششم بوده است اما دولت حسن روحانی به وظیفه خود در این زمینه عمل نکرده است اما به نظر میرسد همه این موضوعات در شرایطی است که دولت در پایان فعالیت عمرش قرار دارد و اجرای آن بر دوش دولت آینده افتاده است.
منبع: فارس
آخه معلمین آموزش و پرورش چرا باید حقوقشان 80 ذرصد هیات علمی دانشگاه باشد؟ حقوقشان را باید افزایش بدهند قبول ، ولی چکار به هیات علمی دارید جه تشابه و سنخیتی با آنها دارند ؟ مدارک تحصیلی شا ن مثل آنهاست؟ مقاله JCR میدهید؟ دانشچوی ارشد و دکتری هدایت میکنید؟ به چه دلیل عناوینی مثل استادیار ،دانشیار و استاد برای خود متصورید؟ آخه یک فوق دیپلم تربیت معلم که در حین کار از دانشگاه آزاد دارغوز آباد لیسانس گرفته و این مدرک فقط در آموزش و پروش قبول است و قابلیت مصرف دارد چگونه و به چه مجوزی عنوان دانشیار یا استاد را به خود میگیرد؟ این عناوین خاص وزارت علوم است ودر تمام دنیا همین است و تحت شرایط خاصی به هیات علمی داده میشود. آخه هرکسی که یک کتاب را درس میدهد که هیات علمی نیست. تو مگتب خانه هم درس میدهند باید به او حقوق هیات علمی داد؟ معلمین اگر راست میگوئید چرا پزشکان را علم نمیکنید ؟ که خون مردم را میمکند. چرا با تعرفه های آنچنانی مورد اعتراض شما قرار نمیگیرند؟ به چه دلیل درآمد یک پژشک باید 200 تا 300 تا حتی یک میلیارد باشد؟ چرا در این کشور باید اینقدر ناز اینان را خرید؟ این پزشکان مگر از امکانات این مملکت استفاده نکرده اند و دکتر شده اند؟ چرا مطب باید داشته باشند؟ محیط کار آنها بیمارستان است . چرا مجبورشان نمیکنند در بیمارستان کار کنند و حقوق ثابت یک هیات علمی را بگیرند؟ چرا به اندازه دوبرابر مدت تحصیل دانشگاهی که میشود 24 سال (متخصص) لااقل در بیمارستان کار نمیکنند؟ چرا در مملکت را باز نمیکنند تا بهترین پژشکان هندی وارد شوند وبا نازلترین حقوق بهترین خدمات را ارائه کنند؟ چون اینانی که در مملکت را بروی ورود پزشک هندی بسته اند خودشان و دارودسته اشان پزشکند و منافعشان در خطر است. یک پزشک متخصص معادل یک PhD در وزارت علوم است چرا باید حقوق ها و درآمدهای آنچنانی داشته باشند؟ شما و ما و همه ملت سوراخ اعتراض را گم کرده اند. چرا همه فشار میاورن وخودرا به آب و آتش میزنند که پزشکی بخوانند به هر قیمتی است. چون پول ساز است .چرا پول ساز است؟ چون مملکت حساب کتاب ندارد اگر یک پزشک متخصص مجبور بود در بیمارستان کارکند و جقوق ثابت و حساب شده بگیرد ، و شما هم مجبور به پرداخت این حق ویزیتهای نجومی نبودید اینچنین نمیشد. اعتراض را به جامعه پزشکی بکنید نه هیات علمی دانشگاه که حقوق با درجه استادی آنها باندازه یک پزشک عمومی (معادل فوق لیسانس) است .