|

لایحه رتبه بندی معلمان نیامده اصلاح لازم شد!

نماینده گناباد در مجلس از اصلاحات مورد نیاز لایحه رتبه بندی معلمان گفت

لینک کوتاه کپی شد

نماینده مردم گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی گفت: لایحه رتبه بندی معلمان دارای اشکالات متعدد و نیازمند اصلاح است.

محمد صفایی دلویی عصر یکشنبه در جلسه بررسی مسائل و مشکلات لایحه رتبه بندی معلمان در گناباد افزود: این لایحه که هم اکنون در مجلس شورای اسلامی در حال بررسی است، خام  و دارای اشکالات متعددی است و ابتدا قرار بود در سال ۱۳۹۵ توسط دولت ارایه شود و در برنامه ششم توسه کشور اجرا شود ولی با تاخیر و امسال تدوین و به مجلس ارایه شد.

وی در ادامه  این جلسه که با هدف استفاده از نقطه نظرات مسوولان ذیربط و معلمان شهرستانهای گناباد و بجستان در بررسی لایحه رتبه بندی معلمان برگزار شد  ادامه داد:  باید تمام نقاط قوت و ضعف این لایحه به صورت کامل بررسی شود و در بررسی آن در کمیسیون آموزش مجلس این مسائل را پیگیری می کنم.

نماینده مردم گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی  نادیده شدن خدمت در مناطق محروم،  اعمال مدرک دوم برای حوزه اداری، توجه به مشکلات بازنشستگان در نظام رتبه بندی و شاخصهای مربوطه و همطرازی آموزش و پرورش با مزایای دانشگاه های عالی را از جمله درخواستهای فرهنگیان در بررسی این لایحه دانست.

صفایی ابراز امیدواری کرد که زمان بررسی لوایح در مجلس شورای اسلامی از نقطه نظرات  استانها بیش از پیش استفاده شود.

رییس آموزش و پرورش گناباد هم مهمترین انتقادات به لایحه و طرح  رتبه بندی معلمان را کاهش انگیزه بین پرسنل اداری به علت عدم تعلق رتبه بندی دانست.

حسین احمدی گفت: نیروهایی که در اداره حضور دارند از بطن آموزشگاه ها و کلاس ها در جایگاه مسوولیت و تصمیم گیری قرار گرفته اند و شرایط کاری سخت تری را تجربه می کنند چرا که تصمیمات کلی و برنامه ریزی در حوزه اداری گرفته می شود.

حمیدرضا رمضانی رییس آموزش و پرورش شهرستان بجستان نیز با اشاره به این که لایحه رتبه بندی معلمان نیازمند بررسی بیشتر است گفت: باید در لایحه امتیازاتی به خدمت در مناطق محروم داده شود.

 رییس پارلمان معلمان  آموزش و پرورش گناباد هم گفت: لایحه رتبه بندی معلمان از بسیاری از اهداف خود فاصله گرفته و از نواقص مهم آن عدم توجه به لیاقتهای علمی و پژوهشی این افراد و جداسازی  کادر اداری از معلمان است در حالی که  این 2 بخش در کنار هم و از ارکان مهم آموزش و پرورش هستند

مجید دانا گفت: در ابتدا قرار بود تا آموزش و پرورش در رتبه بندی  مثل دانشگاه‌ها دیده شود تا رتبه بندی معلمان در راستای تلاش آنها برای  فعالیتهای  علمی و پژوهشی باشد ولی در لایحه فوق به این مساله توجه نشده است.

وی تصریح کرد: این لایحه اگر تصویب نشود بهتر  از آن است که با این نواقص تصویب شود و مجلس نباید عجولانه آن را بررسی کند.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نشست علنی  ۱۸ خرداد ماه جاری با کلیات لایحه رتبه بندی معلمان موافقت کردند.

پیشنهادات ویژه

پیشنهادات ویژه

دانش آراستگی

  • حمیدپاپی ارسالی در

    با سلام
    چرا این همه صغری و کبری می چینید. وبهانه های واهی می اورید اگر راست می گویید دریک جلسه و اصلاح و تایید کنید.

  • ناشناس ارسالی در

    بابا توروخدا این قدر معلمان و سر ندونید خجالت بکشید 10 ساله عمرمون رفت خدا کنه خیر نبینید به حق امام زمان

  • مجتبی ارسالی در

    تکلیف معلمانی که شهریور بازنشسته میشوند چی میشه.اگراين طرح به دولت بعدی برسد.آیا این طرح شامل آنها میشود.لطفا پاسخ این سؤال را بدهید که خیلی ها این مشکل و دغدغه را دارند

  • داریوش زارع ارسالی در

    با عرض سلام احتراما صلاحیت هایی که آقای وزیر از آن برای رتبه بتدی صحبت می کنند لازم است اما کافی نیست یکی از شاخص های مهم رتبه بندی معلمان باید همانند دانشگاههای کشور
    براساس میزان تلاش های پژوهشی معلمان ، سوابق علمی و رنکینگ دانشگاهی باشد که از آنجا مدرک اخذ گردیده باشد.ضمنا Hindex هر معلم باید مشخص و در رتبه بندی لحاظ شود .ضریب افزایش حقوق معلمان عزیزی که در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته با حداقل امکانات خدمت می کنند باید پر رنگتر شود. به آموزگاران عزیز پایه اول باید توجه بیشتری شود که انگیزه این عزیزان بیشتر از قبل گردد.
    خواهشمندیم که در رتبه بندی از امتیازات ایثارگری ، حضور در میادین مختلف و غیروه استفاده نگردد و از همه مهمتر تقاضامندیم که برای همه فرهنگیان به یک میزان مبالغی به منظور راضی و خشنود کردن همه اضافه نشود .
    متشکریم

دیدگاه تان را بنویسید

 

از نگاه ورزش

خانه داری

تفریح و سرگرمی

عصر تکنولوژی

نیازمندی‌ها