|

ماجرای جنجالی واکسن زدن شهاب حسینی در آمریکا چیست؟

انتشار ویدیویی از شهاب حسینی که ظاهرا در آمریکا در حال تزریق واکسن کروناست واکنش های زیادی در پی داشته است.

لینک کوتاه کپی شد

بسیاری از حسینی انتقاد کرده‌اند که با وجود حمایت ها از حاکمیت در ایران به آمریکا رفته و آنجا واکسن آمریکایی تزریق می کند. انتشار ویدیویی از شهاب حسینی که ظاهرا در آمریکا در حال تزریق واکسن کروناست واکنش های زیادی در پی داشته است. 

بسیاری از حسینی انتقاد کرده‌اند که با وجود حمایت ها از حاکمیت در ایران به آمریکا رفته و آنجا واکسن آمریکایی تزریق می کند. برخی کاربران نیز به ماسک او با تصویر گیاه ماریجواناست اعتراض کرده اند. منتقدان شهاب حسینی را به رفتار "ریاکارانه" متهم کرده اند. 

از طرف دیگر عده‌ای به حمایت از حسینی برخواسته‌اند و می گویند فعالیت هنری در ایران نباید باعث انتقادات اینچنینی از حسینی شود. این عده می‌گویند او رفتار طبیعی انجام داده و حق دارد که واکسن بزند. این دسته می‌گویند نباید در امور شخصیافراد دخالت کرد. شهاب حسینی این روزها برنامه «همرفیق» را در شبکه خانگی ایران اجرا می‌کند که مخاطبان زیادی دارد و حواشی هم داشته است.

ماجرای واکسن زدن شهاب حسینی در آمریکا 

0 seconds of 0 secondsVolume 90%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
میانبرهای صفحه کلید
پخش/توقفSPACE
افزایش صدا
کاهش صدا
پرش به جلو
پرش به عقب
زیرنویس روشن/خاموشc
تمام صفحه/خروج از حالت تمام صفحهf
بی صدا/با صداm
پرش %0-9
00:00
00:00
00:00
 

پیشنهادات ویژه

پیشنهادات ویژه

دانش آراستگی

دیدگاه تان را بنویسید

 

از نگاه ورزش

خانه داری

تفریح و سرگرمی

دنیای سلبریتی ها

عصر تکنولوژی