|
ما رو به منابع منتخبت توی گوگل اضافه کن

پزشکیان با هیاتی حداقلی راهی نیویورک میشود + جرئیات و زمان دقیق

مسعود پزشکیان برای شرکت در هشتادویکمین مجمع عمومی سازمان ملل راهی نیویورک می‌شود.

لینک کوتاه کپی شد

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، روز سه‌شنبه راهی نیویورک خواهد شد تا در هشتادویکمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد حضور پیدا کرده و در این اجلاس سخنرانی کند.

به گزارش «شایانیوز» به نقل از فارس؛ پزشکیان در جریان این سفر علاوه بر حضور در مجمع عمومی، با شماری از رؤسا و مقام‌های کشورهای شرکت‌کننده دیدار و گفت‌وگو خواهد داشت. دیدار با ایرانیان مقیم آمریکا و همچنین برگزاری نشست‌هایی با نخبگان، کارشناسان و اندیشکده‌های آمریکایی نیز در برنامه سفر رئیس‌جمهور قرار دارد.

ترامپ به برخی اعضای هیات بلندپایه ایرانی از جمله اعضای تیم رسانه‌ای رئیس‌جمهور ویزای ایالات متحده برای حضور در اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک را صادر نکرده است. 

حبیب عباسی روابط عمومی نهاد ریاست جمهوری با اشاره به این موضوع گفت که رئیس‌جمهور در این سفر با یک هیات حداقلی حضور خواهد داشت. 

وی تاکید کرد: جنگ و اقدامات خصمانه آمریکا علیه کشورمان از موضاعاتی است که احتمالا رئیس‌جمهور در سخنرانی خود در سازمان ملل به آن می‌پردازد.

پیشنهادات ویژه
پیشنهادات ویژه
دانش آراستگی
دیدگاه تان را بنویسید

آشپزی
خانه داری
تفریح و سرگرمی
دنیای سلبریتی ها
نیازمندی‌ها