آخرین وضعیت متناسب سازی حقوق بازنشستگان امروز دوشنبه 5 شهریور
تازه ترین خبرهای متناسب سازی حقوق بازنشستگان را در این خبر بخوانید.
معاون فنی و امور بیمهای صندوق بازنشستگی کشوری به دنبال ابلاغ آییننامه اجرایی متناسبسازی حقوق بازنشستگان ، از تکلیف سازمان اداری و استخدامی و سازمان برنامه و بودجه برای تهیه جداول مربوط به نحوه شناسایی و طبقهبندی بازنشستگان بر اساس مبلغ کسور پرداختی توسط شاغلان مشابه و همتراز در پایه، رتبه، مرتبه، طبقه، درجه، گروه و یا سایر عناوین مشابه با ملاک ۳۰ سال سابقه بیمهپردازی و ابلاغ آن به صندوقها طی دو ماه خبر داد و گفت: پس از این ابلاغ، صندوق بازنشستگی اقدام به صدور احکام بازنشستگان میکند.
به گزارش «شایانیوز» و به نقل از اندیشه معاصر؛ رضا فیضینژاد با اشاره به ابلاغ آییننامه اجرایی متناسبسازی حقوق بازنشستگان توسط سرپرست ریاست جمهوری، اظهار کرد: براساس ماده ۴ آئیننامه، سازمان اداری و استخدامی و سازمان برنامه و بودجه باید ظرف دو ماه و با همکاری دستگاههای اجرایی و صندوق بازنشستگی ذیربط ، در رابطه با مشمولان قانون مدیریت خدمات کشوری، قانون نظام هماهنگ پرداخت کارکنان دولت، قانون استخدام کشوری و سایر دستگاههای دارای قوانین و مقررات خاص استخدامی که پرداخت حقوق و مزایای کارکنان آنان مشمول دریافت مجوز یا نظارت سازمان اداری و استخدامی است، جداول مربوط به نحوه شناسایی و طبقهبندی بازنشستگان را بر اساس مبلغ کسور پرداختی توسط شاغلان مشابه و همتراز در پایه، رتبه، مرتبه، طبقه، درجه، گروه و یا سایر عناوین مشابه و با ملاک ۳۰ سال سابقه بیمهپردازی تهیه کرده و به صندوق بازنشستگی ذیربط ابلاغ کنند، به نحویکه با توجه به تنوع گروههای شاغلین و بازنشستگان نظیر فرهنگیان مشمول رتبهبندی، اعضای هیئت علمی و قضات، جداول به طور جدگانه تنظیم و ابلاغ شود.
وی ادامه داد: باتوجه به اینکه اطلاعات شاغلان همتراز بازنشستگان در اختیار سازمان اداری و استخدامی و دستگاههای اجرایی است، برای این اقدام دو سازمان، اطلاعات شاغلان را از دستگاههای متبوع هر بازنشسته دریافت کرده و ما نیز اطلاعات بازنشستگان متناظر همان دستگاه را برای تهیه جداول مربوط به نحوه شناسایی و طبقهبندی بازنشستگان در اختیار این دو سازمان قرار میدهیم.
به گفته معاون فنی و امور بیمهای صندوق بازنشستگی کشوری ، باتوجه به اینکه بازنشسته باید ۹۰ درصد حقوق شاغلان را طی سه سال دریافت کند که این افزایش در سال اول اجرای قانون برنامه هفتم به میزان ۴۰ درصد افزایش مییابد، پس از محاسبه ۴۰ درصد از میزان ۹۰ درصد حقوق شاغل همتراز توسط دو سازمان مربوطه و مشخص شدن جدول نحوه اعمال متناسبسازی، براساس آن صندوق بازنشستگی کشوری میتواند احکام اصلاحی متناسبسازی را صادر کند.
یضینژاد با بیان اینکه فرایند اجرای همسانسازی حقوق بازنشستگان شروع شده است، تصریح کرد: سازمان اداری و استخدامی اکنون در حال دریافت اطلاعات از دستگاههای متبوع هستند تا آن اطلاعات را به بازنشستگان همتراز شاغلین تطبیق دهند و در نهایت بعد از جمعبندی، برای صدور احکام این جدول را در اختیار صندوق بازنشستگی قرار دهند.
وی در پاسخ به سوالی درخصوص میزان افزایش حقوق بازنشستگان با اجرای همسانسازی، اینگونه گفت: شاغل متناظر کسی است که اکنون در دستگاههای اداری و اجرایی فعال است.
محمد کردی، رئیس کانون بازنشستگان کشوری استان البرز با بیان اینکه براساس برنامه هفتم توسعه متناسب سازی حقوق بازنشستگان براساس فرمول ۳۰-۳۰-۴۰ باید از ابتدای سال جاری اجرا شود، گفت: متاسفانه تاخیر در تدوین آییننامه اجرایی موجب شد تا بازنشستگان برای سه ماهه فروردین، اردیبهشت و خرداد جمعا سه میلیون تومان به عنوان علیالحساب دریافت کنند و قرار بود مابقی با تدوین آیین نامه اجرایی و صدور احکام جدید در حقوق بازنشستگان اعمال شود اما تا این لحظه اتفاقی نیفتاده است.
احکام جدید همسان سازی بازنشستگان به مرحله اجرا رسیده است و در چه خبر ضمن توضیح در مورد ابلاغ احکام همسان سازی حقوق بازنشستگان ، با بارگزاری لینک مستقیم شما را برای مشاهده حکم حقوقی راهنمایی کرده ایم. احکام جدید همسان سازی بازنشستگان که چند وقتی بود ذهن افراد را به خودش مشغول کرده ابلاغ شد. افراد میتوانند با ورود به سامانه، احکام جدید همسان سازی بازنشستگان را مشاهده کنند. برای دیدن احکام جدید همسان سازی بازنشستگان نیازی به مراجعه حضوری نیست و به صورت مجازی میتوانند وارد سامانه بشوند. برای با خبر شدن از جزئیات بیشتر درباره احکام جدید بازنشستگان چه خبر را تا انتها دنبال کنید و نظرات خود را با ما در میان بگذارید.
معوقات همسانسازی حقوق بازنشستگان برای همه پرداخت شده است + راههای پیگیری و ثبت شکایت
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی گفت: معوقات همسانسازی حقوق بازنشستگان به حساب همه مستمریبگیران واریز شده و غیرممکن است به حساب کسی واریز نشده باشد.
رخی از بازنشستگان نسبت به عدم واریز معوقات مربوط به همسانسازی حقوق گلایهمند هستند و معتقدند که تبعیض نسبت به آنها صورت گرفته است ولی مقامات و مسئولان تأمین اجتماعی و وزارت کار این ادعا را قبول ندارند و تأکید میکنند که این معوقات واریز شده و از زمان واریز این معوقات به طور رسمی همسانسازی حقوق بازنشستگان به مرحله اجرا درآمده است.
میرهاشم موسوی، مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در واکنش به این ادعا گفت: معوقات همسانسازی حقوق بازنشستگان به حساب همه مستمریبگیران واریز شده و غیرممکن است به حساب کسی واریز نشده باشد.
وی افزود: ولی اگر کسی موفق به دریافت معوقات مربوط به همسانسازی حقوق بازنشستگان نشده، میتواند با شماره تلفن ۱۴۲۰ تماس حاصل کند و درخواست شکایت و رسیدگی را ثبت کند تا به شکایت تماسگیرنده رسیدگی شود.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی تأکید کرد: این مبلغ به صورت علیالحساب به حساب همه بازنشستگان واریز شده است و همه بازنشستگان تأمین اجتماعی، لشکری و کشوری را شامل شده و در بند «ر» ماده ۲۸ قانون برنامه هفتم این موضوع مورد تأکید قرار گرفته است.
سایت مشاهده احکام همسان سازی حقوق بازنشستگان
دریافت حکم همسان سازی بازنشستگان کشوری از طریق سایت اختصاصی بازنشستگان سایت صبا به نشانی و ادرس الکترونیکی https://eservices. cspf.ir قابل دریافت و مشاهده است. بازنشستگان عزیز برای دریافت حکم همسان سازی بازنشستگان کشوری باید به سایت صندوق بازنشستگی کشور به نام صبا مراجعه کنند و نسبت به آخرین وضعیت حکم حقوقی، فیش حقوقی و ثبت نام و دریافت وام اقدام کنند.
در گذشته، سیستم بازنشستگی در ایران بر پایه نظام وظیفه بود، به این معنی که حقوق بازنشستگان به مبنای حقوق آخرین شغلی که انجام داده بودند، تعیین میشد.
همسان سازی حقوق بازنشستگان باعث ایجاد عدالت نامتوازن در نحوه پرداخت حقوق بازنشستگان شده بود.اما در سالهای اخیر، تلاشهایی برای همسانسازی حقوق بازنشستگان در ایران انجام شده است.
برخی از این تلاشها شامل تغییر قوانین و مقررات مربوط به بازنشستگی، اصلاح سیستم بازنشستگی و تعیین استانداردهای جدید در پرداخت حقوق بازنشستگان است.با این حال، همسانسازی حقوق بازنشستگان همچنان یک چالش بزرگ در ایران است.
سازمان بیمه ای مربوط به بازنشستگان کشوری، صندوق بازنشستگی کشوری بوده که با دارا بودن شخصیت حقوقی مستقل از زیر مجموعه های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است و مسئولیت اداره امور بازنشستگان کشوری را بر عهده دارد. صندوق بازنشستگی کشوری هر ساله با توجه به تصمیم دولت و مصوبه مجلس، افزایش حقوق بازنشستگی بازنشستگان کشوری را اجرایی نموده و منابع لازم برای پرداخت آن را می کند.
در سال های گذشته، بازنشستگان کشوری، در ابتدای سال و پس از تصویب و اعمال افزایش دستمزد بازنشستگی باید برای اطلاع از احکام جدید بازنشستگان کشوری حضورا به صندق بازنشستگی کشوری مراجعه نموده و احکام جدید بازنشستگی خود را دریافت می نمودند که فرآیندی وقت گیر و هزینه بر بود.
به همین دلیل، همراستا با گسترش مفهوم دولت الکترونیک و غیر حضوری شدن خدمات دولتی، صندوق بازنشستگی کشوری نیز اقدام به تاسیس سامانه ای نموده است که بازنشستگان کشوری می توانند در ابتدای هر سال، با مراجعه به آن برای دریافت احکام جدید بازنشستگان کشوری اقدام نمایند.
سامانه احکام جدید بازنشستگان کشوری ۱۴۰۲ همچون سال های گذشته سایت صندوق بازنشستگی کشوری به آدرس cspf.ir بوده که بازنشستگان کشوری می توانند با مراجعه به آن و بی آنکه نیاز به مراجعه حضوری باشد، از طریق بخش (درگاه خدمات الکترونیکی) برای دریافت احکام جدید بازنشستگان کشوری ۱۴۰۲ و اطلاع از میزان افزایش دستمزد بازنشستگی خود اقدام کنند.
دیدگاه تان را بنویسید