ویلای هانا کانسپتی مناسب برای هر آب و هوا/ بنایی درون گرا و ملهم از مکعب متداخل
ویلای هانا از دو مکعب متداخل تشکیل شد که دستیابی به سادگی بیرونی و هیجان درونی از اهداف اصلی کانسپت حجمی آن به شمار میرود.
شایانیوز- در دنیای پر ازدحام امروزی داشتن محلی امن و سر سبز که آرامش را به فرد هدیه میدهد آرزوی هر انسانی شده است؛ برخی برای رسیدن به این آرزوی محال سراغ ساخت ویلا در دامن طبیعت میروند تا بخشی از احساس امنیت و آرامش را با خانواده خود شریک شوند و وقت بیشتر برای کنار هم بودن سپری کنند. در این راستا و برای ساخت ویلا متراژ زمین و نوع بنای ویلا، فضای سبز پیرامونی، هارمونی اجزا، امکانات مجموعه، بطور خلاصه طراحی و ساخت ویلاست که یکی را از دیگری متمایز و خاطراتی به یادماندنی خلق میکند.
ویلایی به وسعت یک خانواده
«ویلای هانا» که توسط نسترن نامور و بیتا اسماعیلی در مساحتی به متراژ 1300 مترمربع در هشتگرد ساخته شد سال 1402 به بهره برداری رسید. بنای این ویلای مسکونی که متعلق به پدربزرگ و مادربزرگ و فرزند نوه شان است 460 مترمربع را شامل می شود و باقی آن فضای سبز درنظر گرفته شده است.
ادغامی برای دوری از هیاهو
ابتدا بنا بود این ویلا در دو قطعه زمین کنار هم و به صورت مجزا ساخته شود؛ چراکه به دلیل نزدیکی هشتگرد به تهران و تفکیک بخش های زیادی از اراضی به قطعات کوچکتر، این منطقه از تراکم و فشردگی بالایی برخوردار است و بر همین اساس کارفرما دو قطعه زمین در مجاور هم را با متراژ کمتر خریداری کرد. در نهایت با پیشنهاد معمار و طراح ویلای هانا در یکدیگر ادغام شد تا بابت اوقات فراغت و دوری از هیاهوی تهران احداث شود.
گشودگی در بافت با فضای سبز گسترده
با توجه به این موارد و تجمیع شدن دو ویلا در یکدیگر بخش وسیع تری به فضای باز و به تبع آن فضای سبز اختصاص داده شد تا ضمن ایجاد نوعی گشودگی در بافت، استفاده از فضای سبز در مجاورت فضای سکونت به مولفه ای در راستای ارتقای کیفیت زندگی منجر شود.
مکعبی پر شده با احجام
این پروژه از دو مکعب متداخل تشکیل شد که دستیابی به سادگی بیرونی و هیجان درونی از اهداف اصلی کانسپت حجمی آن به شمار میرود. این تداخل به گونه ای سازماندهی شده که به ایجاد تراس وسیع در طبقه اول و همچنین به دلیل حفظ حریم خصوصی استخر در زیر تراس جانمایی شده است. هسته اصلی فضایی پروژه در محل تداخل مکعبها سازماندهی شده است.
تلالو آفتاب بر استخر
تعبیه وید در مرز درونی ویلا موجب سبکی فضا و گسترش دید ساکنان طبقه بالا به استخر میشود و از سوی دیگر تلاقی وید با مرز جداکننده بیرون و درون، به نوعی، به شکل گیری دیدهای درونی و بیرونی منجر شده که بخشهایی از این دیدها در تراز سقف استخر است و امکان بهره مندی از نور طبیعی و ایجاد دیدهای متنوع را فراهم میسازد.
دیدگاه تان را بنویسید