|

حاجی‌بابایی: حمایت مجلس از دولت ادامه دارد؛ ترمیم کابینه یا استیضاح، راهکار است

نایب رئیس مجلس با تأکید بر نقش نظارتی و حمایتی مجلس، گفت نشست روز سه‌شنبه برای شفاف‌سازی و بررسی عملکرد دولت برگزار می‌شود.

لینک کوتاه کپی شد

 حمیدرضا حاجی‌بابایی، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی و نماینده مردم همدان و فامنین، با اشاره به اقدامات مجلس برای حمایت از دولت گفت: «نمایندگان تاکنون همکاری‌های متعددی برای موفقیت دولت انجام داده‌اند؛ نمونه آن تصویب بودجه است که تقریباً تمامی اختیار اجرایی آن در دست دولت قرار دارد.»

به گزارش «شایانیوز» به نقل از مهر؛  وی با تاکید بر نقش حمایتی و نظارتی مجلس ادامه داد: «مجلس نقش قانون‌گذاری و پشتیبانی دارد و دولت در پیشانی امور قرار دارد. اگر دولت به نتیجه رسید که قانونی نیاز به اصلاح دارد، می‌تواند لایحه اصلاحی را به مجلس ارائه دهد.»

نایب رئیس مجلس در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت نشست نظارتی روز سه‌شنبه اشاره کرد و گفت: «این نشست جدی است اما به معنای تقابل با دولت نیست؛ بلکه برای تقویت ارتباط میان دولت و مجلس و شفاف‌سازی امور برای مردم برگزار می‌شود. وزرا در این نشست هر موضوعی را مطرح و جمع‌بندی صورت می‌گیرد و نظرات مجلس نیز بیان می‌شود.»

حاجی‌بابایی درباره راهکار برون‌رفت از مشکلات معیشتی افزود: «راهکار اساسی یا ترمیم کابینه است یا استیضاح. هدف ما تقویت دولت است، نه مقابله با آن. دولت باید مسئولیت اجرایی خود را بپذیرد و مجلس نیز از آن پشتیبانی کند.»

وی در پایان بر ضرورت اطلاع‌رسانی شفاف به مردم تاکید کرد: «یکی از نقاط ضعف موجود این است که اطلاعات به‌روز در اختیار مردم قرار نمی‌گیرد. در نشست فردا، اطلاعات کافی از سوی نمایندگان و وزرا ارائه و جمع‌بندی‌ها در اختیار مردم قرار خواهد گرفت.»

پیشنهادات ویژه
پیشنهادات ویژه
دانش آراستگی
دیدگاه تان را بنویسید

آشپزی
خانه داری
تفریح و سرگرمی
دنیای سلبریتی ها