خبری مهم درخصوص طرح ساماندهی کارکنان دولت امروز پنجشنبه 13 دی
رحمتالله نوروزی: در دولتهای قبل با اجرای طرح برونسپاری، تعدادی از کارکنان در قالب نیروهای شرکتی جذب دستگاههای اجرایی شدند.
نایب رییس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: نمایندگان دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی برای حل چالش نیروهای شرکتی به خوبی پای کار آمدند و اکنون مجلس دوازدهم نیز با تمام توان برای حل این دسته از نیروها پای کار است.
وی تاکید کرد: رییس جمهور دستور داد آمار نیروهای شرکتی در مدت ۱۰ روز گردآوری شود، سپس پس از مشخص شدن تعداد نیروها سایر پیگیریها انجام شود.
نایب رییس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی آخرین وضعیت طرح همسانسازی حقوق بازنشستگان را تشریح کرد و گفت: برای حل این مساله، کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی جلسات مختلفی با وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و مدیرعامل صندوق بازنشستگی و مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی برگزار کرد و با توجه به نظر موافق دولت و نمایندگان در صحن علنی، همسانسازی حقوق بازنشستگان در دستور کار قرار گرفت.
نوروزی با بیان اینکه بازنشستگان در برهههای مختلف برای توسعه کشور تلاش کردند، یادآور شد: تاکید رهبر معظم انقلاب نیز توجه به این قشر و کوچک نشدن سفره آنان در شرایط تورم است که با توجه به این مسائل، همسانسازی حقوق بازنشستگان برای امسال و سال آینده لحاظ شده و بودجه آن هم تامین شده است.
در این زمینه، «علی بابایی» کارنامی رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس در خصوص طرح ساماندهی استخدامی کارکنان دولت گفت: این طرح در حال پیگیری است و مقرر شده است تا پایان سال تعیین تکلیف شود
وی بیان کرد: همه کارکنان دولت که به طور مستقیم یا با واسطه تحت عنوان تامین نیروی انسانی با دولت و دستگاه های مشمول ماده ۲۹ قانون برنامه ششم توسعه قرار دارند تعیین تکلیف خواهند شد.
دست و پا زدنِ مجلس برای ایجاد انضباط مالی در طرح ساماندهی کارکنان دولت
اندیشه قرن نوشت: نمایندگان مجلس در جلسه ای علنی در ادامه بررسی جزییات لایحه بودجه ۱۴۰۴ در بخش هزینهای، بند «ب» تبصره ۱۷ این لایحه را به شرح زیر به تصویب رساندند:
– ساماندهی نیروی انسانی و کارکنان دولت و ایجاد انضباط مالی:
۱- کلیه دستگاههای اجرائی موضوع بند «الف» این تبصره، مکلف به ثبت و بهروزرسانی ماهانه تمامی اطلاعات کارکنان خود اعم از احکام، قراردادها، تشکیلات و نیروهای انسانی در سکوی یکپارچه نظام اداری (سینا) سازمان اداری و استخدامی کشور و متعاقب آن پیادهسازی خدمات (سرویسهای) جمعآوری اطلاعات تجمیعی میباشند. کلیه حقوق و مزایای پرداختی از هر محل و تحت هر عنوان اعم از نقدی و غیرنقدی، به تمامی کارکنان دستگاههای اجرائی فوقالذکر صرفاً از طریق سکوی یکپارچه نظام اداری (سینا) پس از صحتسنجی مبالغ پرداختی به کارکنان از حیث انطباق با قوانین و مقررات مرتبط توسط سازمان اداری و استخدامی کشور و تأیید تأمین اعتبار مورد نیاز توسط سازمان برنامه و بودجه کشور از طریق وزارت امور اقتصادی و دارایی (خزانهداری کل کشور) صرفاً در قالب یک سند (فیش) قابل درج و پرداخت میباشد. اطلاعات و آمار نیروی انسانی مندرج در این سامانه، مبنای محاسبه هزینه نیروی انسانی (پرسنلی) قرار میگیرد.
دست و پا زدنِ مجلس برای ایجاد انضباط مالی در طرح ساماندهی کارکنان دولت
۲- حذف شد.
۳- دریافت شناسه مستخدم در زیرسامانه استخدام و بکارگیری نیروی انسانی در سکوی یکپارچه نظام اداری، برای تمامی کارکنان رسمی، پیمانی، قراردادکار معین (مشخص) و کارگری و ثبت آن در زیرسامانه پاکنا، الزامی است.
۴- سازمان اداری و استخدامی کشور مکلف است پایگاه اطلاعات کارکنان نظام اداری (پاکنا) را به گونهای بهروزرسانی نماید که امکان ثبت و صحتسنجی اطلاعات موضوع جزء (۱) این بند با قوانین و مقررات مربوطه فراهم گردد.
۶- درج اطلاعات در سکوی یکپارچه نظام اداری (سینا) هیچگونه حقی برای استخدام و بهکارگیری اشخاص ایجاد نمیکند. نحوه بارگذاری اطلاعات موضوع این جزء بر اساس ابلاغ مشترک سازمان اداری و استخدامی کشور، سازمان برنامه و بودجه کشور و وزارت امور اقتصادی و دارایی صورت خواهد پذیرفت.
۷- تبدیل وضعیت کارکنان در قالب کلیه احکام و مجوزهای قانونی، منوط به احراز رابطه استخدامی و بکارگیری با دستگاه محل خدمت در زمان اجرا مطابق دستورالعمل ابلاغی سازمان اداری و استخدامی کشور است.
دیدگاه تان را بنویسید