فوری جدید؛ سهام عدالت متوفیان بعد از ۱۸ سال زنده شد
بسیاری از صاحبان سهام عدالت فوت کردند و سهامشان بلاتکلیف مانده. با توجه به ارزش روز، بسیاری از وراث تصمیم دارند این دارایی را انتقال دهند.
حسن پیمانی با بیان اینکه سهام عدالت یکی از سیاستهای حمایتی و اقتصادی دولت از اقشار مختلف جامعه است اظهار کرد: این طرح از دولت نهم آغاز شد و به عنوان نوعی یارانه به وسیله شرکتهای تعاونی استانی به متقاضیان اختصاص یافت.
به گزارش «شایانیوز» و به نقل از صدای همدان، وی افزود: طی این سالها، بسیاری از صاحبان سهام عدالت فوت کردند و سهام آنها بلاتکلیف مانده است با توجه به ارزش روز سهام عدالت بسیاری از وراث افراد متوفی تصمیم دارند این دارایی را انتقال دهند.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان مطرح کرد: پس از فرمان مقام معظم رهبری در اردیبهشت ماه ۱۳۹۹ مبنی بر آزادسازی سهام عدالت از خرداد ماه سال ۱۳۹۹؛ تمام فرایندهای مربوط به شرکتهای پذیرفتهشده در بورس سهام عدالت به بازار سرمایه منتقل شد.در این زمینه در بازار سرمایه اقداماتی مانند «صدور کد بورسی و رجیستری سهامداران در سامانههای مرکزی بازار سرمایه»؛ «ایجاد بستر و امکان معاملات سهام عدالت»؛ «پرداخت سود عملکرد سه سال شرکتهای بورسی در پنج نوبت (دو سال به صورت دو بخش پرداخت شده است و یک سال به صورت یک بخش)؛ «ایجاد امکان توثیق برخط سهام عدالت نزد بانکها و دریافت تسهیلات»؛ «برگزاری مجامع شرکتهای سرمایهگذاری استانی سهام عدالت بهصورت الکترونیکی» انجام شده است،
نماینده وزیر اقتصاد در استان درباره اینکه ورثه چطور به سهام عدالت متوفیان برسند نیز گفت در صورتی که تاریخ فوت متوفی قبل از ۱۳۹۹/۵/۱ باشد یکی از ورثه با در دست داشتن مدارک ذیل به یکی از کارگزاری های بورس در تالار بورس منطقه ای استان همدان مراجعه کرده و تشکیل پرونده دهد.
گفتنی است تقسیم سهام عدالت متوفیانی که بعد از این تاریخ ذکر شده فوت شدند منوط به پرداخت مالیات بر ارث است و زمان مراجعه این گروه به زودی اعلام خواهد شد.
به محض تشکیل پرونده، تمام وراث میتوانند آخرین وضعیت پرونده خود را از طریق درگاه یکپارچه ذینفعان بازار سرمایه به آدرسhttps://ddnesdiran.ir پیگیری کنند.
دیدگاه تان را بنویسید