ممنوعیت فراماسون شدن کاتولیک ها از جانب واتیکان خبرساز شد
واتیکان ممنوعیت فراماسون شدن کاتولیک ها را تایید کرده است، جامعه ای مخفی چند صد ساله که کلیسای کاتولیک مدت هاست با خصومت به آن می نگرد.
واتیکان ممنوعیت فراماسون شدن کاتولیک ها را تایید کرده است، جامعه ای مخفی چند صد ساله که کلیسای کاتولیک مدت هاست با خصومت به آن می نگرد و تعداد اعضای جهانی آن تا شش میلیون تخمین زده می شود.
به گزارش «شایانیوز» و به نقل از خبرآنلاین، دفتر اعتقادی نهاد کلیسا در نامهای که توسط رسانههای واتیکان منتشر شد، اعلام کرد: «عضویت فعال در فراماسونری توسط یکی از مؤمنان، به دلیل آشتی ناپذیری دکترین کاتولیک و فراماسونری ممنوع است».
این دپارتمان نظر خود را به تاریخ 13 نوامبر و با امضای پاپ فرانسیس در پاسخ به یک اسقف از فیلیپین که از افزایش تعداد فراماسون ها در کشورش نگران شده بود، صادر کرد. همین دفتر هفته گذشته اعلام کرد که افراد تراجنسیتی می توانند غسل تعمید داده شوند، به عنوان پدرخوانده خدمت کنند و در عروسی های کاتولیک به عنوان شاهد حضور داشته باشند.
نامه مربوط به فراماسون ها به بیانیه ای در سال 1983 اشاره می کند که توسط پاپ بندیکت شانزدهم فقید که در آن زمان رئیس دکترین واتیکان بود امضا شده بود، مبنی بر اینکه عضویت کاتولیک ها «در انجمن های فراماسونی گناه بزرگی است و با این کار ممکن است عشاء ربانی دریافت نکنند».
لژهای ماسونی معمولاً جوامعی مختص مردان هستند که با نمادها و آیین های مخفیانه مرتبط هستند. آنها همچنین گاهی اوقات با تئوری های توطئه مرتبط شده اند که گفته میشود تأثیر ناروا بر امور جهانی دارند. از «شاهزاده فیلیپ»، همسر درگذشته ملکه الیزابت، «وینستون چرچیل» نخست وزیر سابق، «پیتر سلرز» بازیگر فقید، «آلف رمزی» مدیر سابق فوتبال انگلیس و نویسندگانی چون «رودیارد کیپلینگ» و «آرتور کانن دویل» به عنوان فراماسون های معروف گذشته نام برده شده است.
دیدگاه تان را بنویسید